shimano alfine raipidfire karral? tudom nem 14fokozat csak 8, de alternativa
ez az alfine mit bír terepen?
ilyen laza erdei túráktól lehet baja?
shimano alfine raipidfire karral? tudom nem 14fokozat csak 8, de alternativa
A gond nem az agyváltó (én pontosan Alfine agyban gondolkodom), hanem bontható szíjat találni - ami tudtommal nincs...shimano alfine raipidfire karral? tudom nem 14fokozat csak 8, de alternativa
Ezen én is elgondolkoztam már pár éve. De a markolatváltóval még mindig nem barátkoztam meg eléggé, és nem találtam bontható ékszíjat sem. Kíváncsian várom a fejleményeket!
RAUH-Welt
B E G R I F F
a.) Ha nem lesz bontható szíj, kénytelen leszek beszerezni egy vázat (is)...Ezen én is elgondolkoztam már pár éve. De a markolatváltóval még mindig nem barátkoztam meg eléggé, és nem találtam bontható ékszíjat sem. Kíváncsian várom a fejleményeket!
És Atom milyen véleményen lenne (van)?
Ezen én is elgondolkoztam már pár éve. De a markolatváltóval még mindig nem barátkoztam meg eléggé, és nem találtam bontható ékszíjat sem. Kíváncsian várom a fejleményeket!Idén szeretnék újítani szíjhajtást agyváltóval a Moratimra - ennyi.
És Atom milyen véleményen lenne (van)?Michael Thonet szerintem más véleményen lenne...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ranezesre az white industries...horroraras
RAUH-Welt
B E G R I F F
kell egy olyan zõõd racsni!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Én ellágyultam...ha még a felni is stílusosan fából van, ragasztott szingóval...!!!ez a fakormany nalam tovabbra is zsibbaszto erzes. nem birom elkepzelni hogy rabizom az eletemet
whyte tetszik [bar elfogult vagyok mindennel ami 853] de a 29" meg mindig nem.
Michael Thonet szerintem más véleményen lenne...ez a fakormany nalam tovabbra is zsibbaszto erzes. nem birom elkepzelni hogy rabizom az eletemet
Idén szeretnék újítani szíjhajtást agyváltóval a Moratimra - ennyi.OFFOFF
Errõl esetleg szabad valami közelebbit megtudni? Csak úgy nagyvonalakban...
RAUH-Welt
B E G R I F F
kb öttel ezelõtt raktam be róla képet és korábban is volt már.
OFF
Remélem rövidesen megtapasztalom...
OFFEzeknél a bordás szíjjal hajtott rendszereknél,az áttétel megegyezik a fogaskerekekkel hajtott rendszerekével?Teszem ha hátul a kis keréken 15 borda van akkor ugyanolyan erõt kell kifejtenem mintha 15-ös fogszámú lánckereket hajtanék?/ugye elõl szintén egyeznek a fog-borda számok ebben az esetben/