Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Mert mi szeretjük a focit!
Indította
tamaska
, 2009. március 11. 19:45
Írta 2010. március 18. - 21:07

Írta 2010. március 18. - 20:51

aki tudja nezze a Fulham - Juventust
nagyon jo. elvileg a Story TV-n adjak Magyarorszagon
nagyon jo. elvileg a Story TV-n adjak Magyarorszagon
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 18. - 12:35

Mondjuk ha sorrendet kell felállítani az ich hasse kategóriára akkor: 1. fradi, 2. Bayern München, 3. AC Milan, 4. Inter, 5. Real Madrid
Jájj a juventus meg úgy globálisan az olasz foci kimaradt.
De tõlem hallja az ellendrukker utoljára, hogy na most megszívtad kiesett a favorizált csapatod. Ennek fõ oka, hogy a Barcelonát kivéve általában kisebb csapatoknak szurkolok, szóval többször kapnám vissza.

De tõlem hallja az ellendrukker utoljára, hogy na most megszívtad kiesett a favorizált csapatod. Ennek fõ oka, hogy a Barcelonát kivéve általában kisebb csapatoknak szurkolok, szóval többször kapnám vissza.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2010. március 18. - 00:25

Írta 2010. március 17. - 22:30

Tam ne legyél már depi!!! Senki sem mondott semmi rosszat.
Nekünk meg ne magyarázd be, hogy divat utálni õket. Lehet, hogy OTT divat, de ITT nem az! Ismerõsi körömben sem utálja senki, legfeljebb a M.U. szurkolók nem szeretik, ami természetes. Ebbõl a szempontból semleges ország vagyunk és itt divat a Chelsea mez. Legalábbis ifiedzésen is sokan szaladgálnak benne. Annyira nem globális ám a klubod problémája! Errefelé a Fradit divat utálni. Meg is tesszük.
Nekünk meg ne magyarázd be, hogy divat utálni õket. Lehet, hogy OTT divat, de ITT nem az! Ismerõsi körömben sem utálja senki, legfeljebb a M.U. szurkolók nem szeretik, ami természetes. Ebbõl a szempontból semleges ország vagyunk és itt divat a Chelsea mez. Legalábbis ifiedzésen is sokan szaladgálnak benne. Annyira nem globális ám a klubod problémája! Errefelé a Fradit divat utálni. Meg is tesszük.

Írta 2010. március 17. - 22:25

csak ismet kijon hogy divat utalni a Chelseat.
Én mindig is utáltam;)
Írta 2010. március 17. - 21:36

nem vettem szemelyes sertesnek. csak ismet kijon hogy divat utalni a Chelseat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 17. - 21:12

Ez nem ellened szóló kritika volt, biztos jók azok, csak kifogtam két olyan meccset amilyen szerintem nekik egymás után az egész szezonban nem volt 
Nem értem én ezt az Ashley Cole-t, Cheryl Cole-t elnézve én nem lépnék félre

Nem értem én ezt az Ashley Cole-t, Cheryl Cole-t elnézve én nem lépnék félre

Írta 2010. március 17. - 17:06

rugjunk a foldon fekvobe mert az jo
fuj fujj cselszi
buuuuuuuuuuu
fuj fujj cselszi
buuuuuuuuuuu
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 17. - 15:48

Meg lehet nézni valahol, hogy miért is állították ki Drogbát? Nem nagyon játszották vissza rendes szögbõl.
Írta 2010. március 17. - 12:10

Több, mint 2 éve nem tudtam angol focit nézni, most 2 hete tudok. 2 Chelsea meccset láttam eddig, a Manchester City és az Inter ellenit. Ez alapján nehéz elhinni, hogy vezetik a tabellát angliában. A két meccset összesítve olyan 2-es osztályzatot adnék egy 10-es skálán. Mondjuk utóbbi meccsen az Inter se mutatott túl sok mindent, bár ez egy mourinho csapatnál nem lep meg.
Jók lesznek a Bl negyeddöntõk: Man.Utd, Arsenal, Lyon, Bayern München, Inter és kakukktojásnak a CSKA Moszkva.
Jók lesznek a Bl negyeddöntõk: Man.Utd, Arsenal, Lyon, Bayern München, Inter és kakukktojásnak a CSKA Moszkva.
Írta 2010. március 17. - 11:55

