Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mert mi szeretjük a focit!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
886 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ha már itt tartunk az Inter-Barca is elég alaposan el lett fújva. Az egyik Inter gól les volt, a Barcának meg járt volna egy 11-es. A szerelések is érdekesen voltak megítélve...de ez van, a bíró egyszer ide fúj, egyszer oda. Sajnos nem hiszem, hogy a Barcelona fordít, max. ha Messi nagyon megembereli magát.

Kipage, van pár csapat, akiket amióta értelmezni tudom a focit (kb. 8 éves korom óta) nem szeretek, elveken pedig nem változtatunk. De azt természetesen elismerem, hogy az Inter szépen játszott és nem a szokásos olasz antifocit produkálta. A Chelseat volt idõ (Vialli, Zola, Wise), amikor szerettem, volt amikor ki nem állhattam (Mourinho), most közömbös, csak angliából van jópár (kb. 10 elsõosztályú) akiket elé sorolok.

A VB-n USA-ra teszem a tippem :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Érdekes, hogy minden , a Chelsea-t ért méltánytalanság a világfájdalom a szemedben, ha pedig nekik kedveznek akkor minden rendben, az természetes.

ez altalaban igy van. furcsa allat ez a futballszurkolo igaze? ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Igen, az Inter tudott gólokat lõni, nem úgy mint a....melyik csapat is?:)
Érdekes, hogy minden , a Chelsea-t ért méltánytalanság a világfájdalom a szemedben, ha pedig nekik kedveznek akkor minden rendben, az természetes. Én nem sírok a milánói meg nem adott 11-es miatt, pedig 2-3-ról indulva ma másabb lenne a leányzó fekvése.
Remélem fordít a Barca, csak sajnos a digi adja, nem tudom nézni.
Közvetítik máshol is?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de legalabb ha dontobe jut az Inter az azert lesz, mert rugtak golokat. nem azert mert a biro nem fujja be ellenuk az egyertelmu 11est. negyszer. mint ahogy a.... melyik csapat is? ja igen, a Barcelona a Chelsea ellen.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Gabe miért lenne rémálom számodra ez a döntõ? Ha a Bayern így focizna mint tegnap szerintem az Inter úgy is lenyomná.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Összejöhet a számomra rémálomdöntõ a BL-ben: Inter-Bayern. Ha ez jön be, akkor 98 óta ez lesz az elsõ, amit nem nézek meg.

Remélem Fülöp nem lepkézik majd nagyokat az Aston Villa ellen, minden pont kell, hogy megelõzzék a Tottenham-et.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

BBC Sport understands the Manchester club have also approached Sunderland about taking Marton Fulop on an emergency loan deal.

Fulop, 26, has played 14 games for Sunderland this season but has fallen behind Craig Gordon and Trevor Carson in the pecking order at the Stadium of Light.

The Hungarian, who was once Paul Robinson's understudy at Tottenham, has also had loan spells with Chesterfield, Coventry, Leicester and Stoke and has 20 international caps.

ha csak ket meccsre is, de lehet hogy a Manchester City-ben jattszhatna Fulop... az azert jo kis lehetoseg.

edit

na megvan az

http://www.nemzetisp...tiynel-2026504/

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A 3. kiesõ is elég valószínûnek tûnik, hogy a Hull City lesz. A Newcastle feljutásának örülök, remélem a két régi kedvenc közül (Leicester City és Nottingham Forest) az egyik bejut a 3. helyen.

Tegnap igencsak jó meccs volt a Getafe - Sevilla (4-3), hogy az elsõ 20 percben mit csinált a Getafe, volt 8 helyzetük, 3 kapufával :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
igen, szerencsere lattam is. 5nel csajom mondta hogy jolvan most mar nem erdekes a meccs minek nezem? aztan jott meg 2 gol 2 perc alatt. Ja es Malouda kihagyott egy olyat amit nehezebb volt mellerugni mint be. ures kapura masfel meterrol. :)

valami olyasmit mondtak hogy az elmult 8 meccsen osszesen 33 golt rugtak... ugy tunik megsem golkulonbseggel fog eldolni a bajnoksag sorsa. a Pompey mellett a Burnley is kiesett, es skociaban a Rangers a bajnok.

RAUH-Welt
B E G R I F F

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Jó ég mit játszott ma a chelsea! Szegény stoke

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kemeny ez a horvat video :D

kivancsi vagyok az esti meccsre.

RAUH-Welt
B E G R I F F

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Pofont kapott a horv

"just chillin killin"

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Két esélyesre szûkült a Premier League, komoly hajrával 0-2rõl fordított a Wigan és nyert 3-2re az Arsenal ellen.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Köszi. Ennek örülök. És nem, nem azért, mert utálom a Chelseat. ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
2-1re nyert a spurs

Modric jatszott. eleg jol raadasul

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Sajnos nem láttam, mert a Felcsút-Puskástól most kaptunk egy teherautóra való gólt és nem rég értem haza. :(

Mi lett az eredmény?
Horvátok jól játszottak?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A Tottenhamnek az lehet az egyik titka (egyszerû laikusként), hogy van kb. 18-20 kimondottan jó játékosa, így ha sérült 1-2 még nem gyengül a csapat. Persze ez minden nagy csapatnál megvan, de valahogy náluk ez a 18-20 játékos nagyjából hasonló szinten mûveli a focit. Nekem pl. nem tûnt fel, hogy nem játszott Lennon az utóbbi jó pár meccsen, pedig szeretem a játékát az egyik legjobb szélsõnek tartom.

Háhá licitáltam egy csodás szintû pontrugóra (hattrick.org) :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Redknapp elég rendesen gatyába rázta a csapatot, és az elõzõ évekhez képest viszonylag stabil színvonalon tudnak játszani, bár azért néha csodálkozom, hogy milyen vereségekbe tudnak beleszaladni. Az a furcsa, hogy meghatározó emberek hiánya nekem fel se tûnik mostanában, mert elég jól tudják pótolni õket.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nagyon jo a spurs otthon. a chelsea meg tul batortalanul jatszott mar a kezdestol fogva, tul sok teret engedtek nekik, melyen vedekeztek. igy nehez golt rugni, es konnyu parat kapni
plusz a passzolas is lasuu es kiszamithato

sajnos az eredmeny egy az egyben tukrozi a teljesitmenyt.

node nem baj, igy is marad egy pont elony, es mar csak Stoke, Wigan es Liverpool van hatra ha jol tevedek. plusz ugye Pompey a FA kupaban

meg mindig a Chelseanak all a zaszlo, meglehet a duplazas

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Csak nem õ is megnyomkodta valakinek a szemét, mint Arteta? Csodálom, hogy utóbbi csak sárgát kapott. Viszonylag sok a piros a Chelsea háza táján, bár azt nem írom, hogy csak mostanában.