Egyébként a haverom röhögött már a Buda maratonon egy másik sráccal, egy karbon Treket meg karbon Orbeát toltak felfelé a meredeken, hogy mennyivel jobb érzés a karbont tolni

És hülye akinek nincsen legalább 4 bringája

Én is 40 felett vagyok már (nagyon sírós
)és nem kifejezetten olcsó a bringám, nem az edzés hiányát próbálja meg korosztályom drága bringával pótolni ( ez olyan kicsit savanyú a szõlõ típusú hozzászólás) hanem egyszerûen ilyenkorra jutunk el oda hogy a hobbinkra is tudunk költeni.
Azért még pontosítsunk valamit fiatalon könnyû röhögni a 40-es korosztályon, de vegyétek figyelembe hogy a master 2-es elsõ helyezett is 20-30 percet kap az abszolult elsõtõl középtávon, ha 20. vagyok korosztályomban akkor bõven 120. felett vagyok és legalább 20 sajnálkozó, vigyorgó fiatal hagy le.És igen egy viszonylagosan drága bringán ülök igaz azért mert egy merevseggün 20km után leszakadna a derekam, néhányuktól azért szívesen megkérdezném hogy hanyadikok voltak korosztályukban mikor 3 éve kerékpároztak hobbi szinten mert én itt tartok most.
amit irtok, csak az a szivas, hogy lesz ez meg forditva is
valoszinuleg ti is hasonlo tiszteletet fogtok kapni. mert az, hogy a kor elorehaladtaval vkinek jobb az egszisztenciaja, es csokken a fizikai teljesitokepessege az termeszetes.
30 alatt az egszisztenciat, afelett a teljesitokepesseget kompenzaljak az ilyen emberek. no ez a savanyu szolo, es fogadni mernek, hogy ilyenekbol lesznek a nagykepu-jobringas 30-40esek. akik ezzel sosem foglalkoztak, azok csak elvezik a tekerest.
Ja vagy van ideje, de helyette inkább beszél.az a korosztály, aki már tud bringára költeni, csak nincs ideje használni
A sebesség mindent megold.
az a korosztály, aki már tud bringára költeni, csak nincs ideje használniNem. De ha megfigyeled a 30, 40 feletti korosztályt, akik a csúcsbringákkal próbálják pótolni a hiányzó edzést, õk lenézik az olcsó bringákat, na õket nagyon jó érzés lenyomni
.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nem. De ha megfigyeled a 30, 40 feletti korosztályt, akik a csúcsbringákkal próbálják pótolni a hiányzó edzést, õk lenézik az olcsó bringákat, na õket nagyon jó érzés lenyomni
.
Az az olcsóbb bringákkal nyomulók vesszõparipája, hogy mindenáron le akarják nyomni a drágább bringákkal közlekedõket?
A sebesség mindent megold.
En ugy erzem, hogy azert egyre tobb. Es itt nem csak a bringas reteget neztem.
néhány alkalom után, hogy bringával jártam melóba, már be is skatulyáztak, hogy a "sportos csávó".En ugy erzem, hogy azert egyre tobb. Es itt nem csak a bringas reteget neztem.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
En ugy erzem, hogy azert egyre tobb. Es itt nem csak a bringas reteget neztem.
azert egy bringanak nem sok statuszszerepe van,
Azt hogy tudod letolni a torkodon, hogy egy autóért 100 milliót kérnek, vagy akár többet? És akkor ez csak egy kiragadott példa volt, számtalan más tárgyat, vagy idõtöltést fel lehetne emlegetni.
Azt hogy tudod letolni a torkodon, hogy egy autóért 100 milliót kérnek, vagy akár többet? És akkor ez csak egy kiragadott példa volt, számtalan más tárgyat, vagy idõtöltést fel lehetne emlegetni.
Rossz a megközelítés
Ez a Speci nem 2M ft,hanem 7000euro.Amit egy átlag fizuból kint nagyjából fél év alatt megveszel