Na, ide sem jövök többet...
Pozitívumok: néhol szép volt a kilátás a szerpentinrõl
Negatívumok:
- hosszútávos rajtprocedúra: elõször kitalálták hogy hamarabb rajtolunk, mert jön a vonat, aztán 10kor, aztán mégsem
- hosszútáv összeterelése az akácfák alá, tele volt szúrós ágakkal a terület....
- kritikán aluli pályajelölés, nem értem, miért nem lehet a nemzetközileg elfogadott jelrendszert használni. Van jel a hídra, van jel a vízátkelésre, ellenben a 3nyíl lefele + tolókocsi nem szerepel közöttük... A pálya jellegére vonatkozó táblák ELÕjelzõ funkcióval bírnak, amikor már ott vagyok a "falnál", akkor felesleges a 3 nyíl felfele. Ritka szalagozás, rossz irányokba sehol sem volt "X", sehol sem volt keresztbeszalagozás. Hamár a beszólítás "UCI szintû", akkor nem ártana a pályajelölésre is gondot fordítani.
- volt sok ténylegesen veszélyes hely, ami egyáltalán nem volt jelezve, a keresztbedõlt fák és a szerpentinen szembejövõ vonat is meglepõ volt
- nem tudom ki mennyire élvezte a patak parti "mókát", de ha szopni akarok, akkor inkább keresek egy lovat... Oké, hogy keskeny, meg izgalmas, meg a helyiek szívecsücske, de ahol csak seggencsúszva lehet lemenni, sziklára kell mászni, gyökerekbe kell kapaszkodni, kidõlt fán átmászni, az minden, csak nem biciklizés, és ugye a szabályok szerint tekerhetõ pályát kellett volna összehozni.
- frissítõk helyének "elhallgatása", szokásos szar felhozatal, kulacstöltés siralmas tempóval, egy 600Ft-os teljesítmény túrán különb a frissítés
- komolyan száraz rizses húsra vágyott mindenki a verseny után, vagy csak nekem vannak túlzott igényeim?
- 1940m szintet mért a Polarom, az elég messze van a 2700m-tõl. Vajon a szervezõk mivel mérték???
Remélem nem hagytam ki semmit.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Bakonyerdõ Maraton | Bakonybél
Indította
Pelydzs
, 2009. május 15. 08:59
Írta 2010. augusztus 14. - 21:09
Írta 2010. augusztus 14. - 20:42
Noh én is haza értem!
Egy szóval tudnám jellemezni ezt az versenyt: érdekes volt.( közép táv)
A kijelölés hiányos volt, néhol csak néztem, hogy merre kell menni(3 fele volt út) de szalag sehol sem. A patak melletti kis vékonyka út, sztem járhatatlan volt, ott CC pályán éreztem magam. Én erõsen gondolkoztam azon, hogy jobb lett volna e a sárgumi,de lehet h megszívtam volna.
Nõi élmezõnnyel sajnos nem tudtam menni, De csak fejlõdök idõvel. Nem tudom,hogy hol végeztem, egy biztos elfáradtam . A végén egy patak átkelésnél, derékig elmerültem, majdnem teljesen megmártóztam a patakban
Végén jól esett, hogy olyan sokan szurkoltak.(sokat számított)
Remélem lesznek képek.
átlag pulz: 166. max 198
Egy szóval tudnám jellemezni ezt az versenyt: érdekes volt.( közép táv)
A kijelölés hiányos volt, néhol csak néztem, hogy merre kell menni(3 fele volt út) de szalag sehol sem. A patak melletti kis vékonyka út, sztem járhatatlan volt, ott CC pályán éreztem magam. Én erõsen gondolkoztam azon, hogy jobb lett volna e a sárgumi,de lehet h megszívtam volna.
Nõi élmezõnnyel sajnos nem tudtam menni, De csak fejlõdök idõvel. Nem tudom,hogy hol végeztem, egy biztos elfáradtam . A végén egy patak átkelésnél, derékig elmerültem, majdnem teljesen megmártóztam a patakban
Végén jól esett, hogy olyan sokan szurkoltak.(sokat számított)
Remélem lesznek képek.
átlag pulz: 166. max 198
Írta 2010. augusztus 14. - 20:22
Na én vok az elsõ aki verseny után ide ír
Nagyon emlékezetes verseny volt. Kidõlt fák nem nehezítették a pályát. Volt ugyan a gázlók elõtt de az lehet nem tegnapi volt.
A gázlókról. Nem tudom mikor lesz még egy verseny kishazánkban ahol ennyi és ilyen gázlósor lesz megint. Az utolsó kb. 5 kilcsin gázlóból be gázlóból ki. Nem 20 centisek. Majd látjátok a képeken meg videón. Én is teszek fel és majd belinkelem. Úgy éreztem magam mint a moziban a gázlóátkelésekkor. Nézõk ott drukkoltak. De tényleg a kirándolók kifejezetten élvezték a mutatványainkat. Sõt mivel a célhoz közel voltak sok versenyzõ is visszajött és sok fotós is kattingatott. Sár sem volt annyi és olyan hogy ráragadt volna a fékekre váltókra. Ami volt átlehetett tekerni rajta. Volt egy (több is) veszélyes rész. Amikor a patakmellett kellett a patak felé lejtõ valamin átvonszolni magunkat meg a bicót is. Állítólag volt aki belepottyant. Akkor várom a sok sok csodás képet
Nagyon emlékezetes verseny volt. Kidõlt fák nem nehezítették a pályát. Volt ugyan a gázlók elõtt de az lehet nem tegnapi volt.
