Azt hogy tudod letolni a torkodon, hogy egy autóért 100 milliót kérnek, vagy akár többet? És akkor ez csak egy kiragadott példa volt, számtalan más tárgyat, vagy idõtöltést fel lehetne emlegetni.
Igazad van.
Azt hogy tudod letolni a torkodon, hogy egy autóért 100 milliót kérnek, vagy akár többet? És akkor ez csak egy kiragadott példa volt, számtalan más tárgyat, vagy idõtöltést fel lehetne emlegetni.
Rossz a megközelítés
Ez a Speci nem 2M ft,hanem 7000euro.Amit egy átlag fizuból kint nagyjából fél év alatt megveszel
Nekem 3
egy fitneszbringa aszfaltozni, egy merev monti ( crossmax st, fox, szkandi váz ) , meg valami fully mókázni.
Ne értsetek félre én is szeretnék nagyon-nagyon jó bringát. Csak azt nem értem, hogy hogy tudják letolni a torkunkon, hogy pedig kérem ez a kerékpár ennyit ér. Ha más nem, képzeljetek magatok elé egy, a legapróbb darabjaira szedett kerékpárt, meg egy személyautót. Hányszor több alkatrész van az utóbbiban?
De ez karbon meg minden.Ne értsetek félre én is szeretnék nagyon-nagyon jó bringát. Csak azt nem értem, hogy hogy tudják letolni a torkunkon, hogy pedig kérem ez a kerékpár ennyit ér. Ha más nem, képzeljetek magatok elé egy, a legapróbb darabjaira szedett kerékpárt, meg egy személyautót. Hányszor több alkatrész van az utóbbiban?
A sebesség mindent megold.
Ne értsetek félre én is szeretnék nagyon-nagyon jó bringát. Csak azt nem értem, hogy hogy tudják letolni a torkunkon, hogy pedig kérem ez a kerékpár ennyit ér. Ha más nem, képzeljetek magatok elé egy, a legapróbb darabjaira szedett kerékpárt, meg egy személyautót. Hányszor több alkatrész van az utóbbiban?
Az a baj, hogyha vennék/építenék egy bringát, ami 2 millióba kerül, hajtás közben csak arra tudnék gondolni, hogy most melyik százezres tétel kopik a legjobban...
én simán elköltenék akár holnap 2 millát bringára (illetve így 10 év alatt meg is volt a duplája kb
) csak nem egy darab lenne, hanem kb 4
Én 2 millióért semmilyen kerékpárt nem vennék. Most komolyan, (és én nagyon nem szeretem, amikor az én bringám árára azt mondják, hogy "Há ennyié má kocsit kapol bammeg"), hogy lehet 2 milliót elkérni egy kerékpárért, amikor azért már tényleg lehet egy autót venni.