Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mert mi szeretjük a focit!

- - - - -

• Please log in to reply
886 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A Chelsea szurkolók nagyon nem lehetnek boldogok, mert igen csehül áll a csapatuk a Tottenham ellen. 2-0-ás hátrányban vannak és nemrég 10 fõre fogyatkoztak Terry kiállítása miatt.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Hát nem a 93. percben lõ gólt a Manchester United. Ha jól sejtem ennek a Chelsea szurkolók sem örültek annyira.

A Blackburn - Everton meccs 2. félideje kimondottan jó játékot hozott.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
es ez nem feltetlen szandekos, sot, tekintve hogy valogatott csapattarsrol volt szo [talan Milner?] biztos nem arra ment hogy serulest okozzon. van hogy csak ugy sikerul. a szabalyban is ugy van hogy:

as long as a tackle is careless, reckless or using excessive force, then it’s a foul.

az elso a "figyelmetlen", amiert szabadrugas jar, a masodik a "sulyosan gondatlan" amiert sarga lap jar, es az utolso a "tulzott erovel" amiert egybol piros.

ja, es mindez total fuggetlen attol hogy a labdat erte eloszor vagy a jatekost. azt csak a kommentatorok szoktak mondani, gyakorlatilag a szabalyban nincs is emlitve hogy a labdat erte eloszor vagy nem.

nyilvan a biro sajat megitelese hogy sarga vagy piros lapos az eset, es szerencsere nem lett serules a dologbol. par perc fetrenges volt, aztan lejegeltek, es szepen futott tovabb emberunk. van amikor csunyabbnak nez ki a dolog mint ami valojaban.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tam, még mi is így játszunk. Én is belsõ védõ vagyok. :D
Az idei szezonban a párommal 7 olyan sérülést okoztunk, amivel 2010-ben már nem játszik az illetõ. Persze amirõl tudunk is. Lehet többen vannak. Szép játék a foci. :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Valami ilyesmire számítottam és megvolt a jósolt 2 gól különbség.
Küzdelmes volt, nem olyan látványos mint egy éve.
A Barca megnyeri a bajnokságot és a BL-t is.:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Mire gondol az a *** amikor nyújtott lábbal, térd fölött csúszik rá a támaszkodó lábra úgy, hogy közben a labdának már nyoma sincs? Eddig sem szerettem Terry-t, de ezek után...

minden vedo igy jatszik. nezd meg a Vidic - Ferdinand parost.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Mire gondol az a *** amikor nyújtott lábbal, térd fölött csúszik rá a támaszkodó lábra úgy, hogy közben a labdának már nyoma sincs? Eddig sem szerettem Terry-t, de ezek után...

A Barcelona meccs csak attól függ Messi mennyire fog jól játszani. Ha van kedve a játékhoz akkor valamelyik favágót (Pepe, Ramos, stb.) kiállítják róla.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

nehogy elfelejtsétek!
erre v
barca sikert várok, de kisebb arányút mint tavaly.
1-2, 1-3 a tippem.

2-4:p

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Nehogy elfelejtsétek!
Erre v
Barca sikert várok, de kisebb arányút mint tavaly.
1-2, 1-3 a tippem.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
A horvátok nálam is favoritok 98 óta, mióta Suker és Prosinecki lefocizta a németeket. Kár, hogy nincsenek ott a vb-n, egész jó névsoruk lehetne. Corluka, Modric, Krancjar, Eduardo, Olic...

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Én úgy tudom, hogy a mostani C-vel is ez a baja a madridi sajtónak. Bár nem nézem õket, de a hírekben ez áll.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

nemet foci ide vagy oda, az edzo holland, es Robben meg Ribery tudasa az ami tetszett. Hogy a Chelsea miert adta el a sracot, azt a mai napig nem tudom felfogni. a bal laba valami iszonyat golveszely.

Mert anglia nem neki való. Kis túlzással Robben 3 hétbõl 2,5et sérülten tölt, pedig valóban zseniális a srác. Bár az igazat megvallva az 5 évvel ezelõtti C-re emlékeztet, aki szintén nem ismerte a passz fogalmát...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Zoli szep golpasszt adott, tovabb is ment a Fulham gyonyoruen

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Hát az Inter az utolsó remény, hogy megállítsa a katalánokat.
Be kell küldeni a pályára Materazzit, elsõ negyed órában kettétöri Messit és akkor van esély. :D

Nekem a horvát foci a mindenem, Hajduk Split meccsekre is járok.
Amit mostanában mûvelnek nemzetközi csapatokban is....... Nagyon örülök nekik. Tegnap Olic, ma Petric ........
Ezért nézem az utóbbi idõben a Spurs-t is. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nemet foci ide vagy oda, az edzo holland, es Robben meg Ribery tudasa az ami tetszett. Hogy a Chelsea miert adta el a sracot, azt a mai napig nem tudom felfogni. a bal laba valami iszonyat golveszely.

RAUH-Welt
B E G R I F F

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
persze, h lehet tudni, nem lesz már több sorsolás
UEFA.com - UEFA Champions League 2010 - 1/2

Messi teljesítményére pedig nagyon kíváncsi leszek az inter ellen, igaz a csoportban már találkoztak. Tavaly sem volt sima barca gyõzelem az elõdöntõben, amikor végre rendes ellenféllel találkozott. Mourinho csapatok meg tudnak védekezni, úgyhogy majd meglátjuk. Ennyi gólra nem számítok, mint az arsenal elleni meccseken.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Tudni lehet már, hogy ki kivel kerül össze, vagy lesz még sorolás? Remélem Barcelona - Lyon döntõ lesz. A német focit járóképes korom óta utálom, az Interben meg az edzõt :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
2003ota eloszor nincs angol csapat az elodontoben. jo volt a Bayern, en nekik szurkoltam :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Oda-vissza jobb volt összességében a München. Végre van minek örülni mostanában.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na vegre felebredt a Munchen. lehet egesz jo ki meccs lesz ez a masodik felidoben. foleg ha felhozzak Berbatovot a malacfeju helyett

RAUH-Welt
B E G R I F F