Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Mert mi szeretjük a focit!
Indította
tamaska
, 2009. március 11. 19:45
Írta 2010. május 06. - 23:56

es mi a francnak van Ballack benne a kaeretben egyaltalan?

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. május 06. - 23:44

Mondjuk tegnap pont nem csinált semmit. Mostanában inkább Tottinak van kapuzárási pánikja. Pedig nagy csodálója vagyok/voltam. Földön fekvõ játékosba tegnap csak kétszer ment oda pluszba fejberúgni. Akik anno megszerettették velem az olasz focit, azok fogják megutáltatni is.
Német válogatott keret nagyon durva!!!! Szinte mindenki 25 alatt van. És Ballack kivételével mindenki otthon játszik!
Német válogatott keret nagyon durva!!!! Szinte mindenki 25 alatt van. És Ballack kivételével mindenki otthon játszik!
Írta 2010. május 06. - 21:31

Sport G
Sport G
Tudom nem illik ilyet mondani, de megérdemelte a kisköcsög.
Már az Inter-Barcán is majdnem kihúzta a gyufát, de a nem tanul a barom.
Ha így fojtatja, valaki tényleg véget fog vetni a pályafutásának (szétrúgja a lábát örökre) és akkor gondolkozhat, hogy mit miért kapott.
Ha edzõ lennék, biztosan nem igazolnék ilyen problémás, nagyarc kisfaszt, akármekkora tehetség is lenne.
Sport G
Tudom nem illik ilyet mondani, de megérdemelte a kisköcsög.
Már az Inter-Barcán is majdnem kihúzta a gyufát, de a nem tanul a barom.
Ha így fojtatja, valaki tényleg véget fog vetni a pályafutásának (szétrúgja a lábát örökre) és akkor gondolkozhat, hogy mit miért kapott.
Ha edzõ lennék, biztosan nem igazolnék ilyen problémás, nagyarc kisfaszt, akármekkora tehetség is lenne.
Írta 2010. április 30. - 11:16

Nem szeretem Gerát, mert hit-es. A válogatottban nagyon hullámzó teljesítményt nyújtott, bár egy ilyen nemzetközi szinten tapasztalt játékos sosem árthat a középpályára.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2010. április 30. - 00:41

igy visszaolvasva tenyleg durvan hangzik, nem akartam ennyire sarkosan fogalmazni. habar az sokat elmond a patriotasagomrol hogy 5 eve nem otthon lakom.
kb olyasmira gondoltam, hogy ha a valogatottban nem jatszik, vagy nem jatszik jol, akkor annak nincsenek a karrierjere nezve komoly kovetkezmenyei. ha viszont a klubjanal nem jatszik jol, akkor az edzo leulteti a cserepadra, nem szerzodteti le a jobb csapat, vagy nem kap fizuemelest szerzodesujitaskor. vagy nem ujitanak vele szerzodest es vigye aki akarja. plusz a valogatottba se hivjak meg. szep dolog azt mondani hogy mindketto ugyanolyan fontos, de ha belegondolsz...
nem akarom sajnalni oket, mert annyi penzt keresnek a premier ligas focistak amennyit senki nem erdemel meg, de van a jatekosnak egy par eve amig kapja ezt a valag penzt, aztan vege. szoval nagyon oda kell figyelnie.
es nem o az elso jatekos a futballtortenelemben aki a klubcsapatot a valogatott ele helyezi. csak o ilyen egyertelmuen csinalja, mas meg felhuzza a cimerest mezt, de nem teszi oda magat. es igazabol az se jobb csak arra nem lehet olyan egyszeruen ramutatni.
kb olyasmira gondoltam, hogy ha a valogatottban nem jatszik, vagy nem jatszik jol, akkor annak nincsenek a karrierjere nezve komoly kovetkezmenyei. ha viszont a klubjanal nem jatszik jol, akkor az edzo leulteti a cserepadra, nem szerzodteti le a jobb csapat, vagy nem kap fizuemelest szerzodesujitaskor. vagy nem ujitanak vele szerzodest es vigye aki akarja. plusz a valogatottba se hivjak meg. szep dolog azt mondani hogy mindketto ugyanolyan fontos, de ha belegondolsz...
nem akarom sajnalni oket, mert annyi penzt keresnek a premier ligas focistak amennyit senki nem erdemel meg, de van a jatekosnak egy par eve amig kapja ezt a valag penzt, aztan vege. szoval nagyon oda kell figyelnie.
es nem o az elso jatekos a futballtortenelemben aki a klubcsapatot a valogatott ele helyezi. csak o ilyen egyertelmuen csinalja, mas meg felhuzza a cimerest mezt, de nem teszi oda magat. es igazabol az se jobb csak arra nem lehet olyan egyszeruen ramutatni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 29. - 23:47

