Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Bakonyerdõ Maraton | Bakonybél
Posted 2009. May 24. - 20:16
Párommal egyszerre akartunk beérni, de nem vártam el tõle, hogy csak olyan gyorsan haladjon mint én. Így a célban várt rám egy keveset.
A meglepetés itthon ért, mikor be akartam foltozni a két lukat, de összesen hatot találtam. Gondolom tolás közben is oda vertem ehhez-ahhoz
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2009. May 24. - 20:06
Nem tudom (valahol 15-18. helyezés között lehetek), a versenyen sajnos nem írták ki az eredményt, remélem hamar felteszik a netre.nem:D csak majdnem belezúgtam egy kisodródás után egy padba.. Mázli, hogy csak a külsõvel találtam el.. meg egy picit lejött a festék a villáról,. Mikor mentem volna tovább, fel akartam tenni a láncot nagytányérra,majd beszorult a hajtómû mellé. Sajnálom,mert vagy 20 ember elõzött vissza...Hányadik lettél?
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. May 24. - 19:57
nem:D csak majdnem belezúgtam egy kisodródás után egy padba.. Mázli, hogy csak a külsõvel találtam el.. meg egy picit lejött a festék a villáról,. Mikor mentem volna tovább, fel akartam tenni a láncot nagytányérra,majd beszorult a hajtómû mellé. Sajnálom,mert vagy 20 ember elõzött vissza...Hányadik lettél?Igen.
Megint estél?
Posted 2009. May 24. - 19:48
Igen.a gázlók megint megszívattak, Jani ugye neked köszöntem még a verseny elõtt? Ismerõs voltál, de nem 100%
Megint estél?
Posted 2009. May 24. - 19:41
Posted 2009. May 24. - 19:25
Posted 2009. May 24. - 18:56
nekem rövidtávon 2 km-el kevesebbet mért az órám ezért én is tartalékoltam egy kicsit
a gázlók tetszettek a legjobban-felfrissültem a felcsapódó vízben:)
Posted 2009. May 24. - 18:45
Andris, a High5 kulacs valahogy kisebb a szokásosnál, nekem rá kellett tennem 2-3 csík szigetelõszalagot (fapad módon) a tartó belsõ felületére, s így a kulacs már szorul, s nem esik ki. Javaslok valami hasonló, nem túl elegáns, megoldást.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2009. May 24. - 16:15
a hosszú táv végülis 71 km-re sikeredett, ami nekem elég is volt bõven.
elején túlzottan bekezdtem, a második kõris-hegy már nem esett jól, kerülgettek a többiek, mint a pocsolyát...
a gázlók jók voltak, az utolsók közt felütöttem a gumit, egybõl defekt, utána néztem két helyen durván be van hajolva a felni... megpróbálom kiegyengetni, ha nem jön össze, akkor kuka...
ha valaki talál az elsõ emelkedõn egy HIGH5-os kulacsot, kérem jutassa vissza, mert már ez volt a sokadik az idén...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. May 23. - 19:07
középtávon indulsz?
Nem, 120 km-es egyénin indulok országútival Bakonybélbe. Nem vagyok jó montis még, gyenge vagyok meg félek is. Talán jövõre már be merek nevezni.
Posted 2009. May 23. - 18:42
Posted 2009. May 23. - 18:38
Posted 2009. May 23. - 09:06
Sárgumi valószínûleg nem indokolt, bár lesz pár süllyedõsebb rész, viszont Kõris-hegy környékén a kövek iszonyúan fognak csúszni.
Posted 2009. May 23. - 08:47
hat holnapra nem varhato eso, talan kicsie sar lehet egy ket helyen, de a nagy resze szaraz lesz. nem kell sargumi. neked mi van fenn?
1,7 Bull Lock, biztos ami biztos (A Bakony képes csodákra)
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2009. May 22. - 22:54
Ma voltam kint a pályán, száraz volt, néhány helyen van nagyobb sár, de járható ... viszont hazafelé az autó szarrá-ázott ... csak lépésben lehetett haladni ... uh, most elgondolkodom :chin: Tényleg kell a sárgumi?!?!
hat holnapra nem varhato eso, talan kicsie sar lehet egy ket helyen, de a nagy resze szaraz lesz. nem kell sargumi. neked mi van fenn?
Posted 2009. May 22. - 21:40
nem kell oda sárgumi, ne parázzatok
ma elverte a port (ha esett ott egyáltalán), vasárnapra tök jó lesz!
Ma voltam kint a pályán, száraz volt, néhány helyen van nagyobb sár, de járható ... viszont hazafelé az autó szarrá-ázott ... csak lépésben lehetett haladni ... uh, most elgondolkodom :chin: Tényleg kell a sárgumi?!?!
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2009. May 22. - 21:24
Neked kötelezõ. Legalább kiegyenlítõdnének az esélyeink.nem kell oda sárgumi, ne parázzatok
Posted 2009. May 22. - 21:22
ma elverte a port (ha esett ott egyáltalán), vasárnapra tök jó lesz!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu