Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Hol készült a kerékpárom; ki a tulajdonosa a márkának?
Started by
Valeria Victrix
, 2009. February 24. 15:04
Posted 2011. June 23. - 12:13
most ez hogy jon ide? A BBB se gyart semmit ahogy a kona/ritchey/pro/control tech/syncros/acor/oval/pro-lite/stb sem.
minden ilyen cegektol jon mint VP, Wellgo, JD, Tektro, Promax/Lee Chi, HL, Prime Aero, Baradine, Yantec, Kalloy...
es ezek tobbsege gyart rohadt jo cuccokat is, meg olcso/nehez/csunyat is. Nem ertem mi ebben most a nagy szenzacio.
minden ilyen cegektol jon mint VP, Wellgo, JD, Tektro, Promax/Lee Chi, HL, Prime Aero, Baradine, Yantec, Kalloy...
es ezek tobbsege gyart rohadt jo cuccokat is, meg olcso/nehez/csunyat is. Nem ertem mi ebben most a nagy szenzacio.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. June 22. - 19:53
Posted 2011. June 22. - 17:50
az hogy a Tektro gyart fekeket nem jelenti azt hogy nem gyarthat nekik berbe valaki mas. es nem neveznem "ganyolasnak" amit az Alongha csinal. Az olcso alkatresz az olcso alkatresz. ennyi
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. June 22. - 17:30
Én eddig úgy tudtam, hogy a Tektro az Tektro, és leginkább õk gyártanak másoknak fékeket. De mostanában több helyrõl hallottam, hogy Tektro V cuccait Alhonga gányolja. Tényleg?
Ride everywhere.
.
Posted 2011. March 06. - 11:03
Posted 2011. March 06. - 11:03
Igen neked írtam. Azért elég érdekes hogy a skarpea.com két különbözõ gépen két különbözõ vírus védelemmel trójait mutat a fent nevezett oldalon.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. March 06. - 10:23
Posted 2011. March 05. - 17:54
Szvsz magyar
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Posted 2011. March 05. - 17:41
Posted 2011. February 26. - 21:37
Hat különbözõ gyártót tudok megemlíteni, aki a Marinnak is gyárt. Mindegyik tajvani székhelyû, de a gyártás Kínában történik.
Posted 2011. February 26. - 19:59
Posted 2011. February 23. - 21:21
Sziasztok! Ha valaki esetleg tud valamit a Cyclecraft A2 Speed Metalról azt nagyon megköszönném.
Posted 2011. February 10. - 02:12
Igen a "válszet" elégségesnek találtam köszi.Az enyém 2001-2002-es lehet de én ezt nem találtam rajta (de hiszek mert én is így tudtam csak az nem volt tiszta ogy mikortól gyártják Taiwanban)
soha nem is gyartottak mashol
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. January 30. - 09:17
Posted 2011. January 29. - 21:35
Igen a "válszet" elégségesnek találtam köszi.Az enyém 2001-2002-es lehet de én ezt nem találtam rajta (de hiszek mert én is így tudtam csak az nem volt tiszta ogy mikortól gyártják Taiwanban)
Neha osszeszavakat a keverem
Posted 2011. January 29. - 09:08
A Giantbol kiindulva mivel nekem is az van a fejcsövön van rajta hogy mode in taiwan és a hajtómûnél len van az alsócsövön felsõ részén teljesen jól látható helyen:) egy olyan feliratHogy Designed in USA modei in Taiwan. Az utobbit aztnem lehet eltüntetni mert a matricára rá van lakozva szal ez tuti megvan a gépen akárhány éves nekem 2006 os vázam és azon is rajta van
a fejcsöröl elehet szedni nagyobb sikerel de én még nem probáltab
ha használtan veted a vázal elözö tulajdonosának pont az a 2gramm szurta a szemét a világbajnoki gyözelemhez:D;)
remélem a válszet elégségesnek találtad;)
a fejcsöröl elehet szedni nagyobb sikerel de én még nem probáltab
ha használtan veted a vázal elözö tulajdonosának pont az a 2gramm szurta a szemét a világbajnoki gyözelemhez:D;)
remélem a válszet elégségesnek találtad;)
Posted 2011. January 28. - 20:38
A világ legnagyobb kerékpárgyártója tajvani illetõségû, gyártókapacitása az anyaországban és Kínában összpontosul.
Posted 2011. January 28. - 20:34
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy van egy Giant XTC team (NRS) vázam,az lenne a kérdésem hogy ezt hol gyárthatták mert ez nincs feltüntetve rajta (legalább is én nem láttam)?
köszi
köszi
Neha osszeszavakat a keverem
Posted 2011. January 28. - 20:27
Jól tudom, hogy a Marzocchi 66 és 888 2010-es szériáit "ismét" az olaszok gyártották/gyártják?
Posted 2011. January 21. - 19:48
Ez? www.chinametal.com.twAtlantic nevû -csõmegmunkáló és hegesztõ - cégrõl van vmi infó ?
Ez? www.atlanticbicycle.com
Vagy a kettõ között?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]