Írta 2010. április 29. - 23:19

hazaszeretetbol nem lehet befizetni a villanyszamlat.
amugy meg inkabb a szovetsegi kapitannyal van ott a baj nem a piros mezzel szerintem.
amugy meg inkabb a szovetsegi kapitannyal van ott a baj nem a piros mezzel szerintem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 29. - 22:59

Írta 2010. április 29. - 22:53

Zoli meg dontobe rugja talan a Fulham-et? na az a mi
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 29. - 22:49

Az miért antifoci, ha egy csapat nem csak támadni, hanem védekezni is tud? Két meccs alatt nagyon szépen bemutatták mindkettõt. Nem vagyok Inter drukker. Nagyon nem. De így kell megverni a Barcát.
Azért a héten rendesen zajlik a horvát foci oktatás.
Azért a héten rendesen zajlik a horvát foci oktatás.

Írta 2010. április 29. - 22:24

elobb-utobb majd leszoknanak rola
tobb ertelme lenne mint ennek a 4ik-5ik bironak az alapvonalon. most is ugy csavarta be bal labbal a hamburgi csavo a szogletet hogy kozben kint volt a labda. eszrevette valaki? nem hat.
tobb ertelme lenne mint ennek a 4ik-5ik bironak az alapvonalon. most is ugy csavarta be bal labbal a hamburgi csavo a szogletet hogy kozben kint volt a labda. eszrevette valaki? nem hat.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 29. - 21:03

Azért nem vezetnek be ilyent, mert egyes országokban nem lenne meg a kezdõ 11 játékos 1-1 forduló után

Írta 2010. április 29. - 17:32

Miután ennyire nyilvánvalóvá vált, hogy Busquets ekkorát kamuzott, a szövetség helyében eltiltanám legalább 3 meccsre, Mottának törölném a piroslapját és az emiatti eltiltását, viszont a kakaskodása miatt kapna másik 3 meccses eltiltást. Nem tudom ilyet lehet-e.
amugy en sem ertem hogy az eltiltast miert nem lehet utolag torolni. a biro hibazott, a piros lappal mar nem lehet mit kezdeni, de az eltiltas igy totalisan erthetetlen. lehet nem szineszkednenek ekkorakat ha tudnak hogy utolag egy bizottsag vegignezi az esetet, es bunteteseket szabhat ki/torolhet el.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 29. - 15:38

