Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1506 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
afkorsz 8)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
"Elégérdekes" ;D ;D
RENDKÍVÜL TECHNIKÁS!!
Aki még nem ment végig rajta , annak mindenképpen néhány kört meg kell tennie!
Mert sokat lehet szívni.Pl amikor a Tiszamarcsin mentünk rajta kersztül néhány srác aki elõttem volt csak csetlett-botlott pedig már nem voltak kezdõk,fontos a pálya ismerete!(fõleg hogy a 3. kupa még hosszab lesz 2bak szerint)
Érdemes lejönni elõtte néhány nappal!
Bár 2bak nagyon "furfangos nyesztrenka" ha látja hogy a pálya gyors még rak bele lassítókat ,180° fordítókat,stb.
A lényeg: kell rá edzeni.
A hobby kategóriában nincs megállás, az 2 kör full sprint táv,tehát én inkáb egyszerûen rövid távnak nevezném,úgy mint a 100 síkot!(amit tavaly Én nyertem,persze hozá kell tenni hogy én itt nõttem föl,meg ez volt az elsõ versenyem) 8)
Nekem most a 4 körös lesz kihívás ahol már taktikázni is kell. ;D
A 6 körösrõl ne is beszéljünk! ::)(kisember,gumis,stb
...)az is számít hogy mekkora vagy 160 vagy 180 cm magas. :)
Ja, meg érdemes nyitni neki egy topikot!(moderátorok?)

ÜDV : SONÁJ

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Gabi: ;D ;D tökéletes szó boszi-szigetre: elégérdekes ;D ;D

októberben úgy látom elég népes lesz a BMFT képviselet szögeden 8)

PéeF

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Nemfáj!
Szerintem aki egy maratont végigteker és célba is ér, az egyértelmûen hõs. Ha valakinek az elsõ maratonja, akkor pláne. A feleségednek meg minden elismerésem, bátor csaj, ha abszolut kezdõként bevállalja és végig is csinálja!
Az üdvrivalgás pedíg a BMFK keménymag kezdeményezésében szerintem is jól hangzott!!! ;D ;)
Sianis!
A Boszira én is megyek. ez fix, csak lehetne már nevezni!!!
Tyitoval pár edzést azért jó lenne majd összehozni, mert ugye a Boszi azért elég érdekes!

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Setike!!!!

Boszira jössz? Mókuskát hozzad megint!!

üdv...Sianis

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
WOW!

134.dik lettem!

(Nem utolsó! :) Ez számomra teljes biztatás ara, hogy ne adjam fel, és jövõre még jobb legyek - vagy könnyebb biciklivel menjek....)

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
Akkor elmondom, szerintem milyen volt.(mér mostan, mér mostan; há' mer mostan tudék leülni kompjúterhez)
Nekem a 2., de az asszonynak az elsõ maraton volt. Még 30 km-nél töbet nem ment aszfaltúton, csak egyik oldalra tud leszállni, és a SPDpedált is csak most tanulja...
Levonatoztunk, útközban találkoztunk Téglás Lajossal (Ludwig), aki nagyban nyomja az ipart. Na õ jól ráijesztett nejemre, merthogy homok, stb stb. Nyugtatgattam, hogy "ez itt megy majd, mint a golyó, neki azért tikkasztó, de mi csak a végén poroszkálunk..." Nem nyugodott meg. Végül esett 5x (nem nagyot) , saját megdöbbenésére igen sokat evett-ivott, de nem érezte soknak, a végén az utolsó 10-12 km-en végigtoltam, a rázóson megtanult folyamatosan káromkodni. És élvezte, hogy a befutónál megtapsolták. Ezért megérte, mondta.
Sajna, már az is felmerült bennem, hogy acélba sem megyünk el, hanem lendületbõl felugrunka avonatra, ha elérjük egyáltalán... de aztán mégis CÉL, és ok lett minden
Szerintem:
negatívum:
- a pályakijelölés helyenként gyengécske volt. Nem kötözködés, de olyan szemmel kellene elhelyezni a jelzéseket, hogy aki nem keresi, hanem "megy mint állat", annak is szemet szúrjon. Majd legközelebb.
- ez azért nem 65 KM volt, ugye?! Nem baj csak mondjátok elõr, hogy 75-80, mert akkor is megyek, nem ijeszt el a dolog. De a feleségemnek nem tudtam 70 km-nél mit mondani, mert aszongy: már ez a 2. kör...
Pozitívum: minden más. Igazán. Én csütörtökön!! találtam ki hogy nevezek. És telefonon-neten bénázva sikerült, de csak mert a SZERVEZÕ rendes volt, és a végén még õ köszönte meg, hogy segíthetett, és neveztem. Így is elõnevezettként akart jeygezni, mert valami gond volt a gépével, és az e-mail nem ment át. De azért má nehogy hiszen határidõ lejárt, tehát rendes díj jár, gondoltam, és úgy fizettem, de akkor is 1000 thanks.
A hangulat remek volt, dacára annak, hogy nem ismertem senkit (a feleségemet igen!). A frissítõknél úgy adták az itókát, mintha hõsök lennénk - ez az asszonynak különösen sokat dobott a lelkesedésén.

