Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1506 hozzászólás a témában

tikshow

tikshow

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
2bak: a versenyeredmények hol vannak, úgy volt, hogy az utolsó beérkezõ után 2 órával fönt lesz a neten; még mindig várjuk azt a szegény embert ??? ???

tikshow

tikshow

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
obsidian: megyek
rajtam még csak ma jött a verseny fáradalama, de annyira hogy 20-nál többet nem is tudok menni aszfalton
az ösztelós gépek gazdáit kérdezeném: mennyire lehet menni a nagyon rázós szakaszokon, mert az és merevevázasommal 20-nál többre nem voltam képes

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Volt vki, aki kocsival jött néha (többnyire az aszfalton ;) ) és fényképezgetett... Õ ki volt? És felrakja a képeket? (ha az eddigiek közül volt vki, akkor bocsi!)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Felkönyörögtem a képeket, szokásos helyen: http://exseven.freeweb.hu

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
:'( :'( :'( 2bak... Most majd' meghatódtam... De tényleg... Kösz mindent! Abban biztos lehetsz, hogy ha még tudok tekerni, akkor jövõre is ott leszek! És szerintem sokan mások is! És ha nem nyereséges, akkor legalább nullos? Csak azt ne mondd, hogy még zsebbõl is kell beleraknotok! :-\
Mindenesetre jó munkát!
És újdonságként beférne egy olyan, hogy mindenki kap a verseny után egy kellemes görcsoldó masszázst a "szögedi boszorkányok" szemrevaló táborának egy-egy tagjától? ::) ;D ;D ;D

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
sziasztok,
jó mindezt elolvasni, és köszönöm nektek, hogy tartjátok bennem a lelket, mert nélkületek én semmit nem érnék!!
Az eredményeket dolgozgatom föl, sajna tudjátok, vagy ha nem akkor elárulom, hogy ketten Veres Csabival szervezgetjük ezt a kis - jelenleg magyarország legkisebb, mások által minõsíthetetlen maratonját - de azért aranyosak vagytok, és köszönöm a biztatást. Tehát nekem mindezek mellett dolgoznom is kell, és ezek után következik a maratonozás, és a boszorkányozás.
jelenleg van még kedvem, és ha kitartotok a Tisza Marci mellett, igérem minden évben valami újjal lepem meg azokat akik megtisztelnek jelenlétükkel.

nekem az a fontos, hogy aki lejön az érezze jól magát, legyen jó a hangulat, és tekerésszünk egy jót ezen a különleges terepen.

Igen rátapintottatok a lényegre,ebben az évben sem nyereséges a TM, és még hosszú évekig nem lesz az, de ez nem is a pénzrõl szól,szeretem csinálni, és még van mibõl kiszolgálni benneteket.

na megyek és csinálom az eredménytáblát, hogy ne érje szó a szervezõket.

üdv,

2bak

Ig

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Nati: ;D ;D ;D van hely benne....

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
A Bükkmarcira ki jön? Csak mert az a fórum teljesen hulla... :( Pedig volt egy pár kérdésem, aki úgy érzi, hogy tud rá válaszolni, az plz sasoljon már át oda egy kicsit! ::)
A kislány az apuka mögött tényleg tök aranyos volt... Az elsõ megszeppenés után viszont elkezde élvezni a népszerûséget! ;D ;D

Hol van kb az a beszólás, hogy "ez nem is maraton" vagy ilyesmi?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para, akkor Setikével együtt elfoglaljuk az utasteret, mert mi is viseltünk Tigrist. ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hát ahogy elnéztem, sajna idén elég kevesen voltunk... mondjuk ez betudható annak is, hogy idén eléggé szabadságolásos idõben (július) volt, és eltudom képzelni, hogy többen azért nem jöttek, mert épp vhol lógatom-a-lábam vagy épp tekerek-és-piheneket töltötték vhol messze... :(

;D az autóhoz annyit 2bak, hogy legközelebb mondjuk az is kaphatna ilyet, aki tigrissel egy maci hátán végig megy a távon 3óra körüli idõvel elsõként... ::) ;D ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Az elsõ dij szerintem is rendkivül ötletes volt! Még ilyet soha nem is láttam, legalábbis az elmúlt évek maratonjain, hogy valaki egy szuper-kocsit kapjon kölcsön egy hétvégére!
A többi nyereménnyel sem volt semmi bajom.
Az meg, hogy rövid volt a tombola én betudom annak, hogy ez egy kis maraton, kis befektetésekkel.
Gondolom idén se zárult nyereségesen 2bak-ék számára.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hja: lovas_gabi: ;D ;D ;D majd nem ott lehurrogtalak, hogy lehet ilyen lányod... ::) ;)

sianis: okt25

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
szasz...

