Na megvettem végülis és hétvégén már "tettem bele" ~60km-t!
Elsõ sisakom, szóval sok referenciám nincs, de elégedett vagyok vele. Kényelmes, csak ott izzad benne a fejem ahol rámszorít (körben) egyébként jól szellõzik. Abszolút minõségi kivitelezés.
Az áruházban egyébként már "Rockrider 5" néven fut, de uaz mint ami a linken van!
A páromnak is vettünk sisakot a Decathlonban, neki a BELL Crossfire volt a legkényelmesebb (na meg ez a szín megy a bicójához
). A polcra is ez a 8690Ft-os ár volt kiírva, így igazán kellemes meglepetésként ért minket a kasszánál a látvány, hogy csak 4490Ft-ot mutatott a pénztárgép!! Nem reklamáltunk! 
Nem tudom miféle tévedés nyertesei lettünk, de a blokkon is jó tétel szerepel ("Crossfire sisak"), szóval nem a vonalkódok bolondultak meg... Ennyiért alkalmi vétel volt az biztos 
Sziasztok!
Nekem régen egy Bell Razor védte a buksimat... amit anno eladtam. Most is Bell-t szerettem volna venni, és szintén ráleltem a Decathlonos Crossfire-re...
felpróbáltam és igen kényelmes volt, gondoltam ez jó lesz megveszem amint lesz rá keret.... a pénz összejött, de az áruház most nem esett útba, ezért a helyi bicikliboltokban kötöttem ki (3ban is jártam) egyikben sem volt Bell... vicc...
No, utolsó helyen ákciós volt egy Rudy Project.... felpróbáltam, naggyon kényelmes, meg is vettem.... igaz drágább volt mint a Crossfire.
Van benne bogárháló is...
4490-ért irígylésre méltó áron vetted a Bell-t, gratula