minden jobb mint a semmi....aki nem hord bukót az vessen magára....egy olcsó sisak is menthet életet, az a boltos meg hülye
Ez a mondat így tökéletes
minden jobb mint a semmi....aki nem hord bukót az vessen magára....egy olcsó sisak is menthet életet, az a boltos meg hülye
azrét a végére mindenki rájön hogy a drágább nem mindig jobb.....
de azért egy Cratoni Ramp nem egy kategória egy csúcs bukóval szemben, meg mondjuk a bili-mûanyag sem mindig egyforma a karbon héjjal
hat multkor kint ausztriaban nezegettem a TLD-t es nem masszivabb semmivel a fox rampageemnel... es negyed annyi volt a fox
mert pont a betonmerev alváz öl meg...
a gyürödési zóna nem poénból gyürödési zóna.
az a cél, hogy minél jobban összetörjön az autó (így felfogva a mozgási energiát) így megóvva az életed.
én azt értem, hogy ne legyen papírból, de ez is olyasmi, mint az autókon a gyûrõdési zóna, nem? régen betonmerev alvázakat csináltak, ma valahogy nem ez dívik...
hat multkor kint ausztriaban nezegettem a TLD-t es nem masszivabb semmivel a fox rampageemnel... es negyed annyi volt a fox
Csak annyi h inkább veszek 20-ért bukót mint 100ezerért TLD-t ami ugyanaz csak rajta van vmi szép design... Ennyi
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
jajj nekem is meglat a zetyosz
eddig tetszik...olyan jól simogatja a szél a kobakomat...meg szép is
Csak annyi h inkább veszek 20-ért bukót mint 100ezerért TLD-t ami ugyanaz csak rajta van vmi szép design... Ennyi
Akkor nem értem, mi ez a meglepõdés?
Attól mert valami 3-4-szer annyiba kerül...