Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Please log in to reply
1506 replies to this topic

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Bicóstársaim, pedálhajtogatók!

Ha valaki ittenlönne és nem tunna netközelbe kerülni, a tfszámom, amin elérhettök: +3630/9439-398 vagy az otthoni: 62/473-335 Még most jegyezd meg! ;)

Ha recumbentes tekerésre vágysz, természetesen az is megoldható!

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 posts
Mi még ketten ott leszünk szobat délután, ha akartok valami kis talit nekünk is szólhatnátok, hogy ott legyünk és kicsit ismerkedjünk a néppel....apropó az esõ sztem sem lenne rosz, nem csak a verseny miatt hanem a mezõgazdaság miatt sem....én nem bánom ha zuhog esõ, akkor ha nagyon sok embernek ez esetlegesen a megélhetést biztosítja, mert mostanában már tényleg ilyen komolyságokról van szó....szóval esõ rlz, aki meg nyafizik, az maradjon otthon..... 8)

Üdv... Sianis

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
röndicsek.
elkészült a full hiteles térkép+itiner a 2003as útvonalról, holnap már a neten lesz. vagy ha valaki nagyon türelmetlen 1.3MB akkor kûldöm, csak egy cím kell,és röppen a motyó.
2bak.
28 fok enyhe szelecske. Jó étvágyat az ebédhez mindenkinek.

2bak

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D ;D ;D
igaz!

3centis repedések??
abba már elveszne a broncosaurusom gumja!

8) MAci lesz ebbõl Én már látom... majd kicsit nehezebben sprintelek a végén az elsõ helyért.... ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Akkor se jó! Semmi se jó ;)

Tök nagy a szárazság, és nincs esõ! Úristen.

Hát nem igaz, hogy nem esik, mi lesz igy velünk? Tiszta repedt az út, meg ott van a Dakar is! :D

ááááááááááá ;) ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
2bak!

szvsz itt senki sem nyafizott, hogy cahar lesz ha esik, sõt inkább örülnénk neki a por elnyelése miatt ;)

PéeF

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
hali itt 2bak,

mi ez a sok negatív kisugárzás????
esõ vonatkozásában, csak annyit szeretnék mondani, hogy csak jót tesz ennek a pályának!!
Még gyorsabb lesz, és így megusszázok a picike dakar szakaszt (igy nem tudtok nyafizni)

egyéblént meterológia ide, vagy oda engem kérdezzetek az idõt illetõleg!!
Ragyogó napsütés van 26fok, sehol egy felhõ.

megsúgom mindenkinek, holy a pálya bizonyos szakaszain annyira száraz az út, hogy újnyi repedések vannak a földben. szerintetek ez mennyi esõt bír el??? szerntem, ha 3 napig folyamatosan esne akkor sem lenn semmi.
minden csont száraz, no mög 45%os a páratartalm, ha mégis esik 30perc múlva nyoma sincs.

legalább nem lesz por!!!

2bak

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
rob: ;D jó... bár Én csak 130/100... ;D amúgy is mióta Zeddel beszélgettem arról, hogy merevgéppel mennyire szétrázta a kezét múltkor, és a Broncosaurusomon most 1,9"os slickek vannak, hajlok affelé, hogy Maci...

PéeF 8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Egy kiadós esõ jót tenne, de maximum péntekig. Mert akkor 1-2 nap alatt mindent be tud szivni, és mikor mi megérkezünk, addigra a hatalmas sivatag, ami most ott van, már sokkal jobb lesz, és kevesebb lesz a por.

Ja, mindenki hozzon maszkot, mert már tavaly is alig lehetett lélegezni a felhõként szálló portól (már egy bicajos is mekkora felhõt csinál, akkor képzeljétek el, amikor több száz veri föl a homokot!).

Mi (=Setike,Setike haverja, Mellon, mrc, Ors, thommey, lensver ...még ki?) szombat délután már ott leszünk Szegeden, kéne egy kis talit rendezni!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Para: én méág nem láttam a macit,. muszály azt hoznod! Én is 130/135 mm-t viszek.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
rob: a vonat állomás kábé 10percre sincs a rajtterülettõl binyiglivel...

Tyito koma: én ugyan hazavonatozgatok már péntek este, de családi ebéd és program miatt csak vasárnap reggel megyek át feltételezhetõleg Gabi és Csubee társaságában... 8)

Az esõ meg tényleg jót tenne... bár ha olyanra gondolok, mint ami az utolsó elõtti mátra-túrhán kapott el minket (esõ kábé 15perc, majd utánna fullasztó 99%os pára) akkor inkább ne essen...

most már csak azt kéne sürgõsen eldöntenem, hogy Broncosaurus vagy Medve... :-\

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 posts
Mi szombaton...késõ délelõtt vagy kora délután érkezünk, még pontosan nem tudom mikor....ha gondoljátok akkor találkozhatunk valahol....csak beszéljük le mikor és pontosan hol.....

Üdv: Sianis

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Én nagyon ott akarok lenni,és ha sikerül rábeszélni családot,h akkor menjünk Röszkére,akkor ott leszek a 2. DIRT maratonon! :)
Már az esetben,ha helyszínen is van nevezés.
Ja,és mintha Thez és Mongi is tervbe vette volna.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Tyito! (a nem hegylakó, de hegyen is jól megy ;D)

Szombat valószínûleg valamikor kora délután érkezünk. Szállás a Família panzióban, (Szentháromság út 71.)
Ez milyen messze van a rajttól?
Telcsin keresni foglak!
Egyébként egy reggeli futó zápor lehet, hogy jót tenne nekünk igaz?

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
A pálya 5öd részén esetleg, de ezt kihangsúlyozva mondom, lehetne egy nagy zuhi után dagonyázni kb. 10percig. A föld és a homok elszív mindent. ;)

Kivel pénteken, kivel szombaton találka ???
Ki, mikor jön ???
Egy rögtönzött tali ???

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 posts
Sztem tuti lehet sõt 1000000 millió %... :P :P :P

Nos a dagonyát nem bánom, imádom a sárharcot ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D de most komolyan....az az igazi mikor az ember megdolgozik azzal amivel amúgy is lenne mit szenvedni :P

tikshow

tikshow

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
a helyszínen ugye még lehetlesz nevezni??

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
izé, én voltam aki bosszankodott az elõnevezés elmulasztás miatt...

kisfish: priv megy.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Ha 9-re érünk Szegedre, akkor elég egy óra elérni a rajt-ig, és ott elintézni mindent, amit muszály (nem tudom mit kell)?

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts

Gondolom ilyen esetben elnapolják mint egy tárgyalást :(

nem szoktak maratont elnapolni egy kis eso miatt...