Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
üdv
uj sisak kéne:
-in-mold, mindenképpen /utálom, ha össze-vissza van horpadozva a "hungarocel"/
-elõl tisztes halántékvédelem
-sild nem fontos
-szin se
-fasza rögzités
-forma nem téma annyira
fájdalomhatár max 10E.

densie

densie

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Hellosztok tudna nekem vki olyanban segíteni, hogy neon zöld bukót keresek és eddig a Lazer Magmának láttam csak ilyen színkombiját.Esetleg több szem többet lát, és ha vki tudd vmi márkát az létszi ossza meg velem.Köszi

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

nyah megvan a Bellistic, thx VV .)
elsõ próba szorít mint állat.
második próba szorít.
harmadik próba pontjó.
de olyan furcsa.. mintha a fejem bubján lenne. mennyire kell lelógnia ennek a tarkónál? meg oldalt?

Feltöltött képnagyobb kellett volna? :/

Matt, ez még ránézésre is kicsi, de ha szorít is, akkor miért kellünk mi, hogy megmondjuk, hogy kicsi? :)
Lusta vagyok visszaolvasni, miért nem vettél simán egy 661-et?

mxpro; mind1, kinek milyen tapasztalata van, úgyis az számít, h a te buksidon mi áll meg fixen, ami kényelmes, ki is tudod fizetni és tetszik is. Ez személyenként erõsen eltérõ :)
Nekünk most Uvex Wing RS (58-64, 295 gr) és Superhelix (52-57, 236 gr) van, és ha más nem, azért szeretem a sajátomat, mert elég nagy és mély a csúcsfejemnek (nagy koponya vagyok, eheh :D ) + a bogárháló is komálós, mert nem áll ki össze-vissza a hajam :) Volt korábban Girom és Metem, de azok nem passzoltak. Trappolj be egy boltba, és próbálgasd õket. Csak akkor rendelj netrõl, ha biztosan tudod, h az adott darab illik a fejedre. Ez kb. ugyanaz, mint a cipõvásárlás...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
pl.
vagy Wing Rs

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Pl ez?
http://www.neuzer.hu...personic_rs.jpg

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
uvex...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Valakinek van tapasztalata az alábbi bukókkal? Vagy hasonló árban valami más? Nem tudok dönteni.
http://www.bikemarke...eszlet&tid=1052
http://www.bikemarke...keszlet&tid=532

densie

densie

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Hello. Abus bukókról van vkinek vmi tapasztalata? Abus Acomát vennék vagy vmi jót 10 körül ha van vélemény please.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nyah megvan a Bellistic, thx VV .)
elsõ próba szorít mint állat.
második próba szorít.
harmadik próba pontjó.
de olyan furcsa.. mintha a fejem bubján lenne. mennyire kell lelógnia ennek a tarkónál? meg oldalt?

Feltöltött képnagyobb kellett volna? :/

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
na akkor jól jártál:D már a rudy zsákért megérte:D:D

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Helló!

Jelentem. megkaptam a jussom:) Bementem, mondtam, h nem igazán kaptam ezt meg azt, másik srác volt, de az is ott volt,akitõl vettem. A másik srác egybõl elõvett egy jó nagy dobozt, h vihetek annyi szivacsot amennyit akarok, õk sem tudnak vele mit kezdeni:P Ráadásként kaptam egy bukó tároló zsákot (Rudy project,de jóaz:P) meg Giro matricát. Akitõl vettem srác azt mondta, h a gyártó sem mindíg ad hozzá szivacsot. Nem akartam mondani, h a users manual-lal van egybe csomagolva, és azt mindenképp adniuk kell. Na lényeg, h megvan:) Köszi srácok még1x.
Amen

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
még mindig bellistic .)
a 2006osnak bepattintós a csatja vagy még mindig ilyen befûzögetõs?
van most itt nálam egy Bell Rhytym, ami kb ugyanugy néz ki. a csatja elég szerencsétlen helyen van, és MTBR-n is sokan panaszkodtak rá. bellisticnél már kijavították ezt?
köszke .)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Köszi srácok Grande, Delma. Így lesz. Én is csodálkoztam, de mondom õk tudják. Akkor bukó+blokk vissza és kötelességük mindezeket odaadni nekem? Ha nem, akkor lenyomom a torkukon...szivacsostul meg users manual-ostul...

Kötelességük odaadni, mert nyilván ôk is így kapták a forgalmazótól.Jár hozzá és kész, ezen nincs mit vitatkozni, bármit is mondanak. Egy kis asztalcsapkodás és irgum-burgum után talán kézségesebbek lesznek :)

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Köszi srácok Grande, Delma. Így lesz. Én is csodálkoztam, de mondom õk tudják. Akkor bukó+blokk vissza és kötelességük mindezeket odaadni nekem? Ha nem, akkor lenyomom a torkukon...szivacsostul meg users manual-ostul...

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

ja doboz meg papírok az alap. ilyen zacskósan én nemveszek/nemvennék semmit fõleg nem újjonnan

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Szervusztok!

Érdeklõdnék, hátha tudtok segíteni. Ma vettem meg életem elsõ sisakját, egy Giro Makai-t. Kérdés, h a Giro-hoz alapból nem adnak plusz szivacsot, vagy csak a boltban spórolták ki belõle? Furcsa, mert az egyikben(mittom én kék) abban volt, a másikban nem. Nem értem. Amúgy méretre ok, meg minden, csak gondoltam megérdeklõdöm. Ja és alapból dobozt sem kaptam hozzá (nem lételem, de furcsáltam azt is).
Elõre is köszi!
Amen

Vidd vissza és reklamálj! Pénteken vettem Én is egy Giro Makai-t. Plusz szivacsbetét + user manual + doboz is járt és jár is hozzá!!!

Üdv.
Grande

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Szervusztok!

Érdeklõdnék, hátha tudtok segíteni. Ma vettem meg életem elsõ sisakját, egy Giro Makai-t. Kérdés, h a Giro-hoz alapból nem adnak plusz szivacsot, vagy csak a boltban spórolták ki belõle? Furcsa, mert az egyikben(mittom én kék) abban volt, a másikban nem. Nem értem. Amúgy méretre ok, meg minden, csak gondoltam megérdeklõdöm. Ja és alapból dobozt sem kaptam hozzá (nem lételem, de furcsáltam azt is).
Elõre is köszi!
Amen

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
VV, ha sikerül méret infot szereznem a Bell bukóról (Palmi remélem segít ;) ) akkor valószínû betársulnék!

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Sõt, ha vkihez csatlakozol, még a szállítási költség is megspórolható. Mi a hónap végén rendelünk(25-e), ha addig tudsz várni.

thx VV, szerintem raer addig, legalabbis nekem 10 fontot meger.
priviben majd megbeszeljuk, illetve plz szolj, ha adjatok le a rendelest :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Sõt, ha vkihez csatlakozol, még a szállítási költség is megspórolható. Mi a hónap végén rendelünk(25-e), ha addig tudsz várni.