Ez volt a második maratonuk, bele kell tanulni mindenbe. Hajrá Bakony Maraton csapat!
A rövid táv gyengus volt. Nagy része murva, a másik nagy része aszfalt, a földút mennyisége hibahatáron belül. Amolyan trekking pálya. Az elsõ helyezett vmi 30km/h-s átlagot ment, ez azért már túlzás egy MTB versenyen. A gázlók voltak érdekesek a végén.
ha itt elnyal vki egy szimpla kis bukoban, mi marad belole?
El vagytok kényeztetve a lagymatag hazai pályákkal. Jobb helyeken simán beraknak S3 nehézségû lejtõket maratonra: igen, van lejtõkategória a kiírásban, hogy tudd, mire számíts, s van olyan, hogy 1000 szint lefelé, mondjuk 70 % S3, 30 % S2. Ha meg nem mész le, kiintenek, mint a szél, limitpontnál. Durvul a sport, ami nem feltétlenül jó dolog, de durvul, s még mindig iszonyat lagymatagok a pályák: itt inkább a sár a nehezítés, meg a szétmosott, tele-faágakkal típusú pályák.
STS: Schwierigkeitsgrad S3
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
A patakos részt én nem extrémnek nevezném, ott ha vki végig megy, esés nélkül, annak leemelem a kalapom.
Érdekes. Én is középen nyomultam és semmi problémám nem volt a kijelöléssel.Sõt ! Sok helyen még irányító emberek is voltak.Kaja, pia volt azzal sem volt gondom.
Az mem CC volt hanem inkább extrém volt.
Picasa Webalbumok - imi - Bakony Marato...
- 1940m szintet mért a Polarom, az elég messze van a 2700m-tõl. Vajon a szervezõk mivel mérték???
- nem tudom ki mennyire élvezte a patak parti "mókát", de ha szopni akarok, akkor inkább keresek egy lovat...