Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás
Én is gondolkodtam a Casco Viper Mountain-en, de aztán a Cratoni Twistert vettem meg!! Valahogy jobban bejön, de kétségtelen, hogy a halántékot korántsem védi annyira, mint a Viper!! Viszont én 12000-ért vettem, a Viper meg 18000 lett volna, így ezen a pénzen veszek egy térd és sípcsontvédõt...

Trollember: A Cascoban azért van alumíniumpálca, hogy viharban belecsapjon a villám!! ;D ;D
Na jó, hülye vicc volt... :-X

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
szerintem birják a bilik a gyürödést legalábiss én úgy látom...

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
Casco Viper: nekem a Mountain utónevû változat van, a Road asszem u.a. csak nincs napellenzõje.
Brutál nagy bukó, kb. 1.5* olyan nehéz, mint a Cratoni Twister (elõször ilyet akartam) de pl. a holokodat/halántékodat körbeölelõ rész jóval nagyobb is. Jajj, és alumíniumpálcával merevített (hogy gyakorlatban ez mennyit számít ??? :-\ A bukó törik, a pálca meg beleáll a bucidba ;) ... nemtom)
Szóval nem egy kikönnyített darab, én megbízom benne, mégha kétszeresére is növelte a fejem (ilyet nem is lehet 8) )

És a bukót egy (a fejedet is érintõ)esés után TESSÉK KICSERÉLNI!!!!

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
és a casco viperrõl kimittud???? jobb lehet a cratoni tremo tribal nál????
masszívabbnak tûnik
a kérdésem továbbra is: bírják ezek a könnyebb bilik az egy két esést???

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
MET-et én is kerestem régebben, és a Zöld Pont-ban találtam, de máshol azóta se láttam. Mondjuk nem is néztem, mert most épp nincs új bukóra szükségem.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Sõt Balazs kifelejtette, hogy FOx is fog jönni a Procrossba és a Tsg nagyon coolol véd ma volt rá példa. Úgye balázs ;)

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
ma voltam procrossba és oda nemsoká(pontossan nemtudom) jön rengeteg féle billibúkó(TSG) szóval aki most akar ilyet annak ajánlóm hogy ott is nézelödjön!!!!!!!!!!!!!

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
sracok valaki segitene nekem?

merre tudok MET bukokat venni? PARA-CHUTE erdekelne konkretan!

koszi!

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
komolyan mondom hogy vannak olyan dolgok, amelyknél nem az számít, hogy milyen drága vagy hogy milyen szép hanem, hogy megfeleljen a céljának! ezekközé tartozik a bukó is!!
szükség van rá és VÉD!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás
Hi!
Nekem egy Prowell (lehet, hogy nem "W"-vel :) ) bukóm van. Eddig semmi összehasonlítási alapom sincs. Elsõsorban az ár volt a mérvadó ill. olvastam tavaly egy bukótesztet. Mivel elsõsorban teljesítménytúrákon veszek részt, arra a célra nekem, eddig jó volt. Persze gondolom a Bell, Cratoni, Giro márkák nyomába sem ér a Prowell. Volt egy bukásom is de nem a fejem sérült hanem a vállam ficamodott ki. Ezzel nem azt akarom mindani, hogy nem kell a bukó, hiszen eshettem volna másképp is. :'(

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Én szombaton vettem egy Cratoni Siriont 8000 Ft-ért. :DMég ki se próbáltam, mert nem voltam bicajozni azóta. :( De nagyon jól nézek ki benne. ;D 8) 8)Fekete-ezüst színû. 8)

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
sracok!

MET PARA-CHUTE bukot neztem ki magamnak, csak azt nem tudom, hogy hol lehet megvenni, es mennyibe kerul!! ????

Valaki? Osztaly? :)

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
storry-m nekem is van:
kivételesen nem énrólam van szó... sisterblissrõl (a nõvérem aki nem tudna angolul... ;D )
szoval aradra mentünk egy laza sulis túrával... mivel kötelezõ volt a nõ véreb is hordott bigyót.... namármost elsõ napi 100 killa után kicsit kész volt telát a második nap délben a hátszelet kihasználva a csajok is nyimták vagy 35-45 ttel... én úgy 10 bringával elõtte voltam és eccercsak valami koppant... gesswhat: a nõvérem... na azóta hordja a bukóját még a boltba is....

ja:
a cratoni sildes országuti sisakja eléggé vézna mit bír az ki????? tud annyit mint az én casco techfire-m???? má ütésállóságra... tudjátok: 1 marathon minimum 1 katapult :D

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 hozzászólás
Ehun-e:

http://www.pinkbike..../pbpic49360.jpg

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 hozzászólás

engem is a bukó mentettmeg tényleg nemtudja valki hogy hol lehet a procrosson kivül bell fullfacehez sildet kapni????mert eltört az esés miatt...használt is jó csak ne legyen repedve

Nemtom ez segit-e, de hatha: durvan egy hete voltam Velvart-ban a bukomert, es azzal a szallitmannyal hoztak egy rakat tld sildet is. Valahol pinkbike-on lattam mar kepet bell bukorol tld silddel, szoval lehet hogy ramegy. Nemtom. ::)

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
engem is a bukó mentettmeg tényleg nemtudja valki hogy hol lehet a procrosson kivül bell fullfacehez sildet kapni????mert eltört az esés miatt...használt is jó csak ne legyen repedve

Lorka

Lorka

vendég

• fórumtag
  • 218 hozzászólás
A bukó véd,és vigyáz rád...
Engem õ mentett meg, igaz,kicsit behorpadt a picike... ::)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Én is hordok bukót, mert jobbnak látom ha van rajtam és fõleg azútán, hgy ilyeneket hallok én is sokszor megszokásból megyek ugyan ott gyorsan és ha egyszer vmi változás lesz velem és hasonló történhet ezért nagyon kell figyelni és minidg bukót hordani

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
sok ilyen története halottam már!
és tényleg nagyon tanulságos!!!
inkább a bukó mint végelgesen a hiúság!!
aztán meg törések, v. rosszabb ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Mondjuk benne volt az is, hogy megszokásból mentem és nem figyeltem eléggé, de a lényegen ez semmit nem változtat.
Azt, hogy semmi bajom nem lett, úgy kell érteni, hogy valóban egy karcolás nincs rajtam, még csak az orrom sem vérzett.
Viszont ha nincs a bukó, lehet, hogy bicaj nélkül visznek a kórházba.
Ezt a bukót kb 2 éve 5.00HUF körüli összegért vettem és bátran kijelentem: Megérte!