Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
köszi mindenkinek!
Giroval én is szemeztem. Régebbi mad max II-t egész olcsón lehet kapni. az új remedy viszont szellõsebbnek tûnik, persze drágább is .)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
A karbon bukók is ugyanabból vannak, szénszálas szövetbõl, mûgyantából... legalábbis a külsõ héj
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Ez aztán komoly érv.:chin: Azt viseli, amelyikkel neki, vagy a csapatnak szerzõdése van. De szart egyikük se választ.

jó de ha annyira szar, akkor nem menne olyannal.bár a hivatalos oldalon ~16.000ft nak megfelelõ USD-ért árulják öket.
Egyébként lehetséges hogy - a karbont kivéve- a bukók nagyrésze ugyan abból az anyagból van csak más a formájuk?
Mert nézegettem az ismerõs troy lee bukóját és szerintem az összes fullface közül az néz ki a legjobban, de az anyaga szerintem annyira nem külömbözik a pár 10ezres fullface-ekétõl

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

a bell bellisticel kapcsolatba, ilyet használ cedric gracia is,sztem ez elég érv.

Ez aztán komoly érv.:chin: Azt viseli, amelyikkel neki, vagy a csapatnak szerzõdése van. De szart egyikük se választ.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
sztem a 661 fullcomp eszméletlen roda.tudom ez nem számit, meg pont a fejem búbján nyom 2 csikban. a bell bellisticel kapcsolatba, ilyet használ cedric gracia is,sztem ez elég érv. Ja és szabad tudni hogy mennyi is aza nagyon olcsó CRC-n?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

mely budapesti boltban esélyes, hogy tudok fullface-eket tapogatni?

bp-n a fõ utcai 661 boltban lehet próbálgatni
661 full compot ajánlok igaz nem túl egyedi de erõs az állvédõje olcsó és kényelmes

de decathlonban is láttam múltkor vmi fullfacet 12 rongyért ami elég erõs és kényelemben se volt olyan rossz

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

661 Pro Bravo szimpatikus így képen. Meg a Strike se rossz. formájukon kívül van valami érdemi különbség?
Speci Deviantról is érdekelne vélemény. VV? :) hogy vált be?
nem túl bizalomgerjesztõ az állvédõ része :\ olyan cratoni rampes .)
thx!

Könnyû, jól szellõzik, a kacska fejemre is találtam belõle méretet. Az állvédõ része is megfelelõen erõs. Nekem bevált, de egy csúnya esés tavaly kivégezte, így ma már Giro-t használok (ami nem mellesleg szerintem jobb, igaz picit nehezebb). Választék van a 661 márkaboltban (II. ker. Fõ utca), vagy a Császár-Komjádi uszodában lévõ Wilker üzletben.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
A bellistic szerintem a legjobb ár/minõség kategóriában, eddigi mind2 fullface bukóm ilyen volt. Beleizzadni belefogsz, mert az egész fejed benne van. Jól szellõzik, súlyra sem vészes.
Lecserélni csak akkor fogom, ha ez is törik, de ha nem lesz pont annyi pénzem, hogy egy TL D2-t vegyek akkor maradok a Bellnél.

Valakinek nincs elfekvõben szivacskészlete Bell Psycho Pro bukóhoz? Kicsit megviselt és hiányos ami benne van, bár most hogy belegondolok mióta is van meg (7. vagy 8.éve lesz ebben a hónapban), akkor már értem miért :)

Fox Flux tapasztalat valaki?
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Bukoteszt ( kell buko????)

:scared:

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hmm
Bell Bellistic is van pofátlanul olcsón CRC-n. evvel valakinek tapasztalata? elég vaskosnak tünik bent a szivacs, ezáltal gondolom baromi kényelmes, de így nem rohad bele az ember izomból?
jó lenne találni vmi kompromisszumot .)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

661 Pro Bravo szimpatikus így képen. Meg a Strike se rossz. formájukon kívül van valami érdemi különbség?
Speci Deviantról is érdekelne vélemény. VV? :) hogy vált be?
nem túl bizalomgerjesztõ az állvédõ része :\ olyan cratoni rampes .)
thx!

