jah angol fórumon is olvastam hogy a fa** kivan a zümmögéssel, úgy látom csak az afrikaiaknak tetszik ez, több vb-t biztos nem rendeznek
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mert mi szeretjük a focit!
Started by
tamaska
, 2009. March 11. 19:45
Posted 2010. June 12. - 13:48
de ezt egyébként hogy csinálják ül ott 10.000 ember ilyen dudával amit egyfolytában fúj egész meccs alatt? Elég jól bírják akkor vagy kompresszorrol megy?
jah angol fórumon is olvastam hogy a fa** kivan a zümmögéssel, úgy látom csak az afrikaiaknak tetszik ez, több vb-t biztos nem rendeznek
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2010. June 12. - 13:27
Posted 2010. June 12. - 00:11
engem is idegesit a zummoges. eloszor azt remeltem hogy csak akkor csinaljak ha rsa jatszik de ugy tunik minden meccsen fogjak. igy elobb utobb jon a mute funkcio
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. June 11. - 22:50
hát a francia-urug elég uncsi volt...a zümmögés meg tényleg idegesítõ - néha elmegy egy mikrofon a stadionban, akkor teljesen elviselhetõ szintûre esik vissza a zümmögésszint, és még a kommentátort is hallani. (nem lepõdnék meg, ha 2-3 meccs után minden csapathoz egy komoly pszicihátert kellene hívni..)
Posted 2010. June 11. - 22:30
hát ez nem volt egy nagy meccs mármint a franszia urug, de hogy a helyiek mindenütt zümmögnek egész meccs alatt mint valami kiba**ott méhkas csak engem idegesít?
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2010. June 11. - 19:43
Posted 2010. June 11. - 19:11
Jó meccs volt, fõleg egy nyitó találkozótól. Buktam 25 pt-t iwiwen, a Mexikóiakra tettem
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2010. June 11. - 16:04
Kíváncsi leszek Dél-Afrika mit nyújt majd mint házigazda....
Brazilok is nagyon fogadkoztak, hogy nyerik a vb-t....azért a legjobb 4-ben szívesen látnám õket, az angolokkal, spanyolokkal, meg mondjuk az olaszokkal
Indul a muri....hideg sört elõ..
Brazilok is nagyon fogadkoztak, hogy nyerik a vb-t....azért a legjobb 4-ben szívesen látnám õket, az angolokkal, spanyolokkal, meg mondjuk az olaszokkal
Indul a muri....hideg sört elõ..
Posted 2010. June 11. - 13:53
hát én meg csakazértis Angliára fogadtam az iwiwen is meg ncoreon is - szeretem a focijukat, na. szerintem Spanyolország vagy valamelyik Dél-Amerikai nagycsapat (brazil/argentin) nyerhet.
Gabe84: ez biztos fog menni:
TV.0N-LINE.INFO - Watch Online TV channels
P2P tévére ezt ajánlották: MyP2P.eu :: Free Live Sports on your PC, Live Football, MLB, NBA, NHL and more...
vagy nálunk a koliból streameil élõben a meccseket: BSS - FOCI VB 2010, bár ezt csak végszükség esetében használjátok, eléggé véges a szerver kapacitás/sávszél.
Gabe84: ez biztos fog menni:
TV.0N-LINE.INFO - Watch Online TV channels
P2P tévére ezt ajánlották: MyP2P.eu :: Free Live Sports on your PC, Live Football, MLB, NBA, NHL and more...
vagy nálunk a koliból streameil élõben a meccseket: BSS - FOCI VB 2010, bár ezt csak végszükség esetében használjátok, eléggé véges a szerver kapacitás/sávszél.
Posted 2010. June 11. - 13:40
Posted 2010. June 03. - 22:13
Lehet, hogy hülyeség, de most nem érzem, hogy lenne verhetetlen csapat, szóval benne van a meglepetés lehetõsége, akár nagyobb meglepetés is.
Nálam: 1A: FRA vs. 2B: NGR, 1C: ENG vs. 2D: AUS, 1E: NED vs. 2F: PAR, 1G: BRA vs. 2H: CHI, 1B: ARG vs. 2A: MEX, 1D: GER vs. 2C: USA, 1F: ITA vs. 2E: CMR, 1H: ESP vs. 2G: POR.
Továbbjutók: Francia vs. Angol, Paraguay vs. Brazília, Argentína vs. USA, Olasz vs. Spanyol.
4 között: Angol vs. Paraguay, USA vs. Spanyol.
Angol vs. USA döntõ, utóbbi gyõzelmével. Gólkirály Josi Altidore
Nálam: 1A: FRA vs. 2B: NGR, 1C: ENG vs. 2D: AUS, 1E: NED vs. 2F: PAR, 1G: BRA vs. 2H: CHI, 1B: ARG vs. 2A: MEX, 1D: GER vs. 2C: USA, 1F: ITA vs. 2E: CMR, 1H: ESP vs. 2G: POR.