A gázlókról. Nem tudom mikor lesz még egy verseny kishazánkban ahol ennyi és ilyen gázlósor lesz megint. Az utolsó kb. 5 kilcsin gázlóból be gázlóból ki. Nem 20 centisek. Majd látjátok a képeken meg videón. Én is teszek fel és majd belinkelem. Úgy éreztem magam mint a moziban a gázlóátkelésekkor. Nézõk ott drukkoltak. De tényleg a kirándolók kifejezetten élvezték a mutatványainkat. Sõt mivel a célhoz közel voltak sok versenyzõ is visszajött és sok fotós is kattingatott. Sár sem volt annyi és olyan hogy ráragadt volna a fékekre váltókra. Ami volt átlehetett tekerni rajta. Volt egy (több is) veszélyes rész. Amikor a patakmellett kellett a patak felé lejtõ valamin átvonszolni magunkat meg a bicót is. Állítólag volt aki belepottyant. Akkor várom a sok sok csodás képet
Írta 2010. augusztus 14. - 08:00
embertelen nagy vihar volt,szerencsére nem tartott sokáig.A kidõlt fák okozhatnak gondokat.
Írta 2010. augusztus 14. - 06:11
Írta 2010. augusztus 14. - 06:09
Óriási vihar volt éjjel, cudar világ lehet a Bakonyban. KB. 25-30 mm esõ is esett.
Vigyázzatok magatokra!
Vigyázzatok magatokra!
Írta 2010. augusztus 14. - 05:19
A radarkép alapján épp vihar tombol a pálya nyugati szélén. Vajon akkora por lesz ,mint 2 hete a bükkben?
Rájöttem, hogy az IRC Mudmad 1.95-öm eléggé visszafog sárban is, úgyhogy Nobby Nic-Racing Ralph.
Mindenkinek jó versenyzést!
Írta 2010. augusztus 14. - 00:24
Na ez a vihar szétromnplta fél Veszprémet, a katasztrófások itt vágják a fát a házunk mellett, és õk mondták! Asszem idõben kell reggel indulni, mert azokat az utakat ritkán takarítják, pláne az erdõt!
Írta 2010. augusztus 13. - 23:52
A radarkép alapján épp vihar tombol a pálya nyugati szélén. Vajon akkora por lesz ,mint 2 hete a bükkben?
Épp Vp-ben van az a vihar, esett egy csöppet, de én inkább a szél miatt aggodnék, mivel a Bakonyt eddig is ledöntötte a vihar kár, remélem nem döntött a pályára újabb fákat!
A víz meg gyanusan a pataknak tesz jót!!!
Írta 2010. augusztus 13. - 22:14
Szia Zsiráf!
Érdeklõdnék hogy megvan e még a nevezésed? Egyik csapattársamnak kellene, középtávon megy U19-be, úgy olvastam hogy átírható díjmentesen.
köszi elõre
Érdeklõdnék hogy megvan e még a nevezésed? Egyik csapattársamnak kellene, középtávon megy U19-be, úgy olvastam hogy átírható díjmentesen.
köszi elõre
Írta 2010. augusztus 13. - 20:18
Írta 2010. augusztus 13. - 13:43
Írta 2010. augusztus 13. - 12:45
Írta 2010. augusztus 13. - 10:14
Írta 2010. augusztus 13. - 09:40
Sár lesz?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2010. augusztus 13. - 07:40
Ezt meg tudom érteni. Akkor gyógyulj meg hamar és mehetsz edzeni a mátrára és a 24 órásra
A keró legyen veletek!
Írta 2010. augusztus 12. - 12:26
Révfülöp 7:30 -Balatonfüred 8:00 -Vinye útvonalon megyek szombat reggel. Van még egy ingyen hely a kocsimban. 30 298 5719
Írta 2010. augusztus 12. - 10:56
Hétfõ óta kb. ma van elõször 38 fok alatt a lázam, tegnapelõtt volt 40 fok is, úgyhogy azt hiszem ezt most kihagyom. A másik az, hogy a távolság miatt elég sokba lenne, harmadrészt pedig, mivel a szezon elsõ felében nem volt licencem, így se a Szivásért, se a Crosskovácsiért, se a Dunáért nem kaptam pontot, így az összetett jó helyezés reménye is elszállt, pedig 2. vagy 3. lettem volna az Mk összetettben.Dani, nehogy már ne gyere el egy ilyen jó kis versenyre...
A nevezés pedig eladva.
Írta 2010. augusztus 12. - 10:03
Írta 2010. augusztus 12. - 09:58
Sziasztok!
A középtávos nevezésem még mindig eladó, kivéve ha társul valaki Bp környékérõl. Egyedül nem megyek.
A középtávos nevezésem még mindig eladó, kivéve ha társul valaki Bp környékérõl. Egyedül nem megyek.