Így nem
![]()
Meg nem 200ezres bringáról beszélünk,mert az nem tekinthetõ drágának
Éppen azt mondom, ez még csak nem is ad okot villogásra sem... és már ennek titkolom az árát sokszor, mert rákérdeznek... és ez is kiveri a biztosítékot.

Így nem
![]()
Meg nem 200ezres bringáról beszélünk,mert az nem tekinthetõ drágának
fájni nekem sem fáj,csak õk szokták elõszeretettel használni a vitrinbringás kifejezést...50ezres szetszakadt acelvaz-suntour villa komboval valaki es ettol jol erzi magat, az meg nekem nem faj.
Mindazonáltal egyetértek abban, hogy fiatalon sok kerékpározni szeretõ nem engedheti meg a drága bicajt, csak korosabb idõszakában, amikor már megteremtette egzisztenciáját. Ellenben akkor már ott a sok munka, család, a gyerekek, meg a satöbbi. Nekik is kell valami, ami örömet okoz; még véletlenül sem néznék le senkit, mert drága bicajjal teker, még ha nem is bírja! De legalább sportol és láthatóan örömét leli benne...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Így nemkb 200 rugós gépezet, amit 2 év alatt vakartam össze ösztöndíjból, ócsón-használtasból, ............................
.......................................Szóval az az egyik nézõpont, hogy lehet drágabringával villogni. Igen, bringások elõtt.
Inkább azokból lesz ilyen, akik csak rövid és középtávon villogtak a kudarctól való félelem miatt. Ez a saját tapasztalatom.
ha ugyanolyan szintû alaktrészeket veszel, olcsóbb mint egy váltós gép. ergo minõségi bringát tudsz építeni olyan pénzmagból, amit tán még nem sajnálsz nekidönteni egy oszlopnak, összekarcolni a lakattal vagy hogy ellopják, netán elütnek. mivel kevés rajt az alkatrész és az a kevés is minõségi, ezért megbízhatóbb. légyszives linkelj hírt, cikket bármit ahol arról számolnak be, hogy fixivel történt baleset. nem számottevõ. aki fixit féknélkül "mer" összerakni, annak valószínû van már annyi bringás tudása, hogy biztonságosan közlekedik rajt. Ki az a hülye aki félelemben akar tekerni?! Tegnap nyugodtan suhantunk lefele 4-en pustaszeri úton. Mindenki meg tudott állni a 16/Anál ahova igyekeztünk.
Akadálypályának mi köze a városban közlekedéshez?
mellesleg a 30centis kormány is túlzás. valóban van aki olyannal teker, de a többség 40 alá nem megy. avval meg bõõõõven el lehet lavírozni, mivel országútin inkább döntesz mint kormányt forgatsz...
és semmi baj. nyugodtan lehet utálni a fixiseket ,)
edit: átmehetünk más topikba.
és semmi baj. nyugodtan lehet utálni a fixiseket ,)
edit: átmehetünk más topikba.
Egyébként a státuszjelképektõl kicsit eltérve a divat felé... Nem értem a divatfixis trendeket. Valaki elmagyarázhatná, hogy miért éri meg egy 30cm-es kormány+fixhajtás+no fék kombó a városban? Olcsó? És olcsón megdögleni a körúton jó móka? Vagy õk annyira pro-k hogy ezt is megoldják? (tudom, ez a hivatalos álláspont) Egyszer megnéznék egy ilyen akadálypályát életszertû feladatokkal, ki oldaná meg biztonsággal, a fékesracsnisnagykormányos mtb-os vagy a divatos fixis kolega? (bocs, ez már régen kikívánkozott
)
Én is 40 felett vagyok már (nagyon sírós
)és nem kifejezetten olcsó a bringám, nem az edzés hiányát próbálja meg korosztályom drága bringával pótolni ( ez olyan kicsit savanyú a szõlõ típusú hozzászólás) hanem egyszerûen ilyenkorra jutunk el oda hogy a hobbinkra is tudunk költeni.
Azért még pontosítsunk valamit fiatalon könnyû röhögni a 40-es korosztályon, de vegyétek figyelembe hogy a master 2-es elsõ helyezett is 20-30 percet kap az abszolult elsõtõl középtávon, ha 20. vagyok korosztályomban akkor bõven 120. felett vagyok és legalább 20 sajnálkozó, vigyorgó fiatal hagy le.És igen egy viszonylagosan drága bringán ülök igaz azért mert egy merevseggün 20km után leszakadna a derekam, néhányuktól azért szívesen megkérdezném hogy hanyadikok voltak korosztályukban mikor 3 éve kerékpároztak hobbi szinten mert én itt tartok most.
amit irtok, csak az a szivas, hogy lesz ez meg forditva is
valoszinuleg ti is hasonlo tiszteletet fogtok kapni. mert az, hogy a kor elorehaladtaval vkinek jobb az egszisztenciaja, es csokken a fizikai teljesitokepessege az termeszetes.
30 alatt az egszisztenciat, afelett a teljesitokepesseget kompenzaljak az ilyen emberek. no ez a savanyu szolo, es fogadni mernek, hogy ilyenekbol lesznek a nagykepu-jobringas 30-40esek. akik ezzel sosem foglalkoztak, azok csak elvezik a tekerest.
Ja vagy van ideje, de helyette inkább beszél.az a korosztály, aki már tud bringára költeni, csak nincs ideje használni
A sebesség mindent megold.