Hellló
Látom bukóztok, csak már kicsit enyhült az állapot
Szal nekem a fejméretrõl támadt 1-2 gondolatom. Én is sokat szenvedtem, mire megtaláltam az Igazit, de sikerült! Kipróbálni sajna még nem tudtam, mert december közepén vettem, és ilyen idõben nem nagyon van kedvem kimenni tekerni... Na de ez most mind1!
Szal nekem vmi extra hülye fejformám van, mert akárhány Cratonit és Cascot próbáltam, 1 se volt jó! Sõt még a Giro Gila sem (pedig az nagyon bejött), és a Metek közül is csak a Scudo... A többinél az a már említett UFO érzés fogott el: mind1ik túl nagy volt rám, és ezért hülyén állt!
És a mostani nagy Õ: Uvex Boss RS. Mint írtam, eddig még nincs tapasztalatom vele, de már várom a tavaszt... Viszont ennek is van 1 baja, ami miatt gondolkodtam, h megvegyem-e: nem in-mold!!! Remélem attól még jól fog mûködni

és nem lesz gáz vele!!!
Ugye nem???
Szal mindenkinek azt tudom tanácsolni, h ne sajnálja rá az idõt, és nézzen meg több márkát!!! Ja és persze a pénzt se!!! (habár volt nekem is 1 jó Giro - asszem a csúcsmodell - ami 30.000 körül volt... Azt nem vettem meg, pedig az jól állt, és biztos jó is lett volna...)
Hát ennyi lettem volna
Jó válogatást!!!