https://pelagobicycl...inless-concept/
Kisherceg módosította - 2026. március 14. - 11:21
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Dehogy kell óvatosan..!
MIóta gravellel megyek, már nem is érdekelnek igazán a montik. Csak a gravelt meg az országúti nézek.![]()
Itt van az album a bicóhoz.
https://www.flickr.c...ith/54809224645
Egyébként ha a pénz nem számítana és bicót vagy vázat kellene választanom aakor Fairlight lenne a befutó.
Korábban is "áradoztam" róla, hogy mennyire bejön.
...hogy ez a mm-es dolog tényleg mennyire igaz...
5-10mm stucnin, nyergen, meg pár fok a fejcsövön, el sem hiszik sokan mennyit számít...hogy. basszki most a jó.
...ne feledkezzünk el arról, hogy sokszor csak pár mm itt, néhány fok amott és máris mindenki boldog!
a 2017-es fél évig volt meg, a 2015-ös 8 éve velem van és nem tervezem eladni.
...hogy ez a mm-es dolog tényleg mennyire igaz...
5-10mm stucnin, nyergen, meg pár fok a fejcsövön, el sem hiszik sokan mennyit számít...hogy. basszki most a jó.

(1) Kona Unit owners | https://m.facebook.com/story.php | Facebook
Kisherceg módosította - 2026. február 25. - 21:55
Ha jól értem a Csepel lesz a befutó?
bogarat tettél a fülembe ezzel a koskormánnyal/endurance dologgal (meg úgy amúgy is terveztem még próbálgatni...)
odass!! tudom, elsőre bolondságnak tűnhet, de minden a megfelelő irányba változott: alacsonyabb BB, magasabb fejcső, laposabb nyeregvázcsőszög, hosszabb pilótafülke. papásabb (izé, endurance-osabb
) a csőszettt elvileg ugyanaz (legalábbis a leírás szerint még mindig TB) , persze flat mount, de komletten nem rossz ám a csomag, full 2*10 GRX, hidraulikus fékkel (jó-jó, tudom, áruló vagyok...)
...ne feledkezzünk el arról, hogy sokszor csak pár mm itt, néhány fok amott és máris mindenki boldog!
a 2017-es fél évig volt meg, a 2015-ös 8 éve velem van és nem tervezem eladni. ![]()
Kisherceg módosította - 2026. február 21. - 23:15
Jók ezek az összehasonlítások, nagy segítség, amikor az ember bicót választana.nézegettem az eddig "shortlist"-en lévő koskormányos vázakat (bringákat): Kona Rove DL, Surly Straggler, Marin Nicasio (és a Deepspace-t). nagyon "vicces", hogy a Deepspace, ami kb a legolcsóbb az összes közül, kb egy az egyben ugyanaz, mint a Rove:
Deepspace vs Rove DL
de a többitől sincs nagyon messze:
Deepspace vs Straggler
a nagyon alacsony stack és az emiatt várható 20cm spacer nem túl biztató
Deespace vs Nicasio
leghegyesebb fejcsőszög... :/
ezek közül talán a Rove, ami leginkább tetszik, kiegyensúlyozottnak tűnik, de elgondolkodtató, hogy a Deepspace gyakorlatilag miliméterre egyezik vele és egyáltalán nem tűnik rossznak...persze a Deepspace semilyenszürkéje azért elég fájdalmas (ahogyan a FM fék is...)
ja, ezt meg hogy ON is legyek:
talpfa módosította - 2026. február 21. - 10:30
nézegettem az eddig "shortlist"-en lévő koskormányos vázakat (bringákat): Kona Rove DL, Surly Straggler, Marin Nicasio (és a Deepspace-t). nagyon "vicces", hogy a Deepspace, ami kb a legolcsóbb az összes közül, kb egy az egyben ugyanaz, mint a Rove:
de a többitől sincs nagyon messze:
a nagyon alacsony stack és az emiatt várható 20cm spacer nem túl biztató
leghegyesebb fejcsőszög... :/
ezek közül talán a Rove, ami leginkább tetszik, kiegyensúlyozottnak tűnik, de elgondolkodtató, hogy a Deepspace gyakorlatilag miliméterre egyezik vele és egyáltalán nem tűnik rossznak...
persze a Deepspace semilyenszürkéje azért elég fájdalmas (ahogyan a FM fék is...)
ja, ezt meg hogy ON is legyek:

Kisherceg módosította - 2026. február 20. - 23:30