Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1506 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
www.tiszamaraton.hu-on volt régebben... de most néztem, már nincs semmi... ::)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Paraferee: kicsit konkrétabb infót is adhattál volna ... Hol van az a honlap?? Itt a Bikemag-on?? Mert ISDN-nel kicsit sokáig tartana átnyálazni a többszáz fórumot!! ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
nati: szögedi bombázók :-X :-X :'( ::)

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Hali,
itt 2bak,

fölébredtem.... (ha hiszetek, ha nem én s elfáradtam, de betyár módra, pedig nem tekertem veletek. De tudjátok az IDEG az fárasztó tud lenni.)

Megvolt, mindenki egészben, túlélte a bulit.

Szeretném megköszönni mindenkinek akik megtisztelték jelenlétükkel ezt a kicsiny maratonocskát - gondolok én itt a indulok számára - és hõsiessen helytáltak ezen az aldöldi bevetésen.

Olvasgatom a sok-sok észrevételt, most még nem vagyok teljesen képben, de remélem már holnap tudok mindenkinek minden feltett kérdésére válaszolni.

most az eredményeket, és a képeket válogatom, töltögetem föl a netre remélhetõleg estére már minden látható lesz.

üdv,
2bak.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ano: boszi-kupa vmikor október végén... a tvalyiról még asszem van fenn a honalpon információ...

asszem még sem kellett volna erõltetni a görcs melletti tekerést olyan hosszan... :( :'( kész procedúra ffelállnom a székbõl... és aztán még járni is kéne....! :(

de jövõhét hétfõn meg már várnak rám a szlovák paradicsom hegycsúcsai... ::)

aztán meg bükk marci? ;D jiiiiihááá... rokkant nyugdíjas leszek nyárvégére... 8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

a versenyen mert a sárga authoros csávóval amikor elhagytunk bennetek azután már nem láttalak sehol, pedig még defektetet is szereltem

;DAz a "csávó" Lovas Gabi volt ;D
Errõl jut eszembe. Mikor ott ültünk veled és családoddal Gabi és te elmentél pár pillanatra valahova, kisfiad nagyon édes volt: ránézett Setike tombola nyereményére (póló és kulacs) és megkérdezte:
" Nem adod ezt a papának?"
Látod,milyen aranyosan rád gondolt? Szegény apu semmit se nyert a tombolán... Kár, hogy nem te nyerted a Boomert!

Néhány vicces jelenet jutott közben az eszembe:

Vasárnap reggel, 3 óra múlva maraton. A Semmelweis koleszban ébredtünk fel kb. fél órája és szedelõzködünk. A fiúk elmennek abc-be, én arcmosás után visszamegyek a szobába, becsukom az ajtót és az ágyon próbálok lazitani, mert fáj a hasam. Egy negyed óra múlva a srácok be akarnak jönni az ajtón, de nem tudják kinyitni.
Kiderült, hogy a zár úgy ahogy volt, beragadt! Na szép lenne, ha ezért késnénk le a maratont.
Feszegettük kivülrõl (én csak belülrõl), de nagyon be volt ragadva. Setike egyszer bemászott az ablakon, és onnan vette szemügyre a helyzetet. Végül be kellett rúgni az ajtót kivûlrõl.
Szerencsére a fakeret nem szakadt szét, de a zárnak annyi. Viszont látszott rajta, hogy nem ez volt az elsõ eset, hogy szerelni kellett.

Másik vicces dolog az az arckifejezés, amivel Setike, thommey, mrc és Mellon bámulták a szögödi lányokat a szabadstrandon. Na az leirhatatlan.
Hogy a Kiskõrösi Csárdában milyen gátlástalanul megbámultak minden lányt, az már botrányos. ;D
Ráadásul még egy nagy (élõ) cincért is tettünk a salátába. Mire a cincér vadul elkezdte kiszivni a növényi leveket. Meg lehetett figyelni két sárga nyelvét. Bár lehet, hogy az nem a nyelve volt, nem tudom, nem értek a rovarokhoz ennyire. Mindenesetre engem minimum elszórakoztatott annyira, mint a srácokat a beözönlõ vörös, barna, fekete meg szõke hajú lányok.

Én is szeretnék menni a Boszi-kupára, mert imádom a bombatölcséreket. De csak akkor tudok, ha nem épp akkor lesz a Mecsek-marci, 24-órás váltó, vagy a 2 napos tt.

