és semmi baj. nyugodtan lehet utálni a fixiseket ,)
edit: átmehetünk más topikba.
Jajj, nincs bajom a fixisekkel, nem utálom õket! Pusztán az zavar kissé, hogy sok (ismeretségi korben is terjednek) olyan emberke van akinek ez megtetszik, szimpatikus életstílus, fiatalos, ésszerû (már ha nem te vagy a gyenge láncszem, pl bringás-tudásban), és rögtön õkazonnal örökhajtós meg kiskormányos, és de laza ha nincs fék, úgyis fix... ez eddig nem is zavarna, csak hogy (megintcsak az ismerettségbõl) mindenféle belegondolás nélkül ugranának fejest olyan dolgokba amik nem biztos hogy passzolnak a tudásukhoz... mert eddigi életükben igaz már ültek bringán, de az egy 21-24 sebességes régi monti volt, vagy egy kényelmes városi bevásárlós "anyu-bájk", de országúti vázat még nem is fogtak... nemhogy lavírozzanak vele a körúton...
Nekem azzal van bajom ha valaki ésszerûtlenül megy bele valamibe (divatfixis egyetemisták...). És a félreértés elkerülése végett, kimondottan tisztelem azokat a fixiseket akik ebbe "belenõve" profi módon hajtják, ismerik, csinálják... és elismerem, valahol el kell kezdeni, de az ne a sûrûje legyen (az autós párhozammal élve, Loeb se WRC-n tanult vezetni... remélem!

)
Bocs, ha elõbb nem voltam egyértelmû...

(azt hiszem ez tényleg inkább a "ki milyen bringával..." topikba illik, de nem akarok én itt vitázni, csak egy vélemény volt.)
hogy ne legyen off a hozzászólás:
Ezen megereszteném egyszer -
http://www.rutlandcy..._rr_bike-15.jpg