Jelentkezz be Regisztrálj

Bukósisakok
Írta 2007. november 05. - 18:57

Giroval én is szemeztem. Régebbi mad max II-t egész olcsón lehet kapni. az új remedy viszont szellõsebbnek tûnik, persze drágább is .)
Írta 2007. november 05. - 12:42

Írta 2007. november 05. - 12:34

Ez aztán komoly érv.:chin: Azt viseli, amelyikkel neki, vagy a csapatnak szerzõdése van. De szart egyikük se választ.
jó de ha annyira szar, akkor nem menne olyannal.bár a hivatalos oldalon ~16.000ft nak megfelelõ USD-ért árulják öket.
Egyébként lehetséges hogy - a karbont kivéve- a bukók nagyrésze ugyan abból az anyagból van csak más a formájuk?
Mert nézegettem az ismerõs troy lee bukóját és szerintem az összes fullface közül az néz ki a legjobban, de az anyaga szerintem annyira nem külömbözik a pár 10ezres fullface-ekétõl
Írta 2007. november 05. - 12:07

a bell bellisticel kapcsolatba, ilyet használ cedric gracia is,sztem ez elég érv.
Ez aztán komoly érv.:chin: Azt viseli, amelyikkel neki, vagy a csapatnak szerzõdése van. De szart egyikük se választ.
Írta 2007. november 05. - 12:03

Írta 2007. november 05. - 11:46

mely budapesti boltban esélyes, hogy tudok fullface-eket tapogatni?
bp-n a fõ utcai 661 boltban lehet próbálgatni
661 full compot ajánlok igaz nem túl egyedi de erõs az állvédõje olcsó és kényelmes
de decathlonban is láttam múltkor vmi fullfacet 12 rongyért ami elég erõs és kényelemben se volt olyan rossz
Írta 2007. november 05. - 11:27

Könnyû, jól szellõzik, a kacska fejemre is találtam belõle méretet. Az állvédõ része is megfelelõen erõs. Nekem bevált, de egy csúnya esés tavaly kivégezte, így ma már Giro-t használok (ami nem mellesleg szerintem jobb, igaz picit nehezebb). Választék van a 661 márkaboltban (II. ker. Fõ utca), vagy a Császár-Komjádi uszodában lévõ Wilker üzletben.mely budapesti boltban esélyes, hogy tudok fullface-eket tapogatni?
661 Pro Bravo szimpatikus így képen. Meg a Strike se rossz. formájukon kívül van valami érdemi különbség?
Speci Deviantról is érdekelne vélemény. VV?hogy vált be?
nem túl bizalomgerjesztõ az állvédõ része :\ olyan cratoni rampes .)
thx!
Írta 2007. november 05. - 09:57

Lecserélni csak akkor fogom, ha ez is törik, de ha nem lesz pont annyi pénzem, hogy egy TL D2-t vegyek akkor maradok a Bellnél.
Valakinek nincs elfekvõben szivacskészlete Bell Psycho Pro bukóhoz? Kicsit megviselt és hiányos ami benne van, bár most hogy belegondolok mióta is van meg (7. vagy 8.éve lesz ebben a hónapban), akkor már értem miért

Fox Flux tapasztalat valaki?
Írta 2007. november 05. - 07:44

Írta 2007. november 05. - 04:06

Bell Bellistic is van pofátlanul olcsón CRC-n. evvel valakinek tapasztalata? elég vaskosnak tünik bent a szivacs, ezáltal gondolom baromi kényelmes, de így nem rohad bele az ember izomból?
jó lenne találni vmi kompromisszumot .)
Írta 2007. november 05. - 02:41

661 Pro Bravo szimpatikus így képen. Meg a Strike se rossz. formájukon kívül van valami érdemi különbség?
Speci Deviantról is érdekelne vélemény. VV?

nem túl bizalomgerjesztõ az állvédõ része :\ olyan cratoni rampes .)
thx!
Írta 2007. november 03. - 21:23

Milyen szivacsból tudnék kivágni a bukómba egy olyan méretût ami jó, és azt hol tudom beszerezni?
Vagy csinált már valaki hasonlót?
Ride everywhere.
.
Írta 2007. november 02. - 23:43

Ez egy négy (azaz 4) éves hozzászólás, de most még lehet valahol szivacsot venni vagy csak akkor volt és ott? (nem mintha messze lenne, de nem szeretnék oda menni...)Az sztem jó lenne elején lehet szoros lesz de úgyis összemegy a szivacs és van már a Török utcai Axo boltban. Feltéve ha még nem vitték el az összeset de biztos tudnak hozni...
Ride everywhere.
.
Írta 2007. szeptember 20. - 19:25

Írta 2007. szeptember 17. - 10:21

Ez helyett keresek valami hasonlót,ami nem bili,de nem is xc-s fejrevaló.
Ha tudtok ajánlani valami,ami jó áron is van,megköszönném!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. szeptember 17. - 09:20

Ballance bukórol annyit, hogy a haverom is vett egyet, majd vett helyette egy 30 rugós cratonit,de õ semmi érezhetõ változást nem érez a két sisak között
Egyszer a ház mellett 100 m-re estem egy kurva nagyot a 10 éves giromban. Nos a kicsit bicegtem, meg karcos lett a bukó, de ha nincs rajtam azok a karcok a fejemenlettek volna
ha nem lenne bukóm, én is Blaance-t vennék most, amúgy 8-ról lettek leárazva..
az ugyanannyiba kerülõ Casco-m (boltban 10e) azért igényesebb kivitelû, fõleg a rögzítõ rendszere, de az is korrektnek tûnt. lehet, veszek is a hugomnak

Írta 2007. szeptember 16. - 15:42

az én Balance bukómat 4 ért vettem a Hervisben még annak idején. bogárhálós,napelenzõs jól szellõzik érzi az ember ha megy a fölsõ lyukakon bejön a levegõ a tarkónál meg kimegy. a ragasztás se rossz. ha csak egy ilyen lenne minden bringáson meglenne mentve a világ:)
Ballance bukórol annyit, hogy a haverom is vett egyet, majd vett helyette egy 30 rugós cratonit,de õ semmi érezhetõ változást nem érez a két sisak között

Egyszer a ház mellett 100 m-re estem egy kurva nagyot a 10 éves giromban. Nos a kicsit bicegtem, meg karcos lett a bukó, de ha nincs rajtam azok a karcok a fejemenlettek volna

Írta 2007. szeptember 16. - 14:07

Írta 2007. szeptember 16. - 14:00

2 x csúsztam ki eccer pedig az árokban kötöttem ki 3m2 csallánt,gazt ledöntve...2 horzsolással a karomon megúsztam. nemlett volna rajtam bukó meg szemüveg biztos lejött volna a bõr az arcomról...
de az a szr az egészben hogy volt a mezõnyben olyan is aki tesco-s merev bringával , bukó nélkül nyomult.....(pedig bukó és golyóálló melény kötelezõ volt) elöttem is ment egy ipse és olyan vizmosáson lement (igaz majdnem orraesett) ahol én az auronnal alig mertem lemenni
Írta 2007. szeptember 16. - 13:51

minden jobb mint a semmi....aki nem hord bukót az vessen magára....egy olcsó sisak is menthet életet, az a boltos meg hülye
Ez a mondat így tökéletes