off : eredti post idézet csak nálam nem mûxik ?
Úgy tûnik... Neked a {QUOTE} .... {/QUOTE}" helyett "{I}.... {/I}" szerepel (csak persze szögletes zárójellel)
off : eredti post idézet csak nálam nem mûxik ?
elég OFF de használjatok ilyet, és vége a láncfelkapásnak: Neuzer / Velostar -
A sebesség mindent megold.
ST-nek a csapágyazása biztosan jobban bírja majd a strapát, mint egy Easton keréké, a tesztek szerint utóbbinál ez valahogy nem a legtökéletesebb.
Láncfelkapás alatt a lehulló és megszoruló láncot értem. Amíg nem volt karbon vázam, az életben nem volt ilyen problémám (vagy csak nem vettem észre?), de amint karbon vázam lett, ez az anyag mint a mágnes, vonzza a jelenséget. Amíg át nem tértem 1x10-re, havonta egyszer biztosan elõfordult és a különféle védelmi technikák dacára (gyorskötözõk, vastag mûanyag palackbõl kivágott darab felkötözve, stb.) ovális alakban egy ötforintos nagyságában majdnem egy mm mély üreg tátong a láncvillán. Nem lyukadt át teljesen, de elég csúnya. (Vízmentesítettem, UV-védõs matricával leragasztottam, de nem vagyok valami boldog vele.)
"A hétszázát, ez elég jó gép lehet! Kerékszett miért nem jó, erõsebbre vágynál?
Azért a láncvillán valami védelem láncfelkapás ellen nem ártana! "
ja tán ha már gyári akkor ST. meg bírom az easton termékeket, de a kerekeik valahogy nem szimpik (nem tudok rá egzakt tudományos magyrázatot, csak úgy ).- + asszem nem true ust, akkor meg már inkább az.
láncfelkapás alatt a lehulló megszoruló láncot érted, vagy a csapkodó láncot ?
ez a masik gond - kellene x fele verzio az eltero sulyu emberekhez (meg igenyekhez). gondolom cserelni sem egyszeru (meg valszeg olcso), ha elkopik a minta. szvsz inkabb ugy kellene megoldani az egeszet, hogy maga a felni lenne ilyen, es a gurulo feluletet cserelhetned rajta. de anyagaban valszeg semmi sem fogja azt a kenyelmet adni, mint a levego. maig az egyik legnagyobb talalmany, minden hatranya ellenere. ez a szikla peremen is merevnek tunik.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
szerintem az oldalfalon levõ lyukak méretével változtatható a rugalmasság (természetesen csak puhítható) - legalábbis én így képzelem el
Te meg ha elolvastad volna amit írtam láthatnád, hogy visszanéztem a hozzászólásokat. Arra reagáltam amit 8 hozzászólással elõbb írtak. De minek kell ezen annyit rágódni és irkálni. Nekem ehhez nincs kedvem. Miért kell mindenhez megjegyzéseket irkálni??
hát nekem Õ lesz a következõ (asszem , persze a gyári setupból csak a váz meg a villa marad). igen trekking
http://singletrackwo...09/DSC00643.jpg
szerintem minen fórumban alap, hogy minimum az adott oldalt visszaolvasom, mielõtt linkelek...
Igazad van! De! 1.Mindig van aki kekeckedik. 2. Nem vettem észre a belinkelést( ami persze az én hibám, hogy nem szúrta ki a szemem ) 3. Arra próbáltam kommentálni, mint a többi jóhiszemû hozzászóló. 4. Bár most visszaolvastam, de szeretem az olyan megjegyzést, hogy miért nem olvastál vissza xxx oldalt. Csak-mert! Ha beírok valamit nem fogom az elejétõl visszanézni, hogy valaki nem írta már le azt amit én is.