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Jó akkor másképp kérdezem:
Milyen szivacsból tudnék kivágni a bukómba egy olyan méretût ami jó, és azt hol tudom beszerezni?
Vagy csinált már valaki hasonlót?

Ride everywhere.

.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Az sztem jó lenne elején lehet szoros lesz de úgyis összemegy a szivacs és van már a Török utcai Axo boltban. Feltéve ha még nem vitték el az összeset de biztos tudnak hozni...

Ez egy négy (azaz 4) éves hozzászólás, de most még lehet valahol szivacsot venni vagy csak akkor volt és ott? (nem mintha messze lenne, de nem szeretnék oda menni...)

Ride everywhere.

.

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Lazer bukókkal van valakinek tapasztalata?
konkrétan õ lenne az: link

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
"kedves" szomszédom a közös tárolóból lenyúlta midenem,többek közt a giro semi mx bukómat is.
Ez helyett keresek valami hasonlót,ami nem bili,de nem is xc-s fejrevaló.
Ha tudtok ajánlani valami,ami jó áron is van,megköszönném!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás

Ballance bukórol annyit, hogy a haverom is vett egyet, majd vett helyette egy 30 rugós cratonit,de õ semmi érezhetõ változást nem érez a két sisak között :)

Egyszer a ház mellett 100 m-re estem egy kurva nagyot a 10 éves giromban. Nos a kicsit bicegtem, meg karcos lett a bukó, de ha nincs rajtam azok a karcok a fejemenlettek volna :)

ha nem lenne bukóm, én is Blaance-t vennék most, amúgy 8-ról lettek leárazva..
az ugyanannyiba kerülõ Casco-m (boltban 10e) azért igényesebb kivitelû, fõleg a rögzítõ rendszere, de az is korrektnek tûnt. lehet, veszek is a hugomnak :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

az én Balance bukómat 4 ért vettem a Hervisben még annak idején. bogárhálós,napelenzõs jól szellõzik érzi az ember ha megy a fölsõ lyukakon bejön a levegõ a tarkónál meg kimegy. a ragasztás se rossz. ha csak egy ilyen lenne minden bringáson meglenne mentve a világ:)

Ballance bukórol annyit, hogy a haverom is vett egyet, majd vett helyette egy 30 rugós cratonit,de õ semmi érezhetõ változást nem érez a két sisak között :)

Egyszer a ház mellett 100 m-re estem egy kurva nagyot a 10 éves giromban. Nos a kicsit bicegtem, meg karcos lett a bukó, de ha nincs rajtam azok a karcok a fejemenlettek volna :)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
az én Balance bukómat 4 ért vettem a Hervisben még annak idején. bogárhálós,napelenzõs jól szellõzik érzi az ember ha megy a fölsõ lyukakon bejön a levegõ a tarkónál meg kimegy. a ragasztás se rossz. ha csak egy ilyen lenne minden bringáson meglenne mentve a világ:)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
tegnap részt vettem egy 50 km-es teljesítménytúrán (bringás-gyalogos) eggyértelmû melyiken mentem. a pálya 70%-a terep volt 630 m szintkülönmbséggel. 3 éve xc-zem szinte egész dél-dunántul-t bejártam már de ilyen pályával még nem találkoztam.....

2 x csúsztam ki eccer pedig az árokban kötöttem ki 3m2 csallánt,gazt ledöntve...2 horzsolással a karomon megúsztam. nemlett volna rajtam bukó meg szemüveg biztos lejött volna a bõr az arcomról...

de az a szr az egészben hogy volt a mezõnyben olyan is aki tesco-s merev bringával , bukó nélkül nyomult.....(pedig bukó és golyóálló melény kötelezõ volt) elöttem is ment egy ipse és olyan vizmosáson lement (igaz majdnem orraesett) ahol én az auronnal alig mertem lemenni

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

minden jobb mint a semmi....aki nem hord bukót az vessen magára....egy olcsó sisak is menthet életet, az a boltos meg hülye :)

Ez a mondat így tökéletes :)