Meg a tarcsat olyanra, aminek van fekfelulete
Ha a grammokat ignorálnám, még akkor is: bármikor egy 160-as Storm SL-t választanék egy 180-as Shimano XT vagy akár XTR tárcsa helyett.
Meg a tarcsat olyanra, aminek van fekfelulete
Ha a grammokat ignorálnám, még akkor is: bármikor egy 160-as Storm SL-t választanék egy 180-as Shimano XT vagy akár XTR tárcsa helyett.
Aha, szélesebb. Duke Luky Jack karbon felnikkel fűzték, 25.6mm a belső felniszélesség.
Ezt 22.5-ös belső felniszélességgel szerelik, szerintem már tökéletesen elég. Ha nem lenne más szettem, nem cserélném.
...a nagyobb baj csak az, hogy a Centuriont nem kapni itthon tudtommal - igaz, ez tulajdonképpen egy Merida. :-) De még ha kapni is lehetne, ennyi pénzt nem adnék érte. Az MT8 fékszett és a PRC cuccok mindenesetre a gyengéim, nekem beváltak és még könnyűek is.
Oldschool, 70.5°-os. https://www.centurio...bon-xc-team-200
Csere: nyerget egy nekem beváltra, kerékszett a sajátomra (Acros 29 XC carbon, ~1290 gramm), előre pedig elég a 160-as tárcsa. Hajtókart cserélném még a Quarq-mra, hogy lássam a bűvös számokat, többi cucc pöpec!
Köszi!
A kerék oké, a hajtókar is, a tárcsával is egyet értek a nyereg meg evidens.
Persze így ahogy van is tökéletes, a felsorolt dolgok inkább mások semmint jobbak (kivéve kerék), de ez is csak azt mutatja, hogy ez egy tényleg elég jó gép. A 70,5 fok szerintem tökéletes, XC/Maraton felhasználásra nekem sem kéne laposabb. Nekem a scott is 69,5 fokos (tehát ha beül a teló mikor ráülök 70,5) és nagyon szeretem.
A dt 1500 keskenyebb az across-nál? Mert egyébként ha eltekintünk attól, hogy alu, szerintem szuper kerék, bármikor betenném a saját bringámba is.
Oldschool, 70.5°-os. https://www.centurio...bon-xc-team-200
Csere: nyerget egy nekem beváltra, kerékszett a sajátomra (Acros 29 XC carbon, ~1290 gramm), előre pedig elég a 160-as tárcsa. Hajtókart cserélném még a Quarq-mra, hogy lássam a bűvös számokat, többi cucc pöpec!
Jól átgondolt bringa, mi lenne az, amit mégis cserélnél? A fejcsőszöge kissé meredeknek tűnik, de lehet, hogy csak a kép csalóka, hány fokos?
Látom Kisherceg formában van, nekem némelyik nagyon retro
Szeretem az acél vázakat, de ezeket az 50 mm-es kormányszárakat nem tudom meg bírnám-e szokni.
Vettem a Canyon-ra is egy 80 mm-es szárat (XC) de nem bírom. Visszatettem a régi 90-es darabot és jobban érzem magam sokkal, jobban illik hozzám a hosszabb kormányzás szempontjából.
Na de ON, szerintem illik a sorba és video is van hozzá :
mondom, jó eséllyel nem.
az az adapter, nem semmi....