Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bukósisakok
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 04:29
Posted 2010. June 03. - 18:12
Posted 2010. June 02. - 23:07
Új Scott bukó, most találtam:
Scott Watu
És elég ócó...tudásra, alllmountain, nagyobb védelem a tarkónál...
Scott Watu
És elég ócó...tudásra, alllmountain, nagyobb védelem a tarkónál...
Don't try this at home!
Posted 2010. June 02. - 11:50
egy ideje már egy dekatlonos bilibukóban nyomulok. Teljesen jó! Kényelmes,állítható,és a szellözés is renben van. Igaz még nem volt olyan hû de meleg,de nem érzek egetverõ különbséget a cratoni zethoshoz képest. Súlyban is korrekt, kb 350g. 5e huf allatt meg lehet kapni.
Posted 2010. June 02. - 11:31
Még márciusban vettem egy Uvex Supersonic GT. Nagyon kényelmes és jól szellõzik, 280 g, tudom ajánlani.
supersonic gt / Bike helmets / Cycling
16-18 körül van az ára itthon
supersonic gt / Bike helmets / Cycling
16-18 körül van az ára itthon
Hegyibringás = Kerekes Jeti
Posted 2010. June 02. - 11:07
Posted 2010. June 02. - 07:11
Tactic: Nekem egyedül a bogárháló hiányzik (a kendõt nem szeretem), megbolondulok ha ott partyznak a fejemen. Amióta meg fejbecsípett egy méhecske végképp kikészít
Posted 2010. June 01. - 23:27
Jaja, a Tactic szellõzése nagyon penge, meg jópofa a rögzítés is, nomeg kényelmes. Dehát mit írogatok én itt ilyeneket...meg is kaptam a magamét, hogy miért kérek tanácsot sisakokról...pff.. 
viccet félretéve, sztem is nagyon jól jársz a Tactic-kal! Nekem nagyon bevállt, pedig nagyon hisztis vagyok ilyen témában...plusz a homlokszellõzés for president!
viccet félretéve, sztem is nagyon jól jársz a Tactic-kal! Nekem nagyon bevállt, pedig nagyon hisztis vagyok ilyen témában...plusz a homlokszellõzés for president!
Don't try this at home!
Posted 2010. June 01. - 23:22
a termek nevet kiirod, de a boltot nem? [sugok: egyiket se kell feherrel irni
] ez nem a RTL Klub 
ha jon egy boltos, es nyit egy topikot es lekozli az epp aktualis akcios arlistajat az reklam es olyat nem kerunk. viszont leirni hogy x boltban x termeket olcson lattal vagy egyaltalan hogy ott kaphato, az inkabb csak joszandeku tanacs, azzal semmi baj. ha valaki tul sokat tanacsol embereket ugyanabba a boltba "joszandekbol" az ugyis fel fog tunni.
ha jon egy boltos, es nyit egy topikot es lekozli az epp aktualis akcios arlistajat az reklam es olyat nem kerunk. viszont leirni hogy x boltban x termeket olcson lattal vagy egyaltalan hogy ott kaphato, az inkabb csak joszandeku tanacs, azzal semmi baj. ha valaki tul sokat tanacsol embereket ugyanabba a boltba "joszandekbol" az ugyis fel fog tunni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. June 01. - 23:11
vegyél tactic-ot Maggi! ittott (speedway) még elég jó áron megkaphatod. valóban remekül szellõzik, könnyen állítható a tarkónál, fekete:)
Posted 2010. June 01. - 22:35
errõl vélemény? Uvex xp100...

vagy inkább egy elõbb lent említett Tactic?
vagy esteleg egy Porpero?
kb 20ezer a felsõ határ

vagy inkább egy elõbb lent említett Tactic?
vagy esteleg egy Porpero?
kb 20ezer a felsõ határ
Posted 2010. May 31. - 14:29
Yó!
Jaja, nekem is tetszik...sokat vajúdtam, hogy fekete vagy ezüst (a fekete nagyon kircsin néz ki!), de így talán majd egyszerûbb lesz megtalálni a fejemet az avarban...
Don't try this at home!
Posted 2010. May 31. - 14:16
Megvettem a buksit, egy ezüst színû Specko Tactic lett a befutó, elsõ benyomásaim nagyon pozitívak, nagyon kényelmes és meglepõen könnyû (285g).
Hohó! Sisaktárs
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. May 31. - 13:46
Megvettem a buksit, egy ezüst színû Specko Tactic lett a befutó, elsõ benyomásaim nagyon pozitívak, nagyon kényelmes és meglepõen könnyû (285g).
Don't try this at home!
Posted 2010. May 26. - 08:27
ja, a trendi sisak nagyon jó, bár gondolom azért nem fotózták le valaki fején, mert a méretébõl adódóan inkább kalapos gomba hatást keltének benne a trendi hölgyek és urak
Posted 2010. May 25. - 21:41
kala:
Az elsõ két link nagyon tetszik
Fõleg a trendi sisak. Az összehajthatót fel nem venném nehogy a fejemen hajoljon mikor esek.
Az elsõ két link nagyon tetszik
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Posted 2010. May 25. - 11:51
Stashkit Folding Bicycle Helmet | Be Sportier - összecsukható sisak
Hip Bike Helmets | FreshTrend Unique Gift Ideas - trendi sisak
BPCITY - pár éve itthon is forgalmazott sisak, aminek a rendelésén gondolkodom, bár azt mondják, elég kicsi az esélye, hogy az ember pont olyan dõlésszögben, fejtartással és fejjel tekerjen, hogy a beépített visszapillantó pont azt mutassa, amit kell, de hátha. A cég azóta át is állt a motoros sisakokra, de ha mégis mûködne, az nagyon jó lenne.
Totalbike - Technika - Egy szem h
Buk
Hip Bike Helmets | FreshTrend Unique Gift Ideas - trendi sisak
BPCITY - pár éve itthon is forgalmazott sisak, aminek a rendelésén gondolkodom, bár azt mondják, elég kicsi az esélye, hogy az ember pont olyan dõlésszögben, fejtartással és fejjel tekerjen, hogy a beépített visszapillantó pont azt mutassa, amit kell, de hátha. A cég azóta át is állt a motoros sisakokra, de ha mégis mûködne, az nagyon jó lenne.
Totalbike - Technika - Egy szem h
Buk
Posted 2010. May 24. - 21:47
sztem hagyjuk ...
mondasz valamit
inkább gondolkozzunk ezen
valamelyik bringexpos sok fotos cikkben volt valamelyik cégnek, az idei cuccaiban inmold bilibukója. vki nem emléxik melyik cég melyik modell ?
köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. May 24. - 21:44
Posted 2010. May 24. - 21:42
igen, de pont ezek a tapasztalatok is sokat segítenek... (neked x kényelmetlen volt, y meg szupcsi) pontosan erre való a fórum
de attól hogy 3 ember azt mondja hogy jó, lehet pont neked nem lesz jó
ezért nem vennék sisakot sem onlány, próba nélkül, és ezért ajánlottam hogy menj be próba.
mellesleg ez meg úgy hangzik hogy döntsék el helyetted.
A nagy kérdés: Specialized Tactic vagy Giro Hex?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Posted 2010. May 24. - 21:39
igen, de pont ezek a tapasztalatok is sokat segítenek... (neked x kényelmetlen volt, y meg szupcsi) pontosan erre való a fórum
Don't try this at home!

Sign In
Create Account

Back to top