nekem is tetszett csak ne lett volna defektem(vesztettem vele min 45 percet mert a gumi pereme acélsodronyos, és nehezen tudtam leszedni, meg visszarakni a külsõt)
2bak: hogy kevertétek el az elején, hogy 15 km-re van az elsõ frissítõ, közbe meg 30-nál volt ??? ???
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Tisza Maraton | Szeged
Started by
2bak
, 2002. January 06. 12:54
Posted 2003. July 20. - 22:18

Posted 2003. July 20. - 21:54

Gratulálok minden teljesítõnek, Natinak különösen! Iszonyú kemény lehetett ilyen melegben.
Posted 2003. July 20. - 21:23

Lensvernek gratula a második helyhez 
http://kep.tar.hu/to.../pic2798737.jpg
Többi kép itt:http://kep.tar.hu/to...0271&beginnum=0

http://kep.tar.hu/to.../pic2798737.jpg
Többi kép itt:http://kep.tar.hu/to...0271&beginnum=0
Posted 2003. July 20. - 20:39

Szerbusztok gyerekek!
Sian papa itthon van végre, és leül most a gép elébe...
Szóval nekem eszuméletlenül tetszett a Maraton, de a tali az mégjobban...szerintem én még életemben nem éreztem ennyire jól magam mint szombat éjszaka....szóval köszönöm, hogy befogadtatok, és mulattattatok....nos, ennyi...
A szervezetem az tropa, bár ez várható is volt...de nektek is gratulálok, hogy szép eredményeket mutattatok fel....jah és remélem nem hoztam szégyent a BMFT-re....
pusszantás.....és éljen a MÉRGES MÓKUS II!!!!
Üdv.....Sianis a Boszorkány-sziget réme...
Sian papa itthon van végre, és leül most a gép elébe...
Szóval nekem eszuméletlenül tetszett a Maraton, de a tali az mégjobban...szerintem én még életemben nem éreztem ennyire jól magam mint szombat éjszaka....szóval köszönöm, hogy befogadtatok, és mulattattatok....nos, ennyi...
A szervezetem az tropa, bár ez várható is volt...de nektek is gratulálok, hogy szép eredményeket mutattatok fel....jah és remélem nem hoztam szégyent a BMFT-re....
pusszantás.....és éljen a MÉRGES MÓKUS II!!!!
Üdv.....Sianis a Boszorkány-sziget réme...
Posted 2003. July 19. - 06:12

Lovas gabi Miskolcról jelen. Indulás 06.30-kor Budapest-Szeged viszonylatban.
Találkozás: a megbeszélt helyen és idõben.
Uccu neki!!!
;D ;D ;D
Találkozás: a megbeszélt helyen és idõben.
Uccu neki!!!

Posted 2003. July 19. - 05:54

Jelentem a 2. BMFT szekció 1 órán belül indul a célhely felé... Találkozás a megbeszélt idõpontban...
Órákat egyeztetni.....most....rendben...
Akkor már nincs más hátra mint elõre....és szoljon a ROCK& ROLL!!!!
Üdv...Sianis
Órákat egyeztetni.....most....rendben...
Akkor már nincs más hátra mint elõre....és szoljon a ROCK& ROLL!!!!
Üdv...Sianis
Posted 2003. July 18. - 20:03

2bak nagyon köszike a segítséget, így nagy kõ esett le a szívemrõl, de nagyon nagy szívességet tennél, ha a hawernak is elhoznád...
Név: Szõllõsi Gábor
Cím:Nyíregyháza, Nyírfa utca 36.
Ha megteszed én cserébe megnyerem a versenyt...vagyis megteszek érte mindent...jah és optikailg meggyõzõdhetsz róla, ha hozod a rajtszámot, hogy a zsé már ott csurog a bankszámlátokon...
Elõre is köszike...de mostmár nagyon nagyon köszike
üdv....Sianis
Név: Szõllõsi Gábor
Cím:Nyíregyháza, Nyírfa utca 36.
Ha megteszed én cserébe megnyerem a versenyt...vagyis megteszek érte mindent...jah és optikailg meggyõzõdhetsz róla, ha hozod a rajtszámot, hogy a zsé már ott csurog a bankszámlátokon...
Elõre is köszike...de mostmár nagyon nagyon köszike
üdv....Sianis
Posted 2003. July 18. - 19:40

