Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mert mi szeretjük a focit!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
886 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az egyébként nem egy hülye elgondolás. Motiváció.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Az van mindegyik klubnak.

csak nem akarnak a játékosokkal részvénycsomagokat vetetni.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az van mindegyik klubnak.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

jah. hogy Rooney-n kivul mind kaki volt. nincs kozephatvedjuk, es golt rugo ember se nagyon.

meg nem kevés tartozás

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Minket már semmi nem érdekel, mi már az Inter-Milan meccsre gyúrunk. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jah. hogy Rooney-n kivul mind kaki volt. nincs kozephatvedjuk, es golt rugo ember se nagyon.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Manchesternek komoly gondjai vannak:S

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az szep. franszia bajnoksagot egyaltalan nem figyelem, neha ranezek a tabellara, megallapitom hogy a Monaco sajnos meg mindig hulladek :) aztan ennyi

tegnap Man City - Man United jo volt viszont. nem tul nagy meglepetesre nyert a City...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nem tudom követi e valaki rajtam kívül a francia bajnokságot, de amit a Lille mûvelt az utóbbi idõben az nem semmi. Az utóbbi 8 meccsen 8 gyõzelem, 4-szer 3, 4-szer 4 lõtt gól. És amikor ezek a sorok íródnak épp vesztésre állnak a Szosó' ellen :o
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az Everton is szépet játszott tegnap. Jó meccs volt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

ez még csúnyán megbosszulhatja magát, ha elhúznak a Afrika Kupára a "droidok"...

kiveve ha a hatvedek is beallnak golt rugdalni :) persze Drogba jo formaban van es eleg sokszor betalal, de azert Anelka is eleg jol jatszik, meg ott vannak a fiatalok, Sturridge es Kakuta is fejlodhet meg a kozeljovoben.

Chelsea 7 - 2 Sunderland

Lampard 2szer, Anelka 2szer, Ballack, Ashley Cole es Malouda jegyzett talalatot.

szegeny Folup Martont sajnalom csak. hulladek vedelem volt elotte igy nem csoda hogy ennyit rugott a Chelsea.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás
Nem lesz foci Magyarországon a zéletbese:

http://www.nemzetisp...-rajta-2012520/

(ilyen hozzáállással)
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ja es mondtam hogy Mark Hughes nem fog megmaradni a Man City-nel. eddig tartott.

Persze az sincs kizarva hogy Ancelottit is kiteszi az orosz.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én Speciel kimondottan szeretem az afrikai focit, a spanyol bajnokság után (angol nem tudok nézni) nálam a francia a legnézhetõbb (a sok afrikai játékos miatt). Az afrika kupára meg menjenek csak, az legalább egy sok gólos torna. Ha jól emlékszem a legutóbbin 3 felett volt a gólátlag.

A chelsea-nak szurkolok, ha a Real, Bayern, AC- Inter Milan vagy a Juventus az ellenfél :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
ez még csúnyán megbosszulhatja magát, ha elhúznak a Afrika Kupára a "droidok"...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat nemtom. botladozik a MU mert nincs meg a ket favago kozephatvedjuk. az arsenal mert nem hisznek magukban, es van egy csomo kozepszeru jatekosuk, a liverpoolnal meg nem is tudom mi a baj de az nagy. valoszinuleg senor benitez sajat maga.

viszont a chelseanal 90%-a a keretnek fitt, es megis 3-3 az evertonnal, 1-1 a west hammel... nem 4 pont elonynek kellene lennie hanem 10nek. mert lehetne.

RAUH-Welt
B E G R I F F

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Tudnak, és az idei bajnokság nekik áll.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a kulfoldi milliardok a tobbi csapatnal is ottvannak, Jose mar nincs, [habar sztem 1-2 ev es valamelyik manchesteri klub edzoje lesz] es a chelseaben legalabb vannak angolok. nem ugy mint az arsenal pl. ahol alig alig.

ahogy szurkolni divat a chelseanek, ugy utalni is nagyon. sajnos. mert amugy tudnak ok focizni is...

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A Vialli-s korszakban még én is szurkoltam a Chelsea-nak, sõt még utána a Zola, Wise idõszakban is. Aztán jöttek a milliárdok és az általam irritálónak tartott portugál edzõ. A jelenlegi 20 fõs angol mezõnybõl nálam a chelsea a 20.

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás

Vialli az oka annak hogy most chelsea szurkolo vagyok

Húúú vazz dettóóóó. Ez olyan mintha én írtam volna. Nem is hiszem el, hogy van még egy ilyen...

(Mindig jól kiosztom azokat, akik divatszurkolóznak, persze teljes joggal.)
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte