lassan vissza lehetne térni oda, hogy képeket mutogatunk, linkelünk bicajokról? köszönöm.
valamilyen szintem az én hibám
lassan vissza lehetne térni oda, hogy képeket mutogatunk, linkelünk bicajokról? köszönöm.
Fixis téma: Õsz óta van fixim, és van elsõfékem, suliba járok vele, rohangálok ( a fully-val nem olyan móka aszfaltozni). És hogy mi a jó benne? Gyors, combosít, megtanulsz pörgetni, elõre gondolkodni, belekalkulálni, hogy leléphet eléd a szõke kurva a kulcstartó kutyájával, vagy onnan jöhet autó. Nem kell ész nélkül csinálni semmi, lehet ésszel is.

Én 150-et mondok, azon is elképednek, de legalább nem burzsujoznak, meg nem terjesztik, hogy mi pénzt költöttem rá. Egyedül talán egy-két barátom tudja, meg az asszony.
Így nem
![]()
Meg nem 200ezres bringáról beszélünk,mert az nem tekinthetõ drágának
fájni nekem sem fáj,csak õk szokták elõszeretettel használni a vitrinbringás kifejezést...50ezres szetszakadt acelvaz-suntour villa komboval valaki es ettol jol erzi magat, az meg nekem nem faj.
Mindazonáltal egyetértek abban, hogy fiatalon sok kerékpározni szeretõ nem engedheti meg a drága bicajt, csak korosabb idõszakában, amikor már megteremtette egzisztenciáját. Ellenben akkor már ott a sok munka, család, a gyerekek, meg a satöbbi. Nekik is kell valami, ami örömet okoz; még véletlenül sem néznék le senkit, mert drága bicajjal teker, még ha nem is bírja! De legalább sportol és láthatóan örömét leli benne...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Így nemkb 200 rugós gépezet, amit 2 év alatt vakartam össze ösztöndíjból, ócsón-használtasból, ............................
.......................................Szóval az az egyik nézõpont, hogy lehet drágabringával villogni. Igen, bringások elõtt.
Inkább azokból lesz ilyen, akik csak rövid és középtávon villogtak a kudarctól való félelem miatt. Ez a saját tapasztalatom.