Továbbjutók: Francia vs. Angol, Paraguay vs. Brazília, Argentína vs. USA, Olasz vs. Spanyol.
4 között: Angol vs. Paraguay, USA vs. Spanyol.
Angol vs. USA döntõ, utóbbi gyõzelmével. Gólkirály Josi Altidore
Posted 2010. June 03. - 22:03
azért röhögnék, ha most összejönne nekik.. Én sokat várok most tõlük. Capello szerintem összeszedte õket.
Posted 2010. June 03. - 22:01
Már csak az a kérdés, hogy lesz-e netes élõ adás? Apám tud nyári szünetre projektort hozni a sulijából, van egy 2*3 méteres kertre nézõ fehér házfalunk, tudnánk ott nézni a vb-t wifi-s laptoppal
Posted 2010. June 03. - 21:45
muhaha
itt most olyan akcio van hogy ha veszel barmilyen Toshiba tv-t, es Anglia lesz a vilagbajnok, akkor visszakapod a tv arat. magyarul senki nem fogja visszakapni a tv arat
itt most olyan akcio van hogy ha veszel barmilyen Toshiba tv-t, es Anglia lesz a vilagbajnok, akkor visszakapod a tv arat. magyarul senki nem fogja visszakapni a tv arat
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. June 03. - 20:35
Lejátszottam, nálam Anglia - USA döntõ lesz
Utóbbinak csak Németországot (8-ad döntõ), Argentínát (4-ed) és Spanyolországot (elõdöntõ) kell ehhez legyõznie az egyenes kiesésen szakaszon.
Karikatúrák a 32 induló csapatról:
2010 World Cup build-up – ESPN’s 32 epic works of art espn-worksofart-mex
Karikatúrák a 32 induló csapatról:
2010 World Cup build-up – ESPN’s 32 epic works of art espn-worksofart-mex
Posted 2010. June 01. - 11:13
hozé, nem tagadom jelent pillanatban az egyik legjobb foci' edzõ. De amennyit tv-n keresztül látok belõle...ha az embert nézem, inkább no comment. Amelyik csapathoz igazol az nálam alapból fekete listára kerül. Ha Manchester City-hez menne, keresnék több, mint 10 év után új kedvenc csapatot. De szerencsére egyenlõre (a Portot kivéve) úgy válogatja a csapatokat, hogy nem kell dilemmába esnem, mert alapból unfavorizált a csapat.
Posted 2010. May 31. - 22:13
Madrid egy más világ, de nem kétlem, hogy sikeres csapatot fog építeni. Anyagi gondjai nem lesznek, és mindig jól összerakja csapatait. A madridiaknál meg hamarosan kedvenc lesz, ha megegyezik Raúl-lal.
Posted 2010. May 31. - 21:54
Már várom az idegbeteg arcát, amikor a Barca' 3-0-ra megy, vagy a 16 között elhullanak a BL-ben.
Hm.
Az idén kiverte az angol bajnokot, a spanyol bajnokot, és a döntõben megverte a német bajnokot.
Kit kellett volna még megvernie?
Mindezt egy nem különösebben erõs csapattal. Annak idején a porto sem volt az.
Ettõl persze még lehet idegbeteg.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2010. May 31. - 21:29
Nem volt rossz idén a real. Ha nincs Ronaldo sérülése, ami miatt kb 1 hónapot hagyott ki, akkor sztem bajnokok lettek volna. Több gólt rúgtak, mint a Barca. Sajnos a Realban nincs Cambiasso és a Bayernbõl elengedett brazil belsõ védõ, akinek nem jut eszembe a neve. Ha meg tudja erõsíteni a középpályát és a védelmet, márpedig általában ezekre fekteti a legnagyobb hangsúlyt, akkor ütõképes madrid állhat össze. A bajnokságban mutatott teljesítmény nem tudom mit ér a bl-ben, mert a Valencia vagy 20 ponttal lemaradva lett 3.
Én meg arra leszek kíváncsi, hogy Pique megint elõrejön-e a 90. perc környékén, miután a sztárolt középpálya 75%-os labdabirtoklás mellett még nem találta el a kaput;)
Csak viccelõdöm, de ha lehetett még fokozni az El Clásico hangulatát, akkor kb ez volt az egyetlen lehetõség, bár, ha Messi a Reálba menne
Én meg arra leszek kíváncsi, hogy Pique megint elõrejön-e a 90. perc környékén, miután a sztárolt középpálya 75%-os labdabirtoklás mellett még nem találta el a kaput;)
Csak viccelõdöm, de ha lehetett még fokozni az El Clásico hangulatát, akkor kb ez volt az egyetlen lehetõség, bár, ha Messi a Reálba menne

Sign In
Create Account

Back to top