Jelentkezz be Regisztrálj
Bukósisakok
Posted 2011. July 05. - 17:35
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. July 05. - 15:50
Pont egy Zethos van itthon nekem, meg egy speci. vice.....a speci fényévekkel jobb. Viszont a másik sem rossz, és olcsóbb.
Posted 2011. July 05. - 15:45
A Spec itt a fotón sokkal jobban néz ki.
Kérdés hogy milyen a bringád a Spec sisak miatt. (persze van akit ez nem érdekel, de engem nagyon zavar a sok összevissza márka egy bringáson!)
Persze a biztonsági megoldások egy másik kérdés, azokról nem tudok nyilatkozni.
Posted 2011. July 05. - 15:09

vagy Cratoni Zethos
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. July 05. - 14:33
Gondolkozom valami sufni tuning rovarháló beépítéssel némi szúnyogháló és ragasztó felhasználásával. Csinált már esetleg valamelyikõtök hasonlót? Ha igen, szívesen olvasnám a tapasztalatotokat! Vagy teljesen hülyeség az ötlet?
Nem volt még rovarhálós sisakom. Hogy néz ki a gyári megoldás?
Posted 2011. July 05. - 12:20
Tavaly nyáron vett egyet fater... párszor próbáltam elkunyerálni!
Kényelmes, jól tart, nagyon jól szellõzik, és szerintem olyan igazi MTB-os kinézete is van!
![]()
csak összehasonlításképpen, én egy Cratoni Twister-t használok, szike+reszelõ tuninggal...:cool2: (amennyire ésszerû volt, megkönnyítettem a légbeömlést és távozást... ennek b'Twin-nek nincs ilyen igénye... jó kis bukó!
Ja és igen, inMold-osnak tûnik kézbe véve!
Na megvettem végülis és hétvégén már "tettem bele" ~60km-t!
Elsõ sisakom, szóval sok referenciám nincs, de elégedett vagyok vele. Kényelmes, csak ott izzad benne a fejem ahol rámszorít (körben) egyébként jól szellõzik. Abszolút minõségi kivitelezés.
Az áruházban egyébként már "Rockrider 5" néven fut, de uaz mint ami a linken van!
A páromnak is vettünk sisakot a Decathlonban, neki a BELL Crossfire volt a legkényelmesebb (na meg ez a szín megy a bicójához
Nem tudom miféle tévedés nyertesei lettünk, de a blokkon is jó tétel szerepel ("Crossfire sisak"), szóval nem a vonalkódok bolondultak meg... Ennyiért alkalmi vétel volt az biztos
Posted 2011. July 03. - 18:48
úgy értem az in-moldot fordították félre. én nem tudok egybeöntött sisakról ami ma létezne a piacon.
vagy egybesütik a rétegeket, vagy mint a dirtös bilibukóknál egyszerûen csak össze vannak illesztve és a külsõ héj pereme tartja meg a belsõ habot.
Köszi. :')
Posted 2011. July 03. - 18:05
Napellenzõt miért vetted le? Nem jó?
Nekem az fontos lenne...
országútira levettem, ott nem jó, nagyon emelni kellett miatta a fejem, megfájdult a nyakam
Posted 2011. June 30. - 20:15
Decathlon b'Twin Sport 5 sisak
Errõl a sisakról van vkinek hosszabb távú tapasztalata?
Kényelmesebbnek találtam mint a Bell Crossfire-t, Venture-t, de még a Giro Encinalnál is jobb volt.
Minõségben sem tûnt rosszabbnak fentieknél...
Tavaly nyáron vett egyet fater... párszor próbáltam elkunyerálni!
csak összehasonlításképpen, én egy Cratoni Twister-t használok, szike+reszelõ tuninggal...
Ja és igen, inMold-osnak tûnik kézbe véve!
Posted 2011. June 30. - 20:04
vagy egybesütik a rétegeket, vagy mint a dirtös bilibukóknál egyszerûen csak össze vannak illesztve és a külsõ héj pereme tartja meg a belsõ habot.
Posted 2011. June 30. - 19:59
mert nincs egybeöntve, csak in-mold technológiával egybesütve a két réteg.
Szóval az in-mold technológiával készült bukósisak jobb,mint egy egybeöntött?És ezt honnan lehet tudni?Külsõre is látszik,vagy csak akkor lehet tudni,ha rá is van írva?
Posted 2011. June 29. - 09:38
Posted 2011. June 29. - 08:22
Miért?
Levehetõ szemellenzõ, hát ha az is van rajta azt tekerés elõtt ajánlatos eltávolítani!
Posted 2011. June 29. - 07:50
Decathlon b'Twin Sport 5 sisak
Kényelmesebbnek találtam mint a Bell Crossfire-t, Venture-t, de még a Giro Encinalnál is jobb volt.
nekem van. egy éve használom, totál kényelmes, nagyon szeretem. a napellenzõt levettem. egyetlen hátránya talán a rovarháló hiánya, de ezt megoldom fejkendõvel. nem mintha azon nem szúrna át egy bepöccent darázs
Posted 2011. June 29. - 06:43
Miivel nem tudtam hogy eladó csak azt láttam amit leírtam mondtam Gyurinak ezen nincs mit nézegetni kuka hisz sérült ekkor jött a megvilágosodás hogy ez egy Svéd termék, és hol van a minõségbiztosítás?
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. June 29. - 00:19
Posted 2011. June 28. - 23:50
Posted 2011. June 28. - 23:38
Ha kényelmesnek érzed, vedd meg nyugodtan. Ez a legfontosabb, hogy ne nyomjon. És hordjad mindig, még 30 fok melegben is ! Ma is láttam sok bringást buksi nélkül. :-((Decathlon b'Twin Sport 5 sisak
Posted 2011. June 28. - 22:25
,, Ütéscsillapítás : Egy darabból öntve: tartósabb. Levehetõ szemellenzõ"Decathlon b'Twin Sport 5 sisak
Ez jó!
Posted 2011. June 28. - 21:34

Sign In
Create Account

Back to top