Írta 2010. április 29. - 15:36

Még annál is durvább volt, az inter meg sem próbált támadni.
Nagy közhely, de annyit játszik a barca amennyit engednek neki. Az arsenal védelme nevetséges volt azon a meccsen. Az inter nem engedett területet a középpályán. Messi nem tudott úgy megfordulni a labdával, hogy nem volt rajta legalább egy ember, de addigra már inkább kettõ. Félpályánál adogattak. Messi, Xavi, C Ronaldo, v akárki, ha ilyen védekezéssel találja szemben magát, akkor egyszerûen tehetetlen. Mottának az volt a dolga, h nem legyen 1 lépésnél távolabb Messitõl, ahogy ezt tette milánóban is.
Azt nem értem, hogy miért nem próbálnak meg soha változtatni kicsit a játékukon, ha ennyire betömörül az ellenfél. Ibra, Pique is jól fejel, lehetett volna szélrõl beívelni, hátha szét tudják húzni a védelmet, vagy egy lecsorgó labdából kapáslövéssel bevarni, mint tavaly...
Miután ennyire nyilvánvalóvá vált, hogy Busquets ekkorát kamuzott, a szövetség helyében eltiltanám legalább 3 meccsre, Mottának törölném a piroslapját és az emiatti eltiltását, viszont a kakaskodása miatt kapna másik 3 meccses eltiltást. Nem tudom ilyet lehet-e.
Egyébként a bíróra, most kivételesen nem lehet olyan nagy panasz, a kiállításon és a lesgólon kívül, abból meg volt egy milánóban is, ezek a továbbjutást most nem befolyásolták.
Nagy közhely, de annyit játszik a barca amennyit engednek neki. Az arsenal védelme nevetséges volt azon a meccsen. Az inter nem engedett területet a középpályán. Messi nem tudott úgy megfordulni a labdával, hogy nem volt rajta legalább egy ember, de addigra már inkább kettõ. Félpályánál adogattak. Messi, Xavi, C Ronaldo, v akárki, ha ilyen védekezéssel találja szemben magát, akkor egyszerûen tehetetlen. Mottának az volt a dolga, h nem legyen 1 lépésnél távolabb Messitõl, ahogy ezt tette milánóban is.
Azt nem értem, hogy miért nem próbálnak meg soha változtatni kicsit a játékukon, ha ennyire betömörül az ellenfél. Ibra, Pique is jól fejel, lehetett volna szélrõl beívelni, hátha szét tudják húzni a védelmet, vagy egy lecsorgó labdából kapáslövéssel bevarni, mint tavaly...
Egyébként a bíróra, most kivételesen nem lehet olyan nagy panasz, a kiállításon és a lesgólon kívül, abból meg volt egy milánóban is, ezek a továbbjutást most nem befolyásolták.
Írta 2010. április 29. - 12:48

Nem láttam a meccset, de a leírás alapján kb. úgy zajlott, mint a múltheti. Mostanában elég hullámzó játékot produkál a Barcelona. Az Arsenalt olyan játékkal verték meg ami ellen az Inter sem tudna tenni, de közben játszanak olyan bajnokikat, hogy én elkapcsolok...Egy biztos, Európa két legjobb csapata nem az Inter és a Bayern.
Az angol foci sokkal szebb, mint volt 10 éve. Számomra ezerszer nézhetõbb, mint pl. a magukat dobálós, fél meccsen áll a játék olasz foci. Amíg sport1 adta csak angol focit néztem, aztán amíg nem volt rászoktam a spanyolra. Most a kettõ megy együtt.
Az angol foci sokkal szebb, mint volt 10 éve. Számomra ezerszer nézhetõbb, mint pl. a magukat dobálós, fél meccsen áll a játék olasz foci. Amíg sport1 adta csak angol focit néztem, aztán amíg nem volt rászoktam a spanyolra. Most a kettõ megy együtt.
Írta 2010. április 29. - 02:05

lehet hogy az angol foci nem szep, de en ehhez vagyok szokva. nem sokat latom a Barcelonat jatszani, de amit ma lattam az tulzottan nem gyozott meg. bunkerfoci ellen nem lehet szepen jatszani, ez teny, de azt nem ertem hogy miert probaltak mindenaron kozepen bevinni a labdat. lehet hogy az oldalra kipasszolos-beados jatek nem a csucs, de legalabb eredmenyes tud lenni 10 vedekezo jatekos ellen is. ezzel szemben amit a katalanok csinaltak az gyakran ugy nezett ki mint a flipper, bent pattogott a labda 4 vedo meg 3 tamado laba kozott, amig ki nem vagtak. aztan ujra be. meg ujra... egyeb otlet nem lett volna?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 28. - 21:52

jaja, a Chelsea otthonában nem lenne piros, mert a mészáros Terry ill. Alex már a közelben sem lenne...
( persze, Vidic is az)

Írta 2010. április 28. - 21:30

igy mar lehet 2-0
bar ez is csak az old trafford-on es a nou camp-ban piros lap...
amugy felreertes ne essek, en is a Barcelonat szeretnem a dontobe, mert teny hogy Messit egy elmeny nezni amikor jatszik, de nem barmi aron...
bar ez is csak az old trafford-on es a nou camp-ban piros lap...
amugy felreertes ne essek, en is a Barcelonat szeretnem a dontobe, mert teny hogy Messit egy elmeny nezni amikor jatszik, de nem barmi aron...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 28. - 20:41

Azért én 2-0-t nem tartok lehetetlennek.
Szeretnék most a Camp Nouban lenni!
Szeretnék most a Camp Nouban lenni!