Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bukósisakok

- - - - -

• Please log in to reply
2350 replies to this topic

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
Csúklóvédõ létezik.
Kedvesem használ olyat görkorizáshoz.
Elég méretes darab, nem tudom, hogy meg lehet-e benne fogni rendesen pl. egy Gripko-t...vagy sima RapidFire-t....
Viszont jól véd, akár csúszhatsz is rajta (trükkös görkorisok szoktak ilyet csinálni)

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
ÁÁÁ! azér anyira hülye még én se vagyok!
De nincs valami csuklóvédõ? mert a multkor leérkezéskor majd be kakiltam és még most is fáj!
vagy erõsödni kéne? nemár! az olyan fárasztó, meg büdös is leszek, meg új ruhákat is kellene venni! ;)

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
jujj, Boci! Vigyázz a nyakadra!!!!!!!

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
Lehet benne valami!
De mostanába direkt úgy esek hogy felemelem a fejem, nehogy koszos legyen a bukó! ::)

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
ne majrézz sztem épp ezért nem fog eltörni....
mert hajlik és nem törik

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
42e huf!
Nem is az a bajom hogy nagy, hanem olyan gyenge anyagból van hogy kézzel lazán lehet lajlítgatni! >:(

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
nagyon szép :)
tényleg 50000 volt? (199.99 EUR...)

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts
Király a bukó, de bazz, hogy miért kell tényleg akkora slide-ot rárakni?? ???

Mennyi volt, vagy már mondtad??

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts

Tud valaki valamit a Fox bukóról?
mármint h valami tapasztalat...
mert elkezdték ajánlgatni a külföldi ujságokban,meg a neten a Fox Tracer-t és engem elég erösen érdekel.
itt van róla 1kép,érdekelne a véleményetek!

http://www.foxsecure...s/01009-028.jpg

Ja és az ára 32000ft (89?)
és szerintem ez a motoros tapasztalatokért nem sok...

a 32000ft tényleg nem sok, de sajna a procrossba 49e ft. Ami már lehet.
Én is most vettem fullfacét, de a tracer csak gyerekméret volt, a bell is kicsi volt, 661 még nem jött. úgyhogy õ maradt http://ex1.casco-hel...ke/vamoose.htm ! Elég brutál power, de azt már látom hogy a slidet le fogom törni! nem tudom miért kell egy jó bukóra akkora kakit felrakni ::)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
az a piros ott van a belinkelt képen jobb szélen ;)

szityu

szityu

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Az áprilisi Bikemag 19. oldalán van egy Casco Viper hirdetés, a bukó piros-fekete szinü. Körülnéztem, de ilyet nem találtam, csak feteke szürke volt. Tudtok errõl vmi okosságot mondani?
http://ex1.casco-hel...es/viper005.jpg e szerint a szurke van a hirdetesen, ilyen sotet lenne? Esetleg tipp hol kapom meg a legolcsobban?

orbanjd

orbanjd

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Én aszondom, szerintem jóljártam a bukómmal (Casco Viper Mx). Újságban is jó dolgokat irtak róla, árra pedig 35 ruppó. NA most erre mindenki kevésbé pénzes ember mondhatja, hogy zsé. Pedig aszondom, hogy szerencse. Nem a pénzes emberek közé tartozom, azonban az Expón vettem 15+5(állvédõ)-ért, vagyis 50%-os eksönbe. Ráadásul a garancia lejárta után, ha széttöröm a bukót, egy orvosi papírral (tökmindegy, hogy lett-e baja komolyabb baja a fejednek), a forgalmazón kereszül visszaviteted a gyártóhoz, a vásárlási összeg felét visszatérítik (alaphelyzetben ez kb 20 ezer lenne, de az én esetemben értelemszerûen 10).

Egyébként jól birja, bár kevésszer estem. Egyszer a fejemre esett a bringa, de karcolás se lett a bukón (na jó, tudom, hogy ennél nagyobb terhelést kellett volna kapnia ahhoz, hogy baja legyen).

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 posts
13 ezer pénzbe került, de volt olcsóbb is. A TSG honlapján meg tudod nézni, hogy melyik. http://www.tsgprotec...mpany/kink.html

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts

Most vásároltam egy TSG bili bukót. Nagyon profi. Jól illeszkedik a nagy fejemre (xl-es éppen jó), és tetszik a minimal design (tök fehér, kevés felirattal, kicsi logóval). Nem ez volt a legolcsóbb, de örülök neki, hogy nem ezen spóroltam.
Bukó vásárlásakor jusson eszetekbe nektek is ez a kis mottó, amit a BELL honlapján olvastam: "If you have a $10 head, wear a $10 helmet!"
Ha 10 dolcsis fejed van, akkor viselj 10 dolcsis bukót!

Te neked mennyibe sikerült venni? Csak azért érdekel,mert nekem is Tsg billi bukóm van...

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Feltöltött kép 54900 HUF a Faktorban. De 3 hét múlva lesz kicsit szerényebb képességû AZX bukó náluk 44 ezerért. Ha a Bikemaget megveszed, kapsz hozzá X-Faktor katalógust, és abban is megnézheted.

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
nekem tecccik! - harom c-vel! ;D
...komolyan! szerintem nagyon jo a dizajnja!
mennyit kostalt?

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Szevasztok!
Most vettem, nézzétek meg, kíváncsi vagyok, tetszik-e:
http://kepeim.hu/use...=1542&kid=32215

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 posts
Most vásároltam egy TSG bili bukót. Nagyon profi. Jól illeszkedik a nagy fejemre (xl-es éppen jó), és tetszik a minimal design (tök fehér, kevés felirattal, kicsi logóval). Nem ez volt a legolcsóbb, de örülök neki, hogy nem ezen spóroltam.
Bukó vásárlásakor jusson eszetekbe nektek is ez a kis mottó, amit a BELL honlapján olvastam: "If you have a $10 head, wear a $10 helmet!"
Ha 10 dolcsis fejed van, akkor viselj 10 dolcsis bukót!

Sly

Sly

vendég

• fórumtag
  • 73 posts
Helo

Ezzel a felfogással, hogy Én tudok biciklizni, még nem estem, nekem nem kell bukó, ennyi erõvel a legtöbb motoroson sem kellene látni bukót.

Nos Én március végén estem egy elég nagyot volt rajtam minden, kivéve vállprotektor , ebbõl adódóan kitört a csontomból 4cm -es darab, és most egy platinadarab+6db csavar tartja.Ezzel ellentétben volt rajtam térd és sípcsontvédõ ami sz*rrátört.Elképzeltem , hogy mi maradt volna a térdkalácsomból.
Amikor már 3x-ra mûtötték a vállamat, megfogadtam, hogy felöltözök majd normálisan, és nemérdekel mit fog mondani a sok nagymester.
Ugyhogy jobb meggondolni a dolgokat.

Egyszer hallottam, hogy egy srác vett egy full facés sisakot, az olcsobbik fajtából, /asszem17E volt/ felhajthatós állvédõvel.Na most pofáraesett, az állvédõ szilánkosra tört, és a srác arcából a dokik órákik szedegették a mûanyag darabokat.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
igaz, h nekem marha nagy fejem van, de a sisak + a szemüveg között kis ügyeskedéssel + kényelmetlenséggel elfér még egy fejlámpa is

na bye