Tagnap elhamarkodott voltam, ma bemászott a képbe a Mango Breeze (Breezer?). Ugyanannyi, mint a Viper.
A sima Mountain Viper-re késõbb lehet állvédõt venni? Vagy ahhoz eleve MX kell?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bukósisakok
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 04:29
Posted 2003. May 08. - 17:00

Posted 2003. May 08. - 16:23

Posted 2003. May 08. - 16:13

Hellotok,
Nem nagy story, lefele a Budakeszi uton, eltaknyoltam, nagy sebeseggel, es 1 tripla szalto utan belealltam a foldbe. Mentos szerint, ebbe minden normalis ember belehal! Epuletes tanacsot nem tudok adni, mert nem emlexem mi tortent, csak a kovetkezmenyek nyilvanvalok:
-lejott a bor, az arcomrol, lamabrol
-eltortem a kisujjam (kifordult, 45 fokba, a tenyeemnel kilatszott a csont), amit meg aznap megmutottek (erzestelenitessel, nem altatassal)
-2 eszmeletvesztes
-agyraszkodas
-3 kitort fog
-3 nap korhaz
-1 het otthon, nyugalomban (nuku: TV, szamitogep, olvasas, zene)
Amit ajnlok: mindig klegyen sisak, az enyem megmentette az eletem!
Casco Viper sisakom van, vagyis volt, de azt fogok venni, mert mar 1x megmentette az eletem!
Kecske
Nem nagy story, lefele a Budakeszi uton, eltaknyoltam, nagy sebeseggel, es 1 tripla szalto utan belealltam a foldbe. Mentos szerint, ebbe minden normalis ember belehal! Epuletes tanacsot nem tudok adni, mert nem emlexem mi tortent, csak a kovetkezmenyek nyilvanvalok:
-lejott a bor, az arcomrol, lamabrol
-eltortem a kisujjam (kifordult, 45 fokba, a tenyeemnel kilatszott a csont), amit meg aznap megmutottek (erzestelenitessel, nem altatassal)
-2 eszmeletvesztes
-agyraszkodas
-3 kitort fog
-3 nap korhaz
-1 het otthon, nyugalomban (nuku: TV, szamitogep, olvasas, zene)
Amit ajnlok: mindig klegyen sisak, az enyem megmentette az eletem!
Casco Viper sisakom van, vagyis volt, de azt fogok venni, mert mar 1x megmentette az eletem!
Kecske
Posted 2003. May 07. - 16:29

Nah közben én is révbe értem, Casco Viper lesz a vége a dolgoknak. Elég olcsó, és a németek szerették. Remélem én is szeretni fogom.
Posted 2003. May 07. - 01:46

Vissza Kecskéhez: gartulálok, hogy túlélted. De mitõl estél ekkorát? Mi lett a bukóddal? És a fejeddel????? Milyen mûtét volt? Szóval az esetbõl tanulhatnánk (már ami ránk tartozik. A többi csak személyes kíváncsiság.)
És vigyázz magadra, olyan kevés még a bringás lány (is).
Az a vagány, aki utána hazamegy.
Ja! Ismeritek a II. Vháború híres magyar vadászrepülõinek, a Puma-osztálynak a jelmondatát? Valami ilyesmi: "Vezetõnk a bátorság, kísérõnk a szerencse!"
Na soxerencsét!
És vigyázz magadra, olyan kevés még a bringás lány (is).
Az a vagány, aki utána hazamegy.
Ja! Ismeritek a II. Vháború híres magyar vadászrepülõinek, a Puma-osztálynak a jelmondatát? Valami ilyesmi: "Vezetõnk a bátorság, kísérõnk a szerencse!"
Na soxerencsét!
Posted 2003. May 06. - 21:39

Posted 2003. May 06. - 21:38

Buda, Margit híd budai hídfõjénél rögvest bemész balra /nem arra, amerre a 4-6-os megy/ és már láthatod is a kék AXO logot !
Posted 2003. May 06. - 21:37

Posted 2003. May 06. - 21:26

Posted 2003. May 06. - 21:21

Posted 2003. May 06. - 20:35

Posted 2003. May 06. - 20:32

Ma bevásároltam egy meseszép 661 Full Bravo 2 bukót !
Ami teccik: -szép design
-állítható sild
-nagyjából szellõzik
-nagyon jó az ára
Ami teccik: -szép design
-állítható sild
-nagyjából szellõzik
-nagyon jó az ára
Posted 2003. May 01. - 23:30

Semmi baj! Veletlen bukas volt, a 3 szalto meg bicaj nelkul volt! Bicajjal, meg csak a szimpla ugratasoknal tartok!
Posted 2003. May 01. - 19:43

ja, igen, úgy látszik, féreértettelek :-[ :-[ :-[ :-[
mert aszt hittem egy félresikerült, szándékos ugrás volt, bocsi.
lehet, h épp valami ugrálgatós topicot olvastam elõtte.......
mert aszt hittem egy félresikerült, szándékos ugrás volt, bocsi.
lehet, h épp valami ugrálgatós topicot olvastam elõtte.......
Posted 2003. May 01. - 19:40

Nem akarlak elkeseríteni, de a szaltokat nem direkt csialtam!
Es nincs is kedvem megismetelni! DE ha arra gondolsz, hogy keves lany megy a Budakeszi uton bringaval, akkor igazad van, es ilyen ertelembe vagany vagyok, sot kicsit tulzottan is!

Posted 2003. May 01. - 18:23

Posted 2003. May 01. - 17:51

Posted 2003. May 01. - 17:07

Posted 2003. May 01. - 16:13

Posted 2003. May 01. - 15:55

Hellotok,
Tanulsag keppen, annak aki nem hord bukot: mult kedden a Budakeszi uton egy tripla szalto utan fejjel erkeztem a betonba! Nem is emlexem mi tortent (ezt is csak a szemtanu mondta)! A mentos azt mondta, hogy ha nincs rajtam buko, nem is allnak neki szenvedi velem, mert ossze se tudtak volna szedni! Az orvosom azt mondta a mutet utan, hogy majus 22. a 2. szulinapom, es ezt a bukomnak koszonhetem!
TANULSAG: Mindig legyen rajtad buko, metr nem tudhatod mikor taknyolsz!
Kecske
Tanulsag keppen, annak aki nem hord bukot: mult kedden a Budakeszi uton egy tripla szalto utan fejjel erkeztem a betonba! Nem is emlexem mi tortent (ezt is csak a szemtanu mondta)! A mentos azt mondta, hogy ha nincs rajtam buko, nem is allnak neki szenvedi velem, mert ossze se tudtak volna szedni! Az orvosom azt mondta a mutet utan, hogy majus 22. a 2. szulinapom, es ezt a bukomnak koszonhetem!
TANULSAG: Mindig legyen rajtad buko, metr nem tudhatod mikor taknyolsz!
Kecske