Ano: ne csüggedj, ha boszorkányokkal nem is, Szeged tele van bombázó csajokkal - errõl én is biztosithatlak!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Ehh ... én meg már azt hittem, hogy félmeztelen csajok közti maraton, és nézõnek mentek ennyien!! ( a fantasy világból vett boszorkányokból indultam ki, ahol a boszorkányok csodaszép nõk!! ;D )
Na sebaj ... ezt a csalódást is megéltem ;)
És ez mikor is lesz?? Hogy lehet nevezni? stb ... stb ...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D
ejnye...

a boszi-kupa azon a területen van, ami a maraton utolsó 5-7km-én volt. Sûrû növényzet, bombatölcsérek, csikicsukis technikás ösvény...

A Boszi-Kupán kicsit más a nyomvonal...
A start a gáton van, szembe a maraton menetirányába, végig a géton, majd ott, ahol a maraton bement elõször a dzsindzsásba, ott megy le a Boszi útvonala is, és végig visszafele az erdõben megy két-három kisebb gátra fel tett kitérõ kivételével...

SZvsz ha a bombatölcséreket és csikicsukikat élvezted, a Boszi-kupán a helyed!

8)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Légyszi valaki árulja már el, hogy mi az a boszi kupa!! :) ::)

Setike

Setike

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
A boszi kupára én is mék ki nem hagynám ;D .

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
rob bátyó: no problemo... vhogy átérzem a helyzeted ;)
de hogy fogom én kibírni d.u. 6ig? ::) :(

boszi-kupán meg ha tehetem ott leszek ;)

PéeF

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
ÓÓÓÓ de vaksi vagyok ;D
Na szerintem akkor én tutira megyek ... megnézem a 100 -ast közelebbrõl :) !! Ha már 1szer sz***k akkor már nagyot ... ;D

tikshow

tikshow

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
létszám limitrõl nem took
de nevezni meg aug 9-ig lehet, de hogy verseny napján helyszínnevezni miért nem lehet azt már nem toom
több info: http://www.bukkmaraton.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
tikshow: én elméletileg megyek a Bükk-re ami aug 10-én lesz :) ...
meg tudja mondani valaki, hogy meddig lehet nevezni? Van-e létszám limit, és hogy kik mennek, mert listát nem nagyon találtam eddig ... :(

tikshow

tikshow

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
kiderítettem
akko LovasGabi volt az a csávóka akivel a második frissítõ pont után a gátig mentem??

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Az én órám is több, mint 70 kilcsit mért... :) Egy kicsit lehangoló valt hallani, hogy 65-öt mondanak be! ;D ;D ;D
Én speciell a Bükk Maratont szeretném még kipróbálni... Aztán rá két napra irány a Mátra, túra egy 7ig, aztán ott majd eldöntöm, hogy mi legyen a Mátra maratonnal... :)

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Pont ezt akartam kérdezni!!!

Arra mikor és hol lehet nevezni? 2bak bácsi tessék már mondani, hogy hogy lesz a Boszi sziget, mert nekem nagyon nagyon nagyon bejött a téma, és a terep is nagyon fekszik nekem....

Üdv...Sianis

Ui:Setike a Bükkön még gondolkozom, mert lehet odaleszek nyaralni...

t2bak

t2bak

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Eloszor is Gratula mindenkinek a teljesitmenyert! ;)Azert egy alfoldi maraton is tud kemeny lenni, ugye? :P
En csak azt sajnalom, hogy nagyon nem voltam/vagyok formaban es nem ment olyan jol mint tavaly. :'(
De mindez a gyermekaldas es allamvizsgaval tuzdelt tavaszban nem volt megoldhato, hogy tobbet tekerjek. Meg Lensver is csunyan lehagyott! (szegyenlem is magam! :-[ :-[ :-[)
Neki csak gratulalni tudok! Majd kuldom a kepeket!
Nagyon kiraly volt 2bak bicoja, csak nekem egy picit kicsi, es a vegere mar nagyon kenyelmetlen volt az agressziv geometria a nagypapa-temponal. Koszi.
Jovore ugyanitt! Ja de az evadzaro Boszorkany sziget kupat sem szabadna majd kihagyni!!! ;) (oktoberben) ;) ;) ;)
Udv. t2bak

tikshow

tikshow

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
innen ki melyik maratonra jön legközelebb én a bükkre
sianis veled mi lett a versenyen mert a sárga authoros csávóval amikor elhagytunk bennetek azután már nem láttalak sehol, pedig még defektetet is szereltem

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
És még annyit, hogy valahogy csak lemaradt a Maci kipróbálása, de már nem volt kedvem biciklire ülni aznap... :)