Másik dolog:
29' kerék +100mm rugóúttal nem lesz nagyon fent az eleje? Fordított stucnival sem kompenzálható túlzottan, nem? Mert én csak abból tudok kiindulni, hogy az én "kis" revelation-ömet 100-ról feltekerem 130-ra, akkor mint ha más bringán ülnék 3 centi nekem már gigászi változás... és ahogy néztem 2-3 centivel van feljebb egy 100mm-es 29' gép orra, mint a 26'-é. (Mert a hátsó rész megoldott, középrészmagasság az nem sokkal van fentebb mint a 26' bringáknál, igaz? )
De sajnos még nem volt alattam Bigfoot... szóval csak abból indulok ki, amit láttam képeken, meg az expón. (bár nagyon szívesen orvosolnám a dolgot egyszer )
en ket iranyzatot latok a 29erek kozott - az egyik olyan mint egy felnagyitott 26os, ez aranyosabbnak is tunik, de szerintem ebben az esetben inkabb trekkinges a pozicio, es tul magasan van a sulypont (mint egy crossbringanal). az aranytalanabbaknal viszont ugy probaltak megcsinalni, hogy minden hasonlo helyre keruljon, mint a 26osnal, csak eppen nagyobb legyen a kerek (lefele forditott stucni, hajlitott a vaz a nyeregcso alatt, etc). ebben az esetben alacsonyabb a sulypont a 26oshoz kepest is - epp a nagy kerek miatt: szvsz erre irta vmelyik versenyzo, hogy olyan mintha "benne ulne" a bringaban.