A Merlin motoros Spitfire-nek nagyon gyík hangja van összehasonlítva egy DB601-s vagy DB605-s motorral szerelt Bf/Me-109-es géphez képest.
A teljes képhez hozzátartozik, hogy azt is mondta, hogy a németek biztos Messerschmitthez hasonlítanák.
A Merlin motoros Spitfire-nek nagyon gyík hangja van összehasonlítva egy DB601-s vagy DB605-s motorral szerelt Bf/Me-109-es géphez képest.
Ez Jeremy Clarkson szöveg. Bár õ konkrétan Spitfire-höz hasonlította.
Ez Jeremy Clarkson szöveg. Bár õ konkrétan Spitfire-höz hasonlította.
hangban nalam mclaren slr mint egy masodik vilaghaborus gep, amikor elindul a kompresszor.
Meg olyan a Zonda hangja, hogy megkönnyezed.
Mondjuk pont ez a morati váz szerintem szörnyen néz ki. Hátul azok a bumfordi kacskaringós csövek, meg elöl is azok a ronda villaszárak. Ehhez jön az ez a jellegtelen egyenszürke színösszeállítás. Plusz, amennyire én emlékszem enté verdái elég kicsik, szóval ott az arányok is elég érdekesek
RAUH-Welt
B E G R I F F
Morati SC 1.2 - moratisc12.entepix.fotoalbum.hu
A montiját ugyan így képzeld el, csak ahol az országútiján Ultegra SL van az a montin XTR, a felni 717-es, meg a kormány egy titán morati és a nyereg nem fekete hanem barna, de a többi stimmel. Ha erre jár biztos mutat róla képet, szerintem attól, hogy ez nem a titán bringák és nem a ki milyen bringával nyomul topik elfér
Morati SC 1.2 - moratisc12.entepix.fotoalbum.hu
A montiját ugyan így képzeld el, csak ahol az országútiján Ultegra SL van az a montin XTR, a felni 717-es, meg a kormány egy titán morati és a nyereg nem fekete hanem barna, de a többi stimmel. Ha erre jár biztos mutat róla képet, szerintem attól, hogy ez nem a titán bringák és nem a ki milyen bringával nyomul topik elfér
Húha. Nincs valami nyílvános képsorozat a neten a vasakról? (bocsi az offért)
apropó: egy 19"-es merev Morati vázat láttam a minap egy német oldalon 500-600 euroért...Látnád enté bringáit
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Látnád enté bringáit
A szürke fétisem ez maradéktalanul kielégítette, szóval tengermély tiszteletem a tulajnak, pompás egy szûrnyeteg!
NEW- Specialized S-Works FSRxc- Full Suspension Mountain Bike with Extras! | eBay