Bikerumor » Super Clean Moots/Chris King Stem Collaboration Found at NAHBS
Akkor fel sem tûnne ha levágnál a tetejébõl egy 10 cm-es csíkot
aztán reszelgetnék belõle ezt azt
felsõ 10 centi? akkor minden karima ill karima bekötés ugrana
az nagyon is feltûnne
így van ahogy maggi is szólt elõttem, ezt még véletlenül sem nevezném én se számottevõ súlynak, de értem a "ha már lúd legyen kövér elvet na"
csak vhogy én kicsit esetleg azon paráznék, hogy ki tudja milyen gyártósorról jött le az a titán csavar, aztán ha egy ilyen jelentõs helyen mint pl hajtókar leszakad a csavar feje az nem lenne éppen jó dolog... nem túl elterjedt dolog ez még, nem hinném hogy sok helyen gyártanak titán csavart.
egyébként gyárba ahol húzom az igát nemrég érkezett egy több mint 2 tonnás titán készülék
2d M6-osnál 6-7g különbség is van
.
Az igaz, mindegyiknél kell ezzel számolni de az új Shimano 14mm-es alu tengelyes már nem nagyon megy össze. Vagy csak mikronokat. Legalábbis én így tapasztaltam.Minden kónuszos agy összemegy és lazábbra kell hagyni õket.
.
2d M6-osnál 6-7g különbség is van
.
Na, híztál?
![]()
Én is gondolkozom rajta, hogy pár csavart lecserélek.
Apropó, tengelyt "szoktak" titánból csinálni? Ha igen, milyen ötvözetbõl? Van egy régi menetes dura-ace agyam amit pályán használnék de új tengely kell bele a láncvonal miatt, aztán ha már csinálok, akkor legyen olyan...
Néhány éve az XTR és talán a DuraAce agyak titán tengelyesek voltak. Kónusz beállításánál figyelni kellett, mert a gyorszár szorító hatására a tengely kicsit összement, a kónuszt ennyivel lazábbra kellett állítani.
2 db M6-os acél csavart lecserélni titán csavarra komolyan van vagy 1.5 g súlykülönbség?
ésszerûbb magyarázata akkor nincs ?
A sebesség mindent megold.
Úgy meg hogy egyre közelebb vagyok a 65kg-hoz, szerintem bírnia kéne.
igen tud.
McGywer: csak kíváncsiságból kérdem, hogy mi értelme van a hajtókarba titán csavarokat tenni? mit nyersz vele?
A Corratec vázakat melyik cég gyártja ?
ösztelõs gépnek nem mindegy, hogy titán vagy alu? a váz rugalmassága nem oszt, nem szoroz