Akkor, ha nem kaptam meg a rajtszámom, ne legyek ideges? Huh. Még jó, hogy benéztem... Mennyivel kell korábban odaérni, hogy a rajtszám átvétel zökkenõmentes legyen? Úgy tûnik kocsival megyünk.
Posted 2003. July 18. - 16:27

Posted 2003. July 18. - 16:15

Jelentem, az elsõ Bmft-s szekció már 1 órán belül indul. Akkor találkozunk holnap este 6kor, az Aradi Vértanúk terén!
Posted 2003. July 18. - 15:21

15.20 eseget, de csak szálával, jobban mondva ezt nem nevezném esõnek
hogy mennyien is vagyunk??? ma este fogom szétszedni a nevezõket kategória/évjárat/nem szerint
de gondolom nem árulok el sokat, ha azt mondom, hogy családias lesz a hangulat (200-300 között lesz az indulólétszám, valamivel többen mint az elsõn.)
hali,
2bak
hogy mennyien is vagyunk??? ma este fogom szétszedni a nevezõket kategória/évjárat/nem szerint
de gondolom nem árulok el sokat, ha azt mondom, hogy családias lesz a hangulat (200-300 között lesz az indulólétszám, valamivel többen mint az elsõn.)
hali,
2bak
Posted 2003. July 18. - 15:09

Na jóvan emberek, akkor szombet este 18:00 Szegeden!
Én már holnap reggel lelépek Szögedébe, 8:10 kor indulok... Ha jön vki, azzal a vonaton úgyis találkozok!
Jó készülõdést!
Csáó!
Én már holnap reggel lelépek Szögedébe, 8:10 kor indulok... Ha jön vki, azzal a vonaton úgyis találkozok!
Jó készülõdést!
Csáó!
Posted 2003. July 18. - 14:33

Posted 2003. July 18. - 14:10

Posted 2003. July 18. - 14:09

Posted 2003. July 18. - 14:04

Posted 2003. July 18. - 13:36

Tyito koma: arra fele most milyen ai égiek áldása??
csak mert idefenn nem bírta ki estig, és reggel óta esik..és esik.. és esik...
nekem meg lekéne gurulnom a keletibe lóval... meg emberi kinézetben kéne maradnom...
csak mert idefenn nem bírta ki estig, és reggel óta esik..és esik.. és esik...

Posted 2003. July 18. - 12:44

A csetszoba témájánál maradva megjegyezném, hogy
tickshow: téllleg nagyon veszélyes tud lenni egy nem jó idõre méretezett fékbetét. Amikor döngetsz lefelé a Tisza Maraton pályáján vagy 70nnel, és a lejtõ végén van egy kis harcikunkor, sokat jelent egy tökéletesen az idõjárás viszonyaihoz belõtt fék 8)
Lovas_Gabi: igen! Tekerünk egy jót ,jól érezzün magunkat és kész!
tickshow: téllleg nagyon veszélyes tud lenni egy nem jó idõre méretezett fékbetét. Amikor döngetsz lefelé a Tisza Maraton pályáján vagy 70nnel, és a lejtõ végén van egy kis harcikunkor, sokat jelent egy tökéletesen az idõjárás viszonyaihoz belõtt fék 8)
Lovas_Gabi: igen! Tekerünk egy jót ,jól érezzün magunkat és kész!

Posted 2003. July 18. - 12:14

;D ;D de azért még idõben jöttél rá, miért annyi, amennyi...
képzeld ha menetközben kezd el esni, és hirtleen vészfékezni kéne... :
huhhhh..... :-X

Posted 2003. July 18. - 12:02