Az ilyenek miatt csúszik az aranylabdája is.
Viszont Seedorf a hétvégén iszonyatosan eltalálta azt a labdát. Már azt hittem, hogy megint 0-0 át fognak játszani, nagyon mérges is voltam a teljesítményük miatt. Erre bejön az öreg, aki megunva a csatárok bénázását, olyan gólt lõ, amit még párszor megnézhetünk.
Viszont Seedorf a hétvégén iszonyatosan eltalálta azt a labdát. Már azt hittem, hogy megint 0-0 át fognak játszani, nagyon mérges is voltam a teljesítményük miatt. Erre bejön az öreg, aki megunva a csatárok bénázását, olyan gólt lõ, amit még párszor megnézhetünk.
Írta 2010. március 17. - 10:20

Drogba ismét megmutatta, hogy miért nem lesz soha igazi példakép, bármekkora sztár is.
Írta 2010. március 17. - 00:57

Hát a cselzinek most sem jött össze a bl.
Írta 2010. március 11. - 11:27

Én Milan és Roma drukker vagyok. Most sokadmagammal azon örvendünk, ha a Milan ilyen megszégyenítõ vereségeket szenved. Remélem idén még lesz pár ilyen és a bajnokságot is elrontják. Akkor talán hazaküldik a brazilokat. Teljesen kiábrándító a vezetés mostani szemlélete.
Az Intert meg elpicsázni ám rendesen!!!!!!
Másik fórumon olvastam, ha a Real negyeddöntõbe akar jutni, akkor majd megveszi az egész Lyont.
Az Intert meg elpicsázni ám rendesen!!!!!!
Másik fórumon olvastam, ha a Real negyeddöntõbe akar jutni, akkor majd megveszi az egész Lyont.

Írta 2010. március 11. - 01:59

3-0ig neztem a united-milant, gondoltam onnan mar tul sok izgalom nem lesz.
tegnap az Arsenal rugott 5-ot, ma a MU 4-et, ha ez a tendencia, akkor a Chelseanak 3-at kell legalabb az inter ellen. akkor boldogsagos lennek:)
tegnap az Arsenal rugott 5-ot, ma a MU 4-et, ha ez a tendencia, akkor a Chelseanak 3-at kell legalabb az inter ellen. akkor boldogsagos lennek:)
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 10. - 23:51

Írta 2010. március 10. - 23:46

Írta 2010. március 01. - 22:13

Nem rossz tervezet. Valami ilyesmi van a 2-od osztályban is, az elsõ 2 egyenesen jut az elsõ osztályba, míg a 3.-6. egyenes kieséssel dönt a 3. feljutó helyrõl.
Írta 2010. március 01. - 22:04

ezt en ugy fogalmaztam hogy eddig volt a top4, most meg van 3 "contender", meg 4 "pretender". Chelsea, Arsenal, MU a bajnok eselyes, a Liverpool, City, Tottenham es Aston Villa meg palyazhat a BL helyre. de beszelnek arrol is, hogy csak az elso 3 kap majd automatikus indulasi jogot, es a negyedik-kilencedik helyezest elert csapatok meg rajatszassal dontenek el hogy ki indulhat a megmarado egy BL helyen, es ki megy az Europa ligaba. ami kicsit felrazna a tabella kozepen allo csapatokat, mert most ilyenek mint everton, birmingham, fulham, igazabol nem turaztatjak magukat. kiesni nem fognak, de az europai helyekre se jutnak oda. szal gyakorlatilag tokmindegy nekik hogy az evet a 9. vagy a 12ik helyen zarjak. ettol lesz az utolso 3-4 fordulo tele esemenytelen sz@r 0-0as meccsekkel.
RAUH-Welt
B E G R I F F