az erõltetéssel nem értek egyet, bár biztos nem segit, hogy a médiából folyik. de ez a vásárlók viszonylag kis rétegét érinti hazánkban, az igény azonban ennél mégis jelentõsebb - azaz sokan "maguktól" rájönnek, hogy nekik ez kell.tudatában vagyok, hogy ez a divathullám pont annyira maradandó, mint anno maga az mtb. semmi baj nincs a 29es cangákkal (fricska: majdnem mtb-t írtam
) elõbb-utóbb nekem is lesz, csak hogy tudjam milyen. látom benne a fantáziát, lásd feljebb. a baj azzal van, hogy erõltetik, új megváltóként kezelik, több gyártó szinte újra feltalálta a kereket. sokan pedig megeszik és emésztés nélkül böfögik vissza. ezzel van a bajom.
a 26-os kerékméret kuriózummá válásában nem hiszek. nevetséges dolog lenne.
a kuriózummá válással lehet kicsit túloztam, meglesz a 26-os kerékméret helye is a piacon, de a 29-es biztosan nagy szeletet vesz el a tortából (persze a cross trekkingek tortájából is elvesz) de ezzel csak beáll a "rend"
ha belegondolsz a gyerek kerékpároknál elfogadott, hogy testméretenként többféle méretû kerékkel veszel kerékpárt, felnõtteknél ez miért legyen másképpen?
persze van más indok is, de gondolatébresztõnek jó ez is

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére