lesz az aldiban megint olyan olcsó "cratoni"
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bukósisakok
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:29
Írta 2011. április 05. - 14:49

Írta 2011. április 05. - 14:38

Üdv!
Valaki tud valami boltot ahol esetleg lehet kapni Uvex Boss sisakba való szivacsot?
Ma voltam kint tekerni és az elsõ szivacs teljesen megadta magát. Olyan lapos hogy ha rendesen meghúzom hátul a bukót akkor elöl mintát vág a fejembe.
Hosszú guglizás után semelyik nagy bolt oldalán nem leltem.
Köszi elõre is!
Valaki tud valami boltot ahol esetleg lehet kapni Uvex Boss sisakba való szivacsot?
Ma voltam kint tekerni és az elsõ szivacs teljesen megadta magát. Olyan lapos hogy ha rendesen meghúzom hátul a bukót akkor elöl mintát vág a fejembe.
Hosszú guglizás után semelyik nagy bolt oldalán nem leltem.
Köszi elõre is!
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2011. április 02. - 18:09

blog on
Ma felpróbáltam életem eddigi legkényelmesebb sisakját: Bell Slant. Azthiszem közeljövõben meg is veszem.
blog off
Ma felpróbáltam életem eddigi legkényelmesebb sisakját: Bell Slant. Azthiszem közeljövõben meg is veszem.
blog off
Írta 2011. március 24. - 22:48

Köszi szépen. Azóta kiderült, hogy az M egy kicsit kicsi, de lehet megoldódik, mert van egy másik bukó, ami meg kicsit nagy, de egy o.utis sapkával pont jó, és az sem drága (9 helyett 4). Bringapólóra kéne, a rendes bukóm nem akarom ott szétveretni. De azért rákérdezek a B+-ra is, Deca-ból nekem kicsit macerás lenne szerezni

Írta 2011. március 23. - 23:35

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. március 23. - 23:30

Írta 2011. március 23. - 22:48

Van arról valakinek infója, hogy egy Altrix M-es dirt bukósisak nagyjából mekkora fejkörmérettel rendelkezõ emberkének jó? Nekem 59 centi, nem tudom, hogy jó lenne-e az M. Viszont nagyobb meg nincs 
Esetleg tud valaki occsó dirt bukót más márkából?

Esetleg tud valaki occsó dirt bukót más márkából?
Írta 2011. március 23. - 22:23

Sziasztok, kérdésem lenne fullface bukónál (661 evolution) bélés cserével pl M rõl S lehet e befolyásolni a méretet vagy a bukó "formája"/mérete alapból meghatározza? öléggé lötyög rajtam jó lenne ha nem kéne kicserélnem az egészet, föleg mert külföldrõl rendelt...
Írta 2011. március 16. - 19:17

kár, megtetszett a formája
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. március 16. - 19:13

Írta 2011. március 16. - 18:56

Ilyen Met bukót lehet Magyarországon kapni?
Írta 2011. március 15. - 21:56

Én Speci Chamonix-ot használtam de sajnos nagy volt nekem az L méret és így sajnos hirdetem is! Nagyfejû haverom azt mondta hogy neki nagyon kényelmes!
Jelenleg MET Velenot használok ami eddig a leges leg kényelmesebb mindegyik bukóm közül és baromi könnyû!

Jelenleg MET Velenot használok ami eddig a leges leg kényelmesebb mindegyik bukóm közül és baromi könnyû!

Írta 2011. március 15. - 21:39

Írta 2011. március 15. - 21:29

Esés-repedés-törés után a sisakot kukázzuk ez alapszabály mert nem dísztökfödõ, hanem védõfelszerelés!!!!!!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. március 15. - 21:16

mostanában ilyesmivel szemezgetek:
Nekem is van egy ilyen, van egy kis repedés már az oldalán gy nagy perecbõl maradt meg rajta, de bírja.....igaz az egyik szivacsot már elhagytam elõlrõl

Írta 2011. március 15. - 19:55

http://www.fehervark.../6047_10000.jpg Mango Kyoma ezt használom.Nagyon jó a szellõzése,és könnyen állítható.
Írta 2011. március 13. - 12:18

Nekem is hosszúkás fejem van, én egy Bell Alchera-t használok mostanában, és nagyon kényelmes. Nekem is az volt a problémám, hogy elállt a fejemtõl sok sisak, ezzel semmi ilyen probléma nincsen.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Írta 2011. március 13. - 08:51

Írta 2011. március 13. - 08:20

mostanában ilyesmivel szemezgetek:

Írta 2011. március 10. - 12:18

Én a Sild hiányával sosem tudnék megbarátkozni 
Nekem az mindig kellett....meg az ilyen dörtös rohambiliket sem annyira preferálom.

Nekem az mindig kellett....meg az ilyen dörtös rohambiliket sem annyira preferálom.