azert egy bringanak nem sok statuszszerepe van,
En ugy erzem, hogy azert egyre tobb. Es itt nem csak a bringas reteget neztem.
azert egy bringanak nem sok statuszszerepe van,
Azt hogy tudod letolni a torkodon, hogy egy autóért 100 milliót kérnek, vagy akár többet? És akkor ez csak egy kiragadott példa volt, számtalan más tárgyat, vagy idõtöltést fel lehetne emlegetni.
Azt hogy tudod letolni a torkodon, hogy egy autóért 100 milliót kérnek, vagy akár többet? És akkor ez csak egy kiragadott példa volt, számtalan más tárgyat, vagy idõtöltést fel lehetne emlegetni.
Rossz a megközelítés Ez a Speci nem 2M ft,hanem 7000euro.Amit egy átlag fizuból kint nagyjából fél év alatt megveszel
Nekem 3 egy fitneszbringa aszfaltozni, egy merev monti ( crossmax st, fox, szkandi váz ) , meg valami fully mókázni.
Ne értsetek félre én is szeretnék nagyon-nagyon jó bringát. Csak azt nem értem, hogy hogy tudják letolni a torkunkon, hogy pedig kérem ez a kerékpár ennyit ér. Ha más nem, képzeljetek magatok elé egy, a legapróbb darabjaira szedett kerékpárt, meg egy személyautót. Hányszor több alkatrész van az utóbbiban?
De ez karbon meg minden.Ne értsetek félre én is szeretnék nagyon-nagyon jó bringát. Csak azt nem értem, hogy hogy tudják letolni a torkunkon, hogy pedig kérem ez a kerékpár ennyit ér. Ha más nem, képzeljetek magatok elé egy, a legapróbb darabjaira szedett kerékpárt, meg egy személyautót. Hányszor több alkatrész van az utóbbiban?
A sebesség mindent megold.
Ne értsetek félre én is szeretnék nagyon-nagyon jó bringát. Csak azt nem értem, hogy hogy tudják letolni a torkunkon, hogy pedig kérem ez a kerékpár ennyit ér. Ha más nem, képzeljetek magatok elé egy, a legapróbb darabjaira szedett kerékpárt, meg egy személyautót. Hányszor több alkatrész van az utóbbiban?
Az a baj, hogyha vennék/építenék egy bringát, ami 2 millióba kerül, hajtás közben csak arra tudnék gondolni, hogy most melyik százezres tétel kopik a legjobban...
én simán elköltenék akár holnap 2 millát bringára (illetve így 10 év alatt meg is volt a duplája kb ) csak nem egy darab lenne, hanem kb 4