Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Please log in to reply
1506 replies to this topic

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 posts

Elküldtem!
: )

Ez a SONÁJ olyan rendes. Nekem is küldött képet, Mike99-nak is, ...
Szóval, kösz SONÁJ

NemFáj

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Készûlhetsz a boszikupára!

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 posts
Sianis százados szolgálatra jelentkezik!

Jelentem, hogy leérettségiztem, és újúlt erõvel látok neki testi adottságaim visszaállításához a maratonok szellemében! Nem tudtam bejelenteni hova, és mivel Szegedi gárda ismerem engem, én meg I love Szeged gyerek vagyok, beírtam ide, remélem nem baj

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Elküldtem!

mike99

mike99

vendég

• fórumtag
  • 46 posts

mike99 mi volt a rajtszámod?
Hátha....nekem van....

Hi

mint mar irtam sikerult a nevemhez melto 99-es rajtszamot megszerezni.... ;D
A befutoban is fenykepezett valaki, az is jo lenne...

mike99

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Üdv!
Kinn lesznek a képlinkek,hamarosan,de még várnak fotókat emberektõl és az egész lesz kinn egyszerre!
mike99 mi volt a rajtszámod?
Hátha....nekem van....
SON

mike99

mike99

vendég

• fórumtag
  • 46 posts

Passz. Milyen hely? tar.kep.hu, vagy valami hasonló?

valami hasonlo... csak a tar sz@r es lassu....

jobb lenne valami ftp

mike99

mike99

mike99

vendég

• fórumtag
  • 46 posts

Nem tudom, analfabéta vagyok ilyenformán (is)

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
Nem tudom, analfabéta vagyok ilyenformán (is)

mike99

mike99

vendég

• fórumtag
  • 46 posts

Na neee, háá méé szedik le????

Nem igazan ertem en se.....

tan a zip-be lesznek beleteve az ujabb kepek is... Es akkor azok akik az eddigieket mar letoltottek (pl. én ;D) tolthetik ujra az egeszet.

Egyebkent most neztem 210 mega... esetleg ha van valami hely akkor feltennem oket oda....

mike99

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
Na neee, háá méé szedik le????

>:( ??? :'( :'(

& brühühühü

mike99

mike99

vendég

• fórumtag
  • 46 posts

De még nem találom. Fõleg az a baj, hogy a képeket nem találom, ahol le leht tölteni. Vagy rossz helyen nézem? Ha még nincsenek fent, OK, de ha fent vannak, és nem tudom megnézni õket, az katasztrófa...!
Szóval, mi van?
A többieket meg ennyire nem érdekli a dolog, vagy már megtalálták a fotókat? Mert elég kihalt itt a topic...

Hi

A kepek mar nincsenek fenn, illetve gondolom fenn vannak csak nincsenek kilinkelve. hetfon delutan tettek ki a linket es valamikor este mar le is volt veve, tehat jelenleg nem tudsz kepeket letolteni. Nekem meg sikerult gyorsan lehuznom a majd 200 megas zip-et.
Allitolag lesz meg mas embertol is kep akkor megint ki lesz rakva...
kitartas....

en is varok meg kepeket ezeken epp csak egy-ketton latom magam valahol a hatterben.

mike99

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
De még nem találom. Fõleg az a baj, hogy a képeket nem találom, ahol le leht tölteni. Vagy rossz helyen nézem? Ha még nincsenek fent, OK, de ha fent vannak, és nem tudom megnézni õket, az katasztrófa...!
Szóval, mi van?
A többieket meg ennyire nem érdekli a dolog, vagy már megtalálták a fotókat? Mert elég kihalt itt a topic...

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
De,ott lesz az,csak most tölti fel a többi képet a Hemmert Janó az oldalra.Szerintem lesz vagy 4 sorozat kb 500.kép ha minden jól megy!

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
Tudom, hogy másik Nati de akkor is aranyos. A tieteket ( :) )úgysem ismerem annyira...

DE
Hol vannak a képek??
Az Szksc honlapján a multimédia pontban ott a jel a tetején, hogy képek, de nincs ikon, amire kattintva letölthetném. Pedig kellene már nagyon... ;)

Help plíz, help, plíz.
Hilfe, pazsalszta!!
Segítsetek!
Köszi!

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Üdv!

Meglepõen kevesen voltunk az idén, de ennek ellenére nekem most is tetszett, ugyanúgy, mint tavaly! ;) Bakik persze voltak, amiket már Dante felsorolt elõttem. Többet nagyon én sem tudok hozzá tenni, szal negatívum szvsz nem volt több...
Tetszik ez a kék póló! :D (Nem is kell arra feltétlenül ábra, hogy jó legyen, de ugye ízlések és pofonok..)
A frissítõknél levõ lányoknak és srácoknak köszönet mindenért! Tényleg sokat jelent, amikor törõdnek az emberrel! (Hál' Istennek idén ahol voltam, eddig mindenhol pozitív tapasztalatom volt ilyen téren). A pálya jelölésével nem voltak problémáim, a Szatymaz elõtti (azt hiszem ott volt) körforgalomnál indultunk el egy kicsit más irányba hárman, de én tiszteletkörnek fogtam fel... ;D (a rendõr kicsit értetlenül nézett, de mind1...). Lehet azért, mert tavaly már voltam, de most valahogy nem tûnt annyira gyilkosnak a homok (persze így is straõás volt...) Mindent összevetve tetszett! A végén a tombola tényleg lehetett volna egy kicsit jobban elosztva (nekem is kéne pumpa is meg külsõ is ;D )...

