vagy nem jó helyen kerested
itthon, gyorben akkor meg nem nagyon erdekeltek a technikai reszletek, csak venni akartam egy nagykereku bringat.
vagy nem jó helyen kerested
arra kivancsi lennek, hogy a mostani lokest mi inditotta el, hiszen nem mai dolog... mindenesetre en orultem neki, mert 5 eve csak crossbicot tudtam venni, mert hirbol sem ismertek a nagykereku montit.
tudatában vagyok, hogy ez a divathullám pont annyira maradandó, mint anno maga az mtb. semmi baj nincs a 29es cangákkal (fricska: majdnem mtb-t írtam ) elõbb-utóbb nekem is lesz, csak hogy tudjam milyen. látom benne a fantáziát, lásd feljebb. a baj azzal van, hogy erõltetik, új megváltóként kezelik, több gyártó szinte újra feltalálta a kereket. sokan pedig megeszik és emésztés nélkül böfögik vissza. ezzel van a bajom.
a 26-os kerékméret kuriózummá válásában nem hiszek. nevetséges dolog lenne.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A morcos.
A morcos.
igen, pont emitt nem lesz egyeduralkodó.
az erõltetéssel nem értek egyet, bár biztos nem segit, hogy a médiából folyik. de ez a vásárlók viszonylag kis rétegét érinti hazánkban, az igény azonban ennél mégis jelentõsebb - azaz sokan "maguktól" rájönnek, hogy nekik ez kell.
a kuriózummá válással lehet kicsit túloztam, meglesz a 26-os kerékméret helye is a piacon, de a 29-es biztosan nagy szeletet vesz el a tortából (persze a cross trekkingek tortájából is elvesz) de ezzel csak beáll a "rend"
ha belegondolsz a gyerek kerékpároknál elfogadott, hogy testméretenként többféle méretû kerékkel veszel kerékpárt, felnõtteknél ez miért legyen másképpen?
persze van más indok is, de gondolatébresztõnek jó ez is
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
az erõltetéssel nem értek egyet, bár biztos nem segit, hogy a médiából folyik. de ez a vásárlók viszonylag kis rétegét érinti hazánkban, az igény azonban ennél mégis jelentõsebb - azaz sokan "maguktól" rájönnek, hogy nekik ez kell.tudatában vagyok, hogy ez a divathullám pont annyira maradandó, mint anno maga az mtb. semmi baj nincs a 29es cangákkal (fricska: majdnem mtb-t írtam ) elõbb-utóbb nekem is lesz, csak hogy tudjam milyen. látom benne a fantáziát, lásd feljebb. a baj azzal van, hogy erõltetik, új megváltóként kezelik, több gyártó szinte újra feltalálta a kereket. sokan pedig megeszik és emésztés nélkül böfögik vissza. ezzel van a bajom.
a 26-os kerékméret kuriózummá válásában nem hiszek. nevetséges dolog lenne.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
ez a "divathullám" arra kényszeríti az európai gyártókat is, hogy 29-esben duplájára, triplájára növeljék (többségében a 26-osok kárára) a típusokat.26-osba persze jobban örülnék neki... milyen divathullám? arra a pár hóbortosra gondolsz, akik szteroidozott trekkingekkel próbálnak montizni? ugyan...
vegulis kek meg negy betu, es meg f-fel is kezdodik