Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Tisza Maraton | Szeged
Indította
2bak
, 2002. január 06. 12:54
Írta 2003. július 18. - 11:59

Írta 2003. július 18. - 11:52

a francba most jutott eszembe, hogy a fékbetétem száraz körülmények közt fog jól 
tegnap megnéztem, hogy bevizeztem a felnit meg a betétet és hogy így mennyi idõ alatt tud megállni:
ugyanarról a tempóról szárazon 50cm vizesen 2 m
na most akko tegyem vissza az elkopott lx-et??

tegnap megnéztem, hogy bevizeztem a felnit meg a betétet és hogy így mennyi idõ alatt tud megállni:
ugyanarról a tempóról szárazon 50cm vizesen 2 m
na most akko tegyem vissza az elkopott lx-et??
Írta 2003. július 18. - 11:18

sajnos az egy hiba, a TVseknek ez nem mond semmit, tudod neki mindegy, hogy 13, vagy 130. életében nem tekert még ennyit.
De szerintem ti tudjátok hogy ez hiba, és az a 13 az valójában 130kilcsi.
2bak.
De szerintem ti tudjátok hogy ez hiba, és az a 13 az valójában 130kilcsi.
2bak.
Írta 2003. július 18. - 11:16

Hogy õszinte legyek: Ki a francot érdekel az idõjárás?
Egy a lényeg, végigmenni a távon.
Max annyit könnyítek a helyzetemen, hogy berakom a tartalék hátsó kerekemet egy Conti traction pro-val, aztán a helyszín úgy is eldönt mindent.
Egyébként meg 1,95 IRC MITHOS-II XC-vel megyek.
Egy a lényeg, végigmenni a távon.
Max annyit könnyítek a helyzetemen, hogy berakom a tartalék hátsó kerekemet egy Conti traction pro-val, aztán a helyszín úgy is eldönt mindent.
Egyébként meg 1,95 IRC MITHOS-II XC-vel megyek.
Írta 2003. július 18. - 11:15

Írta 2003. július 18. - 11:10

2bak: amit fölraktatok az oldalra videót abban miért mondja a komentár, hogy "profik pedig 13 km-t tekertek le"??
Írta 2003. július 18. - 11:07

Írta 2003. július 18. - 11:06

Siansnak, kérem nyugodjon meg!!
Rajtszámát megkapja és sk adom át. Röndicsek.
Úgy terveztem, hogy a bringás találkozó helyszinén lepem meg a tisztes társaságot a rajtszámokkal, vagy, ha valaki nagyon ideges holnap azaz szombaton 18.00tól az alsó rakparton tehát a majdani RAJT/CÉL területen lesz egy meridás, vagy simanos sátor ott lesznek rajtszámok, és átvehetõk.
Üdv,
2bak.
Rajtszámát megkapja és sk adom át. Röndicsek.
Úgy terveztem, hogy a bringás találkozó helyszinén lepem meg a tisztes társaságot a rajtszámokkal, vagy, ha valaki nagyon ideges holnap azaz szombaton 18.00tól az alsó rakparton tehát a majdani RAJT/CÉL területen lesz egy meridás, vagy simanos sátor ott lesznek rajtszámok, és átvehetõk.
Üdv,
2bak.
Írta 2003. július 18. - 11:03

Írta 2003. július 18. - 10:58

Ja, tényleg nem esik ;D csak az ablakom elõtti fákról csepegett le még néhány esõ darabka.
Írta 2003. július 18. - 10:49

Látom az aggodó tekinteteket,
szeretném jelenteni, hogy itt Szegeden minden rendben, esõ nem esik!!!! ;D
Hajnalban volt valamicske, de már nyoma sincs. Ha gondoljátok írom a jelentéseket az idõjárásról.
legyetek nyugodtak, mnt hal a tatyóban.
Ennek a pályának nem árt az esõ, és szerintem nektek sem.
hali,
2bak
szeretném jelenteni, hogy itt Szegeden minden rendben, esõ nem esik!!!! ;D
Hajnalban volt valamicske, de már nyoma sincs. Ha gondoljátok írom a jelentéseket az idõjárásról.
legyetek nyugodtak, mnt hal a tatyóban.
Ennek a pályának nem árt az esõ, és szerintem nektek sem.
hali,
2bak
Írta 2003. július 18. - 10:49

Nem lesz itt sár ebben 2bak is megnyugtatott minket!
Ez a fosó homok 1 heti esõ után sem ázna fel rendesen. De ha mégis annak az eredménye nem sár hanem beton kemény talaj lenne(Ugyanos a fojó homok könnyen elnyeli a vizet tehát nem képzõdik jeletõs sár).
A keménytalajos részeken még 1-3 cm
repedések vannak ez akár 100 mm csapadékot is elnyel órák alatt.
Hajnalban itt Szegeden is esett az esõ, sõtt most is szemerkél. A mennyisége lehet kb. 10 mm :
Szerintetek ebbõl lesz sár ???
Ez a fosó homok 1 heti esõ után sem ázna fel rendesen. De ha mégis annak az eredménye nem sár hanem beton kemény talaj lenne(Ugyanos a fojó homok könnyen elnyeli a vizet tehát nem képzõdik jeletõs sár).
A keménytalajos részeken még 1-3 cm

Hajnalban itt Szegeden is esett az esõ, sõtt most is szemerkél. A mennyisége lehet kb. 10 mm :

Szerintetek ebbõl lesz sár ???
Írta 2003. július 18. - 10:19

he-he pedig valszeg visszakellelsz raknod mert inkább a többség esõt mond
egyébként én olyan all-road gumit használok-mindenre a lehetõ legroszabb ;D
egyébként én olyan all-road gumit használok-mindenre a lehetõ legroszabb ;D
Írta 2003. július 18. - 10:04

Remélem nem baszik ki velem az esõ,mert megvettem az új Jet S gumikat,és nem akarom visszatenni a sárgumikat:(
Írta 2003. július 18. - 09:51

nem vagyok én vészmadár de Köcskeméten ma hajnali 2 órakor eleredt az esõ... nem nagyon de esik... elõ az 1.25ös extra sárgumikat ;D
na mindegy
én a hajnali vonattal megyek le. jön valaki ezzel???
na mindegy
én a hajnali vonattal megyek le. jön valaki ezzel???
Írta 2003. július 18. - 09:44

Írta 2003. július 18. - 08:11

Írta 2003. július 18. - 08:02

2bak: Légyszives mondd már meg, hogy hol lehet tvenni azt a francos rajtszámot!!! olyan depi vagyok, hogy mindjárt kiadaom magam Cd-n és kazettán... >
>
>
üdv...Sianis :-X

üdv...Sianis :-X
Írta 2003. július 18. - 07:07

Mostantól holnap nálam biztosan lesz digit gép.
Csatolnák egy linket, ami térkép, elég jól használható.
www.terkepbank.hu/
Csatolnák egy linket, ami térkép, elég jól használható.
www.terkepbank.hu/
Írta 2003. július 18. - 06:54

uristen....kicsit elvagyok tévelyedve, de a jószándék vezérel...csak egy kicsit kapkodok
de a lényeget úgyis értitek nem? Szóval akkor mostantól holnap hozzátok a digigépet 
Üdv...Sianis

Üdv...Sianis