Palmi, mekkora fejed van és mekkora bellistic kell hozzá? .)
most cratoni zethosom van 54-59cm és jó. mult héten probáltam XS-es 661-et 52-54cm és az is jó volt...
jó lenne tudni bellbõl mekkora a tuti..
köszi mindenkinek!
Giroval én is szemeztem. Régebbi mad max II-t egész olcsón lehet kapni. az új remedy viszont szellõsebbnek tûnik, persze drágább is .)
Ez aztán komoly érv.:chin: Azt viseli, amelyikkel neki, vagy a csapatnak szerzõdése van. De szart egyikük se választ.
a bell bellisticel kapcsolatba, ilyet használ cedric gracia is,sztem ez elég érv.
mely budapesti boltban esélyes, hogy tudok fullface-eket tapogatni?
Könnyû, jól szellõzik, a kacska fejemre is találtam belõle méretet. Az állvédõ része is megfelelõen erõs. Nekem bevált, de egy csúnya esés tavaly kivégezte, így ma már Giro-t használok (ami nem mellesleg szerintem jobb, igaz picit nehezebb). Választék van a 661 márkaboltban (II. ker. Fõ utca), vagy a Császár-Komjádi uszodában lévõ Wilker üzletben.mely budapesti boltban esélyes, hogy tudok fullface-eket tapogatni?
661 Pro Bravo szimpatikus így képen. Meg a Strike se rossz. formájukon kívül van valami érdemi különbség?
Speci Deviantról is érdekelne vélemény. VV?hogy vált be?
nem túl bizalomgerjesztõ az állvédõ része :\ olyan cratoni rampes .)
thx!
Ride everywhere.
.
Ez egy négy (azaz 4) éves hozzászólás, de most még lehet valahol szivacsot venni vagy csak akkor volt és ott? (nem mintha messze lenne, de nem szeretnék oda menni...)Az sztem jó lenne elején lehet szoros lesz de úgyis összemegy a szivacs és van már a Török utcai Axo boltban. Feltéve ha még nem vitték el az összeset de biztos tudnak hozni...
Ride everywhere.
.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Ballance bukórol annyit, hogy a haverom is vett egyet, majd vett helyette egy 30 rugós cratonit,de õ semmi érezhetõ változást nem érez a két sisak között
Egyszer a ház mellett 100 m-re estem egy kurva nagyot a 10 éves giromban. Nos a kicsit bicegtem, meg karcos lett a bukó, de ha nincs rajtam azok a karcok a fejemenlettek volna