Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mert mi szeretjük a focit!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
886 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Mindkét csapat 4-3-3-ban nyomja!?! Az szép. Koeman remélem nézi a meccset.

az Arsenal nem megy fel a palyara feltartott kezzel. meg idegenben se. multkor valamelyik kiscsapat felkuldte a juniorokat a MU ellen, mondvan a felnott csapat is kapna toluk 4et, legalabb pihennek. hetekig kritizalta az edzot minden media...

ja es nyert a Chelsea 2-0ra, meg Drogba rugott egy akkora kapufat szabadrugasbol hogy meg azota is rezeg. Nem Drogba, a kapufa. Almunia meg csak allt es nezte. :)

Én meg azt mondom, hogy ideje megdolgozni azért a sok pénzért, amiért eddig a fiúk focizgattak, a szövetség dolgozgatott, a szövetségikapitány meg NB1-es meccset nem látogatott.

ez nagyon igaz, de ez mar 20 eve igy van. erted.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Elég erõs Belgiumot és Wales-t mögénk sorolni, miközben az utóbbi válogatott fele a premier league-ben játszik. Szóval ez is csak ilyen távolról tájékoztató jelleg sorrend.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
De lehet nézni abból a szemszögbõl is, hogy most a holland-svéd-finn triónak kötelezõ minket megverni, ha ki akarnak jutni. Azt sem hiszem, hogy a svédek még egyszer ilyen lazára veszik a csoportkört, mint most. Ráadásul ez egy EB, ide nekik szinte kötelezõ elvárás kijutni.
Azt a ranglistát szerintem felejtsük el. Az a kommentátoroknak való arra az idõszakra, amikor éppen semmi nem történik a pályán. Abba a 32. helybe szerintem még Puskásék eredményeit is beleszámolják.
Amúgy meg, ha már ránézünk, akkor vegyük észre, hogy mögöttünk szinte csak miniállamok és félig-meddig háborús övezetek vannak.

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás
Elnézést hogy flodolok, de még egy gondolat! Az UEFA-KOEFFICIENS rangsor alapján, ha lenne egy "B" Európa bajnokság, akkor mi pont az utolsó helyen csúsznánk be a résztvevõk közé, remélve hogy azt egy elõttünk lévõ ország rendezi. Az optimista azt mondja, hogy innen szép a gyõzelem, a pesszimista, hogy reménytelen. Én meg azt mondom, hogy ideje megdolgozni azért a sok pénzért, amiért eddig a fiúk focizgattak, a szövetség dolgozgatott, a szövetségikapitány meg NB1-es meccset nem látogatott.

1. Spanyolország, 2. Németország, 3. Hollandia, 4. Olaszország, 5. Anglia, 6. Horvátország, 7. Portugália, 8. Franciaország, 9. Oroszország, 10. Görögország, 11. Csehország, 12. Svédország, 13. Svájc, 14. Szerbia, 15. Törökország, 16. Dánia, 17. Szlovákia, 18. Románia, 19. Ukrajna, 20. Izrael, 21. Bulgária, 22. Finnország, 23. Lengyelország, 24. Norvégia, 25. Írország, 26. Skócia, 27. Észak-Írország, 28. Ausztria, 29. Bosznia-Hercegovina, 30. Szlovénia, 31. Lettország, 32. Magyarország, 33. Litvánia, 34. Fehéroroszország, 35. Belgium, 36. Wales, 37. Macedónia, 38. Ciprus, 39. Montenegró, 40. Albánia, 41. Észtország, 42. Grúzia, 43. Moldova, 44. Izland, 45. Örményország, 46. Kazahsztán, 47. Liechtenstein, 48. Azerbajdzsán, 49. Luxemburg, 50. Málta, 51. Feröer, 52. Andorra, 53. San Marino
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás

mindjart kezdodik a Chelsea - Arsenal

Mindkét csapat 4-3-3-ban nyomja!?! Az szép. Koeman remélem nézi a meccset.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
holland dontetlen muhaha. mar bocs.

mindjart kezdodik a Chelsea - Arsenal
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás
Nem az ellenfeleket kell nézni, hanem magunkat. Ha végre tudunk csinálni egy jó csapatot és meg tudunk erõsödni mentálisan akkor akár még oda is érhetünk a második helyre. Ha nem, akkor meg semmi keresni valónk az Eb-n olyan csapatok elõtt akik többet tettek ezért.

San Marinót és Moldovát oda vissza jól kiütni.
Finnországgal játszani két kiki meccset, itt dõl el a továbbjutás. (És megnyerni, de nagyon komolyan venni.)
Svédország ellen úgy kell kimenni, hogy most visszavágunk és nekünk lesz szerencsénk.
Hollandia ellen kierõszakolni valahogy egy döntetlent idehaza, amivel megelõzhetjük a svédeket. Koeman és Dzsudzsák ebben segítségünkre lehet.

Más, de megér 22 mp-et:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
jól hangzik:)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
És az mire jó? :)

Azért lesznek érdekes csoportmeccsek.
Anglia-Wales
Szerbia-Szlovénia
Bosznia-Albánia

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
meglesz a 3. hely:D én érzem:D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Utolsó elõtti helyre tippelek.

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás
http://www.nemzetisp...eloben-2016678/

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Volt szerencsém tegnap megnézni a hazai rendezésû Futsal EB döntõjét. Jó kis meccs volt, meghûlt a vér a spanyolokban, 37 percig nem sok momentumuk volt a portugáloknak, aztán a kapus lehozatallal berámoltak 2-t. Végül 4-2-re a spanyolok nyertek.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Szerintem ez elég nagy tévedés, kétlem, h csak nyilatkozna..

Azért ugye érzed, hogy képletesen értettem. ;)
Arra gondoltam, hogy 4-szer akkora stábbal dolgozik, mint más vezetõk.

Tam :D :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a BBC-nek nem nyilatkozik. szal kijelenthetjuk hogy gyakorlatilag semmit nem csinal :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Szerintem ez elég nagy tévedés, kétlem, h csak nyilatkozna..

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szerintem az ott már régóta nem csinál semmit. Legfeljebb nyilatkozik.
6+5-nél (ami szerintem sose nem lesz) nézzétek meg a Liverpool-t. :)
Egyébként az orosz bajnokságban mûködik hasonló szabály, nekik bejött. Valszeg minden bajnokságnak jót tenne.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
akkor még halvány gondolat sem voltam:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de 2005 ota 6 edzoje volt a csapatnak. Sir Alex `86 ota van a Unitednel?

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
azért a Hearts tavaly 3. lett, és idén tényleg jóval gyengébb keret van.