Szóval, jövõre jövünk ismét. Illetve én biztos.

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Jaj egy kérdés!!!

A következõ Boszi szigeti kupa az a 2. lesz?

Üdv...Sianis

Ui.:Tubak miért nem lehet még rá nevezni? Már izzik a lábam....hogy megint Go lehessen SZEGEDRE....

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Gyermekeim az Úrban!

Azt ugye mindenki tudja, hogy idén minden erdõben tûzgyújtási tilalom van érvényben, szóval csak óvatosan a táûbortûzzel, nehogy seggbekuki legyen az erdészbácsi részérõl....

És amúgy meg nekem a távolság nem akadály, csak az, hogy tudjam, hogy valaki szívesen látná a pofámat....

Üdv...Sianis

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
...a messzeföldrõl jöttöknek meg ott vannak az ugyancsak a bringás lányok márpedig igenis vannak topicban szervezõdõ gigantikus túrák vmely nagyobb hegységünkbe...

lásd legközelebb pölö vártúrha Sirokra ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sianis, mi szoktunk találkozni 1-2 hetente egymással. Most pl. , ha átnézel a "Bringás lányok márpedig vannak" topikba (Szabadonfutó), szervezõdik egy Sütögetés. Ez azt jelenti, hogy a hegyekben csinálunk tábortüzet, és kint alszunk.

De ilyesmit persze csak azok tudnak csinálni, akik egy helyen laknak, te pedig messze vagy tõlünk.

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Sziasztok!!!

Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy 2bak nekem 7x küldte el az eredményeket...... ;D ;D ;D

Jah és a BMFT-nek üzenem, hogy gyakoribb összezördülések is lehetnének, nem kell feltétlenül 100000 tömegeket megmozdítónak lennie, nekem elég lenne ha 5-6 emberrel összefutnánk úgy 2-3 hetente....várom a véleményt...

Üdv...Sianis

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Ez ám a nem semmi! Profi, mint a rendezés! ;D
Már meg is jött... 1000x kösz!

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Nnna... Elküldtem a nevezést a Bükkmarcira... Remélem az elektronika istene is úgy akarja, hogy odaérjen... (mióta behatóbban foglalkozom informatikával, nem igazán bízom benne... ::) )
Délután meg irány a bank...

2bak!
Küldtem mélt is, meg itt is jelzem, hogy kérnék én is egy eredménylistát! tenksz!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Kedves 2bak!

ha lehet, kérnék egy teljees eredméyn listát priviben, mélben, vagy ahogy könnyebb neked...

köfi

PéeF

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Ismét itt vagyok, megérkeztem,

potolom hiányosságaimat, akik kimaradtak:
133.   tomi   Rajnai Tamás   3:59:54
134.   222   Varga Róbert   4:02:34
135.   399   Kiss Csaba   4:02:36
136.   192   Horváth Bence   4:03:01
137.   96   Felvégi Zsuzsanna   4:03:13
138.   97   Törökné Molnár Melinda   4:03:53
139.   105   Petõ György   4:03:55
140.   198   Mezkovic Nikola   4:04:45

sajna hétfõn a szerverünk hõgutát kapott, melyrõl csak ma értesültem, szegény informatikusomat, pedig jól lebaltáztam, hogy miért nem látom a képeket, és az redeményeket.)
Hát ezért,
tegnap ujáépítettük a gépet, és töltõdik az anyag.

ha valakit nagyon érdekel, írjon, és priviben megküldöm neki az eredménytáblát.

üdv,
2bak.

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás

:)
a végén kiderül ,hogy indultunk vagy ötszázan :D

A lényegen nem változtat! :o Tyito 5ödik!!! 8)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
:)
a végén kiderül ,hogy indultunk vagy ötszázan :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
2Bak: Bátyám 222-es, én 399-es rajtszámmal indultunk, és szintén nem találjuk magunkat a listán. Pedig nemis csaltunk... :-[

Keress meg minket lécci! :)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
2bak:

erre a címre is elküldenéd?
juhasz_kukac_inf.elte.hu

a _kukac_ helyére egy @ mehet...
A webwn fent lesz? (www.tiszamaraton.hu/sport)