Nem csak neked tetszik! Szorítanék neki helyet a lépcsőházban...
@deviantRider: akkor már összesen három olvasód tuti van, néha én is járok feléd
Ez megint csak nekem tetszik?
TwinSix Standard Ti FSU
Nem csak neked tetszik! Szorítanék neki helyet a lépcsőházban...
@deviantRider: akkor már összesen három olvasód tuti van, néha én is járok feléd
TwinSix Standard Ti FSU
Edited by arn, 2020. March 27. - 09:53.
Nekem mindig nagyon bejottek a titan vazak, foleg a nyers fem latvanya. De mara sok eszerv nincs mellette, foleg, hogy atvarialjak a szabvanyokat parevente, es nem tudnad potolni a kieso jobb alkatreszeket. De ha beut a zombi apokalipszis, egy keves alkatreszes ti bringa kellene, mint orok darab.
Ezt gondold át kissé
Múltkor volt a Youtube-on egy film a Moots titán bringákról, talán a GCN csatornán. (Global Cycling Network)
A gyár nagyon sok régi bringát alakít át "naprakésszé" , az új szabványoknak megfelelően használhatóvá teszik őket. És ennyi.
A Canyon karbon bringád ki alakítaná át néhány év múlva úgy, hogy szép is legyen és rá is merj ülni?
Annyiban muszáj belekötnöm, hogy egy mezei ívhegesztővel, ami tényleg szinte minden háztartásban van, nem lehet bicóvázat hegeszteni
alapvetően egyet, de ettől független láttam már olyat
Annyiban muszáj belekötnöm, hogy egy mezei ívhegesztővel, ami tényleg szinte minden háztartásban van, nem lehet bicóvázat hegeszteni
Nekem mindig nagyon bejottek a titan vazak, foleg a nyers fem latvanya. De mara sok eszerv nincs mellette, foleg, hogy atvarialjak a szabvanyokat parevente, es nem tudnad potolni a kieso jobb alkatreszeket. De ha beut a zombi apokalipszis, egy keves alkatreszes ti bringa kellene, mint orok darab.
apokalipszis esetén (is) jobb egy badass (mint lenn) acélvázas bringa, azt kb bárki, aki hegesztett már életében, meg tudja varrni ha gond van. a titánról (amivel kapcsolatban számos kritikát megfogalmaztak már pórul járt tulajok) ugyanez nem mondható el. a kartonvilláról meg főleg nem...
Edited by Kisherceg, 2020. March 25. - 14:52.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
TwinSix Standard Ti FSU
Eggyel több, mint gondoltad Köszönöm az új linket, gyakran próbálkoztam a régi URL-lel és facebook-kal is, de sehol sem találtam...
Köszi! :-)
Én is szoktam olvasni, ha épp szembejön. Ma épp be is ugrott a kutyakakis írásod, épp aktuális lett nálam. Mondjuk nálam ez elég ritka szerencsére, ez is valami rágcsáló hagyatéka lehetett inkább. A legrosszabb és amire a legjobban haragszok, a lovasok és az általuk szétszórt kupacok meg a a felkapált egynyomos (!!!) ösvények.
Thx! - Én se sűrűn szerencsére, de valahogy évente 1x minimum sikerült. Bár lehet volt olyan is ezek közt, ami csak hasonlított rá, de nem az volt. (sajnos nem érzek már illatokat / szagokat vagy 4 éve. :-( asztma mellékhatás, vagy fene se tudja miért. Bár néha visszajön kis időre..)
jah, Sajnos. De read only-ban ittt voltam többször amúgy. Csak munka miatt, meg egyebek miatt se nagyon volt időm fórumozni. :(Igen elköltöztem a régi szerverről, mert meghalt időközben. Vagyis már korábban, mert már kezdett többször leállni napokra. Aztán meg végleg. http://bringablog.hu -n vagyok. Ennek mennie kellene.
Dejó, van egy olvasóm. (vagy max kettő) :-D THX.
Eggyel több, mint gondoltad Köszönöm az új linket, gyakran próbálkoztam a régi URL-lel és facebook-kal is, de sehol sem találtam...
jah, Sajnos. De read only-ban ittt voltam többször amúgy. Csak munka miatt, meg egyebek miatt se nagyon volt időm fórumozni. :(Igen elköltöztem a régi szerverről, mert meghalt időközben. Vagyis már korábban, mert már kezdett többször leállni napokra. Aztán meg végleg. http://bringablog.hu -n vagyok. Ennek mennie kellene.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Halihó! Rég jártál erre. A blogod jó ideje nem elérhető, abbahagytad, vagy átköltözött valahova? Lelkes követője voltam!
Én 36/16-ban nyomom. Így elég jól gyorsul, csak síkon hamar kipörgetem. De a 20-25km/h-át azért lehet vele nyomni hosszútávon :-)
Halihó! Rég jártál erre. A blogod jó ideje nem elérhető, abbahagytad, vagy átköltözött valahova? Lelkes követője voltam!
Már alakul a dolog, a váltót mindenesetre leszedtem, a láncfeszítő ment fel a piros görgőjével... Ha lesz mit, majd megosztom a miveltekerek topicban Elsőre a 36:17-et kalkuláltam ki, a 36 adott volt, meglátjuk, hogy válik be. A hazafele úton nekem ez is kiállós szerintem...
Én 36/16-ban nyomom. Így elég jól gyorsul, csak síkon hamar kipörgetem. De a 20-25km/h-át azért lehet vele nyomni hosszútávon :-)
Edited by deviantRider, 2020. March 19. - 17:01.
Már alakul a dolog, a váltót mindenesetre leszedtem, a láncfeszítő ment fel a piros görgőjével... Ha lesz mit, majd megosztom a miveltekerek topicban Elsőre a 36:17-et kalkuláltam ki, a 36 adott volt, meglátjuk, hogy válik be. A hazafele úton nekem ez is kiállós szerintem...
Épp' 10 éve a Kona tett egy kísérletet arra, hogy egy hasonló műfajt (SS CX) mainstream-mé tegyen, de a típus csak egy modellévet élt (illetve volt egy nem hivatalos 2009-es évjárat is gyömbérsör színben). Saját tapasztalat alapján teljesen jó a koncepció a 42x18-as áttétellel.
ja,hogy ez arany? azt hittem, a napfény miatt ilyen az ezüst. és gondoltam már arra,hogy a gravel is lehetne single speed,majd 20 ns múlva el is hessegettem. most arra gondolok, hogy vajon milyen lánckerékkel lenne ez ideális..
jó sz_r ez a photobucket, a kép felét kitakarja a vízjel... :( pedig klassz canga. :)
Úgy látszik, hogy csak a img taggel beillesztett kepen van az a logo, ha megnyitod a képet külön tabon, akkor nincs rajta logo:
i1368.photobucket.com/albums/ag189/Hicks014/Traitor Crusade/Traitor V2/traitor_zps1i8fn9wp.jpg
Köszi!
Tényleg vacak (ha előfizet az ember akkor nincsenek zavaró vízjelek ám!), már a Postimg-t használom de nem találtam hírtelem képet a bringáról a céges notin .
Ha találok máshol feltöltöm majd.