Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mert mi szeretjük a focit!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
886 hozzászólás a témában

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
de ezt egyébként hogy csinálják ül ott 10.000 ember ilyen dudával amit egyfolytában fúj egész meccs alatt? Elég jól bírják akkor vagy kompresszorrol megy?

jah angol fórumon is olvastam hogy a fa** kivan a zümmögéssel, úgy látom csak az afrikaiaknak tetszik ez, több vb-t biztos nem rendeznek ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Pedig ez a zümmögés minden meccsen hallható lesz !:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
engem is idegesit a zummoges. eloszor azt remeltem hogy csak akkor csinaljak ha rsa jatszik de ugy tunik minden meccsen fogjak. igy elobb utobb jon a mute funkcio
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát a francia-urug elég uncsi volt...a zümmögés meg tényleg idegesítõ - néha elmegy egy mikrofon a stadionban, akkor teljesen elviselhetõ szintûre esik vissza a zümmögésszint, és még a kommentátort is hallani. (nem lepõdnék meg, ha 2-3 meccs után minden csapathoz egy komoly pszicihátert kellene hívni..)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
hát ez nem volt egy nagy meccs mármint a franszia urug, de hogy a helyiek mindenütt zümmögnek egész meccs alatt mint valami kiba**ott méhkas csak engem idegesít?

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
én meg buktam egy tippmixet, dél afrikára tettem. :S

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
mexikóra tettem én is..:) közben itt a hivatalos stream, amit az index.hu is átvesz:

Sporth

csak magyar IP-rõl megy.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Jó meccs volt, fõleg egy nyitó találkozótól. Buktam 25 pt-t iwiwen, a Mexikóiakra tettem :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Kíváncsi leszek Dél-Afrika mit nyújt majd mint házigazda....

Brazilok is nagyon fogadkoztak, hogy nyerik a vb-t....azért a legjobb 4-ben szívesen látnám õket, az angolokkal, spanyolokkal, meg mondjuk az olaszokkal

Indul a muri....hideg sört elõ..

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát én meg csakazértis Angliára fogadtam az iwiwen is meg ncoreon is - szeretem a focijukat, na. szerintem Spanyolország vagy valamelyik Dél-Amerikai nagycsapat (brazil/argentin) nyerhet.

Gabe84: ez biztos fog menni:

TV.0N-LINE.INFO - Watch Online TV channels

P2P tévére ezt ajánlották: MyP2P.eu :: Free Live Sports on your PC, Live Football, MLB, NBA, NHL and more...

vagy nálunk a koliból streameil élõben a meccseket: BSS - FOCI VB 2010, bár ezt csak végszükség esetében használjátok, eléggé véges a szerver kapacitás/sávszél.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Hollandia nyeri a vb-t. Gólkirály Villa lesz.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Lehet, hogy hülyeség, de most nem érzem, hogy lenne verhetetlen csapat, szóval benne van a meglepetés lehetõsége, akár nagyobb meglepetés is.

Nálam: 1A: FRA vs. 2B: NGR, 1C: ENG vs. 2D: AUS, 1E: NED vs. 2F: PAR, 1G: BRA vs. 2H: CHI, 1B: ARG vs. 2A: MEX, 1D: GER vs. 2C: USA, 1F: ITA vs. 2E: CMR, 1H: ESP vs. 2G: POR.
Továbbjutók: Francia vs. Angol, Paraguay vs. Brazília, Argentína vs. USA, Olasz vs. Spanyol.
4 között: Angol vs. Paraguay, USA vs. Spanyol.
Angol vs. USA döntõ, utóbbi gyõzelmével. Gólkirály Josi Altidore :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
azért röhögnék, ha most összejönne nekik.. Én sokat várok most tõlük. Capello szerintem összeszedte õket.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Már csak az a kérdés, hogy lesz-e netes élõ adás? Apám tud nyári szünetre projektort hozni a sulijából, van egy 2*3 méteres kertre nézõ fehér házfalunk, tudnánk ott nézni a vb-t wifi-s laptoppal :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
muhaha

itt most olyan akcio van hogy ha veszel barmilyen Toshiba tv-t, es Anglia lesz a vilagbajnok, akkor visszakapod a tv arat. magyarul senki nem fogja visszakapni a tv arat :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Lejátszottam, nálam Anglia - USA döntõ lesz :) Utóbbinak csak Németországot (8-ad döntõ), Argentínát (4-ed) és Spanyolországot (elõdöntõ) kell ehhez legyõznie az egyenes kiesésen szakaszon.

Karikatúrák a 32 induló csapatról:
2010 World Cup build-up – ESPN’s 32 epic works of art espn-worksofart-mex

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
hozé, nem tagadom jelent pillanatban az egyik legjobb foci' edzõ. De amennyit tv-n keresztül látok belõle...ha az embert nézem, inkább no comment. Amelyik csapathoz igazol az nálam alapból fekete listára kerül. Ha Manchester City-hez menne, keresnék több, mint 10 év után új kedvenc csapatot. De szerencsére egyenlõre (a Portot kivéve) úgy válogatja a csapatokat, hogy nem kell dilemmába esnem, mert alapból unfavorizált a csapat. :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Madrid egy más világ, de nem kétlem, hogy sikeres csapatot fog építeni. Anyagi gondjai nem lesznek, és mindig jól összerakja csapatait. A madridiaknál meg hamarosan kedvenc lesz, ha megegyezik Raúl-lal.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Már várom az idegbeteg arcát, amikor a Barca' 3-0-ra megy, vagy a 16 között elhullanak a BL-ben. :)

Hm.
Az idén kiverte az angol bajnokot, a spanyol bajnokot, és a döntõben megverte a német bajnokot.
Kit kellett volna még megvernie?
Mindezt egy nem különösebben erõs csapattal. Annak idején a porto sem volt az.
Ettõl persze még lehet idegbeteg.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Nem volt rossz idén a real. Ha nincs Ronaldo sérülése, ami miatt kb 1 hónapot hagyott ki, akkor sztem bajnokok lettek volna. Több gólt rúgtak, mint a Barca. Sajnos a Realban nincs Cambiasso és a Bayernbõl elengedett brazil belsõ védõ, akinek nem jut eszembe a neve. Ha meg tudja erõsíteni a középpályát és a védelmet, márpedig általában ezekre fekteti a legnagyobb hangsúlyt, akkor ütõképes madrid állhat össze. A bajnokságban mutatott teljesítmény nem tudom mit ér a bl-ben, mert a Valencia vagy 20 ponttal lemaradva lett 3.
Én meg arra leszek kíváncsi, hogy Pique megint elõrejön-e a 90. perc környékén, miután a sztárolt középpálya 75%-os labdabirtoklás mellett még nem találta el a kaput;)
Csak viccelõdöm, de ha lehetett még fokozni az El Clásico hangulatát, akkor kb ez volt az egyetlen lehetõség, bár, ha Messi a Reálba menne :P