Kösz a rendezést!

NemFáj!
Van egy olyan sejtésem, hogy Te nem az itteni Natival (Lensver) találkoztál, mivel õ nem volt ott... A nõi 50-es nyertes Nati egy másik Nati! ;) (Velük utaztam vissza az esti vonattal, és én is örülök, hogy megismertem õket, mert a barátjával nem semmi párost alkotnak, picit irígykedem is... :P ;) )

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Ha valakinek van fotója rólam, 12-es rajtszámmal voltam, meg úgy általában, képek a Marciról jelezzétek-mutassátok, jó? Köszi!

HI! Képek hamarosan a www.szksc.hu -n a szegedi kerépáros sc hivatalos honlapján kb. 300-400 kép
lehet válogatni szerintem zippelve lesz tömörítve így nem kell egyenkét töltögetni.

mike99

mike99

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
hi

hat megvolt ez is.

Osszesegeben nekem igazan tetszett. Talan azert mert nekem a hegyek kicsit a mumusaim, nem vagyok olyan eros, hogy hegyekkel teletuzdelve is le tudjak nyomni teljes erobedobassal vegig ekkora tavot.

Az nagyon tetszett, hogy valogathattam a rajtszamokban, igy a szamomra szimpatikus 99-es szamot tudhattam magamnak.

Az elso frissito tenyleg kicsit meszze volt, bar ott meg tartott amit vittem magammal, igy annyira nem zavart. A masodikat mar jobban vartam...

Nem lattam WC-t a rajtteruleten.... hiba

az is eleg kellemetlenul erintett hogy igen meleg volt, a polarom 36 fokot is jegyzet...

Eredmenyek ill. esetleges kepek mikor es hol lesznek?

mike99

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
Ha valakinek van fotója rólam, 12-es rajtszámmal voltam, meg úgy általában, képek a Marciról jelezzétek-mutassátok, jó? Köszi!

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
Jeeeee, hát voltam. A rövidebben.
Esõt jósoltak, úgy is készültem, de kánikula lett. Nem baj.
Vonattal érkeztünk, Ludviggal is találkoztunk.
A 11 órás rajt nekem pont bejött. Az elején bírtam osonni szélárnyékban pár kilcsit, utána jött a homok, meg a többi finomság. A távolságok szerintem megint nem stimmeltek, de állítólag rossz az órám - bár akkor vagy 10 embernek rossz. Mindenesetre a tavalyi tévedésnek már csak töredékét mértem.
A pályakijelölés jó volt, nem tévedtem el, bár talán a bizonytalanabb elágazásoknál lehetne az "egy szalag a kórón" helyett "szalagok az út mentén a kórókon" megoldás, sokkal láthatóbb és egyértelmûbb lenne, és nem kellene sokkal több szalag. De a tavalyit messze verte a jelölés, 95%-osan jó volt.
A frissítõk elátottsága jó volt, a segítõk lelkesedése is igazán szuper. Sokat tud dobni az emberen a kedvesség, tudjátok az a kiszolgálás, hogy "lehetsz 89., de most te vagy itt, tehát te vagy a legfontosabb".
A homok kicsit kevesebb volt és járhatóbb mint tavaly. De nagyon kinyúvadtam, így jól jött az energiatrutymó. (És a vége felé megismertem Natit is, akivel volt szerencsém végigtekerni pár kilcsit a végén. Kellemes társaság volt :) , és nyert is, amihez szívbõl gratulálok.)
Összességében olyan volt, amilyenre számítottam, forró és száraz.
A végén a befutó is jó volt, italok amennyit akartunk. Igazán kitettek magukért Gatoradék, és MD-ék. Jópofa volt a triálbemutató is.
Sajna a póló M-es, de csak otthon néztem meg, így nem tudtam kicseréltetni. Azért lehetett volna méretre is, csak a kérdõíven kellett volna megjelöltetni, hogy mekkora kell... Nem?
Azt hittem, hogy a végén leszek, de sokan jöttek utánam is, így nem is keseredtem el annyira.
Kicsit érthetetlen, hogy az õ órájuk valami 30 perccel kevesebbet mutatott, mint az én két stopperem, de ez megint nem izgat ...
Összességében igen-igen kivál volt, jövõre megint jövök.

Gratulálok mindenkinek, aki végigment, és Natinak külön adag szívbéli gratuláció az elsõ helyért ;) .

NemFáj voltam.