Azt nem tudod véletlenül, hogy neki hol tört el a titán váza, hegesztésnél vagy csõnél?
Ja és ha megkérdezhetema nycsõ mennyibe fájt?
20 pénz volt kereken, ha jóé emlékszem kb. 5 éve vettem.
Azt nem tudod véletlenül, hogy neki hol tört el a titán váza, hegesztésnél vagy csõnél?
Ja és ha megkérdezhetema nycsõ mennyibe fájt?
Oli alatt minden törik, csak idõ kérdése. Tudomásom szerint 4db Truvativ Stylo is lecsoffadt alatta, most eltört az XT hajtókarja, tört tán Eggbeatert is.
Ott a Dénes, alatta a Kona vázak törtek sorozatban, vagy említhetném Dantét, õ igencsak el van átközva.Fullyban kétszer tört Roox nyeregcsövet, most eltört az Anthem-X-e, az általa lecsoffasztott alkatrészek listája kb. végtelen.
Aztán lehet hogy csak erõsek.
Ezt nézd, itt van Oli titángépe: BB_index_tablas
Oli Úr alatt a Simplonja is eltört....
HY,
XI'AN CHANGDA TITANIUM PRODUCTS CO.,LTD. ezen kívül tudnátok javasolni "olcsó" titán váz készítõ céget?
köxi
Oli Úr nem kifejezetten a kímélõ üzemmódról híresOli Úr alatt a Simplonja is eltört....
hát az nem túl jó referencia, hogy kétszer is eltört...
legyen szerencséd!Szóba állnak, és NAGYON készségesek!
MInden kérdésre készségesen válaszolnak, és küldtek egy "geo" táblázatot amit kitöltöttem és másnapra küdltek egy mûszaki rajzot(tervrajzot vagy mit) a vázról:-)))
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ezek nem fognak szóba állni fogyasztóval, mert õk szerintem a gyár...
keresni kell forgalmazót, akik talán szóba állnak Veled...
de ha szétnézel ebay-en esélyes, hogy ezeket a vázakat megtalálod - matricázva persze
Off
Andris megkérdeztem a váltó bovden házat fehér tényleg nincs csak goodridge van neon zöld, piros, kék, rózsaszín.
A sebesség mindent megold.
Off
Andris megkérdeztem a váltó bovden házat fehér tényleg nincs csak goodridge van neon zöld, piros, kék, rózsaszín.
ezek nem fognak szóba állni fogyasztóval, mert õk szerintem a gyár...HY,
XI'AN CHANGDA TITANIUM PRODUCTS CO.,LTD. ezen kívül tudnátok javasolni "olcsó" titán váz készítõ céget?
köxi
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Szerintem ezen az oldalon nézz körül, én nem javaslom az "olcsó" titán váz készítõ cégeket.
Titanium - Link page