tyito ismerte a családot, ha jól vettem ki szavaiból... amúgy nem tudom figyeltétek-e, szegény kiislány amikor befutottak, és azt a hatalamas ováció-tapsvihart kapták, azt se tudta mi van, annyira megilletõdött szegényke 8)

az eredményeket én is várom már 2bak.... kíváncsi vagyok, hogy az erdészeti munkával és az ismerkedés-a-környékkelekkel együtt mégis hogy sikerült...

hja!
még mindig eszembe jutott vmi, amit leakartam írni:
a díjazás... írta vki, hogy kicsit szegényes volt... nos, szerintem azért az elsõ három normálisan kapott, SÕT nem is tudom volt-e már ilyen, mint amit az elsõ felnõtt kapott.... ::) bazzz... nem semmi volt azért...

no most megen ennyi eszembe jutott... ;)

PéeF

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nekem bejön. ::)

Na igen, az a család! Az utánfutós apuka... Hát az mán nem semmi, hogy õk végigmentek. Megkérdeztük volna azért a kisgyereket az utánfutóban: na és a bombatölcsérek hogy tetszettek? ;D

Tyitó vagy cheesy azt mondta, hogy õk szögödiek. Talán már elõre edzettek a versenyre.

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
tegnap még kicsit nyügi voltam úgyhogy úgy tûnhetett a beszólásaimból hogy nem teccett. pedig jó volt, fõleg a célterület.
na jeeee Lensver-t már megismerem... de következõ marcin javaslom a "BMFTitt!" tábla elhejezését. egyszer már szeretnék belefutno A csapatba...
látttátok a családot amelyik 4 órakor ért be a kiccsávókkal... na az teljesítmény!!!
nemtom mi van a tiszamaraton . hu -val? de nekem semmi se jön be!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nem tudom minek köszönhetõen, de valamiért kevés volt most a fogyasztásom:

1,5 liter Isostar
fél liter ásványviz
1 db banán

Igaz, a célban megittam hirtelen 1 liter Gatorade-et, de akkor is. Tapasztalt ilyet más is, hogy keveset fogyasztott?

Más: én már nagyon várom az eredményeket! Tegnap, ma is nézegettem, van-e valami változás a honlapon! De semmi egyelõre.
2bak, valami tipp?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Paraferee: én DM-en voltam hasonlóan ...
pereceltem a 10ik Km-nél és elég rendesen fájt a lábam utána.
Érdekessége, hogy ha tekerni kellett, akkor az valamelyest "könnyedén" ment, de ha gyalog kellett menni ... az maga volt a pokol! :)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Huhh! Írtok ám! :o

Kicsit behányás netileg, egy kis meló, és egy órán keresztül olvashatom a hozzászólásokat! ;)

Igen! Asszem életem legjobbját tekertem. Hangsúlyoznám, hogy nem az idõmmel vagyok megelégedve, hanem a teljesítményemmel! Tudjátok.... Így 35 után... ;)
Nem tudom elképzelni, hogy hogy a csudába is voltam képes 2óra 30perc alatt végiggyûrni! ::)
Köszönöm azoknak akik mögött tekertem és tekerhettem :P

Asszem a Harangnak én sem üzennék semmi bíztatót, bár sajjna így is, úgy is találni fog sok tülekedõ balekot a maratonjára, de csatlakozva PéeFhez, Én sem megyek többet oda! >:(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
a morati kérdésre a helyes válasz: zOrg bicója volt.... ::) Õ is ült rajta ;)

PéeF

(érdekes, hogy tekerni jobban megy most, mint lépni... :P )

Setike

Setike

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Hellóka

Csak még egy két hozászolás . Lens az ajtós jelenet ténleg izgi volt bár kimaradhatott volna. Honk szerintem ezentúl gyakori vendékek leszünk nálatok , de ezek a Szegedi csajok a szemem kifojt mire oda értünk a Szeged vége táblához . Tommey is bejelentkezet igy most már legalább egy 4 szobás lakás vagy ház kell szegeden . 3om nekünk+ a bicoknak. A morarti nem az atom-é volt full xtr-rel+truvatívvel? kérdésre a válasz az atom mármint Ardó Tomnak singell speed moratija van. Udv mindenkinek megyek üveg szemeket csináltatni, jaj jaj szögedi boszorkák JAAAAAAAAJ!!