meg ebben van egy olyan dolog is, hogy ki hol akar vele kozlekedni.
haver is igy csinalt titan vazas LT bringat. nem akart fulltelossal menni, de egy normal CC-s bringa 90-100mm rugoutja lehet keves lett volna. igy jott a nagy fek, a nagy gumi, meg a 115re kitekert u-turn reba, es tudta tartani a tempot a spanyol sziklas lejtokon a haverok fulltelosaival. csak mivel erosebb es technikasabb is naluk, ezert maszaskor meg odavert nekik csunyan a konnyu bringaval. hogy ez most milyen CC, az speciel tokeletesen masodlagos.
nem nagyon vagyok hive a "10mm rugout tobblet = uj kategoria", meg alapbol ez a kategorizaljunk mindent vadul elveknek, mivel ez egyertelmuen csak arrol szol hogy a gyartok tobb fele bringat tudjanak zsufolni a kinalatba. es rank tudjanak sozni minden evben egy uj bringat, holott tavaly is volt olyan, csak mas tipus nev alatt, mas szinben, es akkor meg nem volt neki adva egy divatos "All Mountain" elnevezes. jameg iden kapott feher kormanyt
tolem mikor kerdezik hogy a yeti az most milyen kategoria, akkor szoktam mondani hogy mountain bike.
Hát ja, ahol 10 éve cc montival mentek és montiztak, ugyanott ma nem tudom mit csinálnak és mivel
Persze az én vélemélnyem nem mérvadó, mert igazából még telós gépen is alig ültem életemben, és a hivatalos marketing szöveg szerint az én kerékpárommal már talán bringázni sem lehet, nemhogy hegyre menni.