nos igen...
ennyire nem mélyedtem bele az olvasásba, de ha 140-es a tárcsa hátul, oda végképp nem értem akkor a 4 dugattyút. Talán Saintből csak olyan van?
nem az is-pm adapterezés miatt ?
régről rémlik valami ilyen 180 ból 140 lesz hátul
most kicsit lepusztult vagyok átgondolni....
Ennyi lógás azért kell, nem? Nálam legalábbis mindig volt valamekkora excentricitása a lánckerekeknek.
A 2010 még egy apró részlet, ami elkerülte a figyelmem, de a plexiről én inkább a fatörzsek elleni védelemre asszociálok.
ennyire nem mélyedtem bele az olvasásba, de ha 140-es a tárcsa hátul, oda végképp nem értem akkor a 4 dugattyút. Talán Saintből csak olyan van? Ha meg harap is rendesen, és ezzel a gumival gondolom tapadás is van, akkor tényleg elfért volna egy kitámasztó a fék oldalra a vázon.
(száznegyven?!?!?!?!
)
A PF lehet, hogy a szélesebb csapágyház miatt lett?
Mondjuk én nem vagyok esküdt ellensége, pedig már pont esedékes egy szétszedés az enyémnél, nyöszörgés okán.
Igazi kerítés/garázszöld
Én a gyorszáron lepődtem meg leginkább, de talán adott volt a kerékszett..
2010-ben tervezte a bringát, akkoriban még lehet, hogy nem is volt átmenőtengely széles körben, nem is emlékszem most hirtelen.
Nekem nagyon tetszik a megoldás, hogy a kormánycsapágy felső záróelemét gyakorlatilag integrálta a stucniba.
A többivel már nemigazán értek egyet, a geometria számomra fura, a szín nem különösképpen érdekes, a PF középrészt én sem értem, és ha már ilyen jól állítható papucsot tett rá, valamint feltette ezt a teljesen érthetetlen és lényegtelen láncvezetőt előre (bár akkoriban még nem volt NW tányér, de ss-re nem is kell) akkor elképzelésem sincs, hogy miért lóg a lánc a képeken.
Mint mérnöki munka viszont le a kalappal, szépen tervezett és kivitelezett váz lett.
ennyire nem mélyedtem bele az olvasásba, de ha 140-es a tárcsa hátul, oda végképp nem értem akkor a 4 dugattyút. Talán Saintből csak olyan van? Ha meg harap is rendesen, és ezzel a gumival gondolom tapadás is van, akkor tényleg elfért volna egy kitámasztó a fék oldalra a vázon.
(száznegyven?!?!?!?! )
A PF lehet, hogy a szélesebb csapágyház miatt lett?
Mondjuk én nem vagyok esküdt ellensége, pedig már pont esedékes egy szétszedés az enyémnél, nyöszörgés okán.
Igazi kerítés/garázszöld
Én a gyorszáron lepődtem meg leginkább, de talán adott volt a kerékszett..
ZolkoW módosította - 2021. március 03. - 09:31
Jópofa, de akárhányszor ránézek egy ilyen papucsra (Kona, stb), elcsodálkozom, hogy csak én érzem úgy, hogy az ébredő erők ezt előbb-utóbb összehajtogatják?
Nyilván kevés kép kering a neten ilyenről, de én nem tudok megbarátkozni ezzel a kialakítással.
A lánctányérnál az a plexi az tulajdonképpen fix (nem forgó) rockring?
nekem sem igazán szimpatikus ez a papucs, de én se láttam sok ilyet vagy hasonlót feltekerve. szóval valszeg működik.
azt a plexi-guardot én se értem, meg azt se, minek rá a rock ring.
...és nem értem a pressfit középcsapit sem,
...meg azt sem, hogy miért nem lett 2 collal nagyobb ha már saját magára méretezte?
...meg azt se, hogy miért 180/140 a tárcsák mérete és miért kell rá saint fék?
...a fékvezeték vezetése a villán is fura.
viszont a színe jó.
...és jó rövid lett a láncvilla.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
hát lehet atomfizika volt a színt kikeverni, és a szemcsék helyét századra meghatározni de a végeredmény olyan lett mintha a gyerek telibekente volna ecsettel...
Jópofa, de akárhányszor ránézek egy ilyen papucsra (Kona, stb), elcsodálkozom, hogy csak én érzem úgy, hogy az ébredő erők ezt előbb-utóbb összehajtogatják?
Nyilván kevés kép kering a neten ilyenről, de én nem tudok megbarátkozni ezzel a kialakítással.
A lánctányérnál az a plexi az tulajdonképpen fix (nem forgó) rockring?
Rendes kormánnyal jobban tetszik, de a sok őőőrült miatt betettem a Jones kormányos képet.
Shand Bahookie Single