Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
...akkor be kell tûzõgépeznem egy cekkert, vagy szúnyoghálót.. :)
Don't try this at home!

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Tactic: Nekem egyedül a bogárháló hiányzik (a kendõt nem szeretem), megbolondulok ha ott partyznak a fejemen. Amióta meg fejbecsípett egy méhecske végképp kikészít :D

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Jaja, a Tactic szellõzése nagyon penge, meg jópofa a rögzítés is, nomeg kényelmes. Dehát mit írogatok én itt ilyeneket...meg is kaptam a magamét, hogy miért kérek tanácsot sisakokról...pff.. :)

viccet félretéve, sztem is nagyon jól jársz a Tactic-kal! Nekem nagyon bevállt, pedig nagyon hisztis vagyok ilyen témában...plusz a homlokszellõzés for president! :D
Don't try this at home!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a termek nevet kiirod, de a boltot nem? [sugok: egyiket se kell feherrel irni ;)] ez nem a RTL Klub :D

ha jon egy boltos, es nyit egy topikot es lekozli az epp aktualis akcios arlistajat az reklam es olyat nem kerunk. viszont leirni hogy x boltban x termeket olcson lattal vagy egyaltalan hogy ott kaphato, az inkabb csak joszandeku tanacs, azzal semmi baj. ha valaki tul sokat tanacsol embereket ugyanabba a boltba "joszandekbol" az ugyis fel fog tunni. ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
vegyél tactic-ot Maggi! ittott (speedway) még elég jó áron megkaphatod. valóban remekül szellõzik, könnyen állítható a tarkónál, fekete:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
errõl vélemény? Uvex xp100...

Feltöltött kép

vagy inkább egy elõbb lent említett Tactic?

vagy esteleg egy Porpero?

kb 20ezer a felsõ határ

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Yó! ;) Jaja, nekem is tetszik...sokat vajúdtam, hogy fekete vagy ezüst (a fekete nagyon kircsin néz ki!), de így talán majd egyszerûbb lesz megtalálni a fejemet az avarban... :)
Don't try this at home!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Megvettem a buksit, egy ezüst színû Specko Tactic lett a befutó, elsõ benyomásaim nagyon pozitívak, nagyon kényelmes és meglepõen könnyû (285g).

Hohó! Sisaktárs :) Nekem is egy Tactic van, csak matt fekete. Nagyon jó a kinézete, nagyon jól szellõzik, igazi enduro-all mountain sisak! Reméljük sose lesz szükség az élesbeli tesztelésére :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Megvettem a buksit, egy ezüst színû Specko Tactic lett a befutó, elsõ benyomásaim nagyon pozitívak, nagyon kényelmes és meglepõen könnyû (285g).
Don't try this at home!

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
ja, a trendi sisak nagyon jó, bár gondolom azért nem fotózták le valaki fején, mert a méretébõl adódóan inkább kalapos gomba hatást keltének benne a trendi hölgyek és urak :)

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
kala:
Az elsõ két link nagyon tetszik ;) Fõleg a trendi sisak. Az összehajthatót fel nem venném nehogy a fejemen hajoljon mikor esek.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Stashkit Folding Bicycle Helmet | Be Sportier - összecsukható sisak
Hip Bike Helmets | FreshTrend Unique Gift Ideas - trendi sisak
BPCITY - pár éve itthon is forgalmazott sisak, aminek a rendelésén gondolkodom, bár azt mondják, elég kicsi az esélye, hogy az ember pont olyan dõlésszögben, fejtartással és fejjel tekerjen, hogy a beépített visszapillantó pont azt mutassa, amit kell, de hátha. A cég azóta át is állt a motoros sisakokra, de ha mégis mûködne, az nagyon jó lenne.
Totalbike - Technika - Egy szem h
Buk

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

sztem hagyjuk ...

mondasz valamit

inkább gondolkozzunk ezen :)

valamelyik bringexpos sok fotos cikkben volt valamelyik cégnek, az idei cuccaiban inmold bilibukója. vki nem emléxik melyik cég melyik modell ?

köszi

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
sztem hagyjuk ...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

igen, de pont ezek a tapasztalatok is sokat segítenek... (neked x kényelmetlen volt, y meg szupcsi) pontosan erre való a fórum ;)

de attól hogy 3 ember azt mondja hogy jó, lehet pont neked nem lesz jó

ezért nem vennék sisakot sem onlány, próba nélkül, és ezért ajánlottam hogy menj be próba.

mellesleg ez meg úgy hangzik hogy döntsék el helyetted. :)

A nagy kérdés: Specialized Tactic vagy Giro Hex?

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
igen, de pont ezek a tapasztalatok is sokat segítenek... (neked x kényelmetlen volt, y meg szupcsi) pontosan erre való a fórum ;)
Don't try this at home!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Én nem értem, akkor minek lenne a fórum ha nem arra hogy megkérdezzük egymástól kinek mi a tapasztalata?
Száraz technikai paramétereket tartalmazó oldal van a neten. Azt meglehet ott nézni. Itt az eszmecsere megy.
Azt megértem ha egy adott kérdésre az a válasz hogy nézd vissza a fórumban vagy keress rá itt a fórumban, mivel elhangzott többször egy adott kérdés és nem szeretnék újra és újra megválaszolni.
Szerintem.

És az nem az eszmecsere része, hogy azt ajánljuk, hogy próbálja meg a sisakot? Én már sajnos dobtam ki pénzt olyan sisakra, ami nem volt jó a fejemre. Szép volt, könnyû volt, de úgy nyomta a fejemet egy ponton, hogy kínszenvedés volt hordani. A mostani sisakom meg olyan jó, hogy elsõ alkalommal, amikor felvettem, menet közben felnyúltam, hogy van-e rajtam sisak, mert nem éreztem semmit. Ezek után, ha valaki megkérdezi, hogy mi a véleményem, akkor azt mondom, hogy inkább az utóbbit vegye, de lehet, hogy pont a másikkal járna jobban.

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Én nem értem, akkor minek lenne a fórum ha nem arra hogy megkérdezzük egymástól kinek mi a tapasztalata?
Száraz technikai paramétereket tartalmazó oldal van a neten. Azt meglehet ott nézni. Itt az eszmecsere megy.
Azt megértem ha egy adott kérdésre az a válasz hogy nézd vissza a fórumban vagy keress rá itt a fórumban, mivel elhangzott többször egy adott kérdés és nem szeretnék újra és újra megválaszolni.
Szerintem.

jaja, pontosan, én sem értettem ezeket a reakciókat...szinte meg kellett magyarázni, hogy mire való a fórum...ehh...
Don't try this at home!

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Tetszik az órád Mester14